Yeni üyelerin geyik mekanı :)

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
bende asker yolu bekledim ağustosta bitti çok şükür Rabbim sağ sağlim gelmeyi nasip etsin inşallah adım mukaddes 20 yaşındayım çankırıda oturuyorum ev kızıyım şimdilik böyle zuzucan

mayısta bitiyo benim de canım :elis: ondna sonr bakalım neler olcak:) peki değişim varmı erkek arkdaşında

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
evdemi olucak nişan mukaddes
maviş tabi ister istemez değişiklik olur bende zamanında asker bekledim daha olgunlaşıyolar kardeşimde öyle oldu mesela daha sakinlemişti askerden sonra

Tepki
27
evet değişti tabi değerimi daha çok anladı ama ilk geldiğinde biz alışamadık o arkadaşlarıyla çok vakit geçirdi ben çok sorun yapmıştım sonra düzeldi çok şükür bi garipti ya ama tutuktu saf gibiydi bi sinir bi sinir sinir ediyodu beni:acep:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
evet değişti tabi değerimi daha çok anladı ama ilk geldiğinde biz alışamadık o arkadaşlarıyla çok vakit geçirdi ben çok sorun yapmıştım sonra düzeldi çok şükür bi garipti ya ama tutuktu saf gibiydi bi sinir bi sinir sinir ediyodu beni:acep:

ben izin veririm arkdaşları ile gezmesine yaa 15 ay zahten hapis gibiydi paşam benim siirtte yapıyo askerlğini gündüzleri benle akşamlarıda arkdaşları ile bir süre sonrada işe başlıcak biraz tatını çıkarsın.....

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
benim paşa daha gitmedi askere okulu vardı bu sene gidicek ama bakalım kısa dönem yapar büyük ihtimal
ay ne güzel demek büyük nişan peki elbise nasıl düşünüyosun mukaddes

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
demek sende paşa diyosun maviş:kptmya:sitede benimkine herkes paşa diyo ben hep öle derim:kptmya:

Tepki
27
evet bencede izin ver tatlım ya sorun olmasın..araştırıyorum elbiseyi ama daha karar veremedim bayağı seçenek var ama kabarık olsun istiyorum yaa

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
nisanı abartmana gerek yok bence canımmm... daha kına gecesi filan var zahten nisan büyük yapma:dill:

bencede sana katılıyorum maviş ama tabi yinede isterkler değişiebiliyo sonuçta bir kere nişan yapılıyo ama ben mesela aile arasında evde ufak bir kutlama sonra gençlerle gece eğlence hep öle düşünüorum

Tepki
27
yaaa ama 6 sene bekledim bizi çekemeyen çok herkes duysun herkes gelsin mutluluğumuzu görsün istiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar