Yeni dostluklar için elele.

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
okypete hiç yalan sölemeyin ben okudum 55 kiloymuşsunuz, hakaret sayarım riciderimmm duygularımızla oynamayın :hayir::dislek:

zerrin özerin şarkısı vardı

çok yiyerek zayıflasammmm
estetiksiz güzel olsammm
bana bana bana hep bana bana hep bana -kop-kop

valla 48 lerden bu kiloya gelince tabii alışamadım... 50 olsam ne vermem...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
yakında 158e 158 olabilirim ama potansiyel var :kptmya:
dövermiyim, bilmem dövebilirim belli olmaz sağım solum :kokos:
bu salak sırıtışlı simileyler süpermiş bayıldım :dislek::dislek:

:kptmya::kptmya::kptmya:

Bende işyerinde oturmaktan büyüttüm zaten, evde olsan ayrı olmasan ayrı :kahve::dertli::ilknur:

Tepki
26
:kptmya::kptmya::kptmya:

Bende işyerinde oturmaktan büyüttüm zaten, evde olsan ayrı olmasan ayrı :kahve::dertli::ilknur:

benim işim eve uzaktı. işte utursam dahi otobüste git gel toplam 3 saatim ayakta geçtiği için bir nebze olsa formumu koruyabiliyodum :ilknur: ah istanbul istanbul :mendil: bıktım trafik derdinden istanbul :mendil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
benim işim eve uzaktı. işte utursam dahi otobüste git gel toplam 3 saatim ayakta geçtiği için bir nebze olsa formumu koruyabiliyodum :ilknur: ah istanbul istanbul :mendil: bıktım trafik derdinden istanbul :mendil:

Ya zaten aktif bir çalışma hayatın olduğunda kg veriyrosun; ama masa başı çalışanlar için zor :dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Orantı problemın var sanırım canım senın de .Boyum 1.75 55 kg yum ama dediğin gibi oturmaktan senın gıbı oldum bende.nPAcaz?:sim3:

Bende 1,68'e 56,5 :mendil:

Gerçi fazla büyümedi; ama yine de özledim eski halimi:ilknur: Birde hamilelik düşünüyorum :ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar