Yeni üyelerin geyik mekanı :)

ozzy

Yeni Üye
Tepki
20
tez yazmakla meşgulüm şekerrr öle koşturmaca anlayacağın...senin yerin belli canım :D kolay kolay kaybetmem seni:1:

Tepki
29
güzel haberr dün hamıle olduqmu ögrendım
kötü haberr kocama musallat olan bır kız var ve benim içim hiç rahat degıl bebek sevıncını bıle yasayamadım cok korkuyorum :(( bana yardım edın napıcam ben ya :(:)sim3:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ozzy canım benim gerçekten belli oluyomu be canım

şanslı hamile olduğun için tebrik ederim nedir bu kız durumu aç bakalım konuyu

ozzy

Yeni Üye
Tepki
20
hayırlı olsun şanslıcım.bu güzel günlerini hiç öle kafaya bişiler takıp mahvetme
eşinin de ilgisi olduğunu düşünüyor musun hem?belki de sadece kızın halt etmesidir

Tepki
29
esım kendı söyledii... kız kötü nıyetlı bırı yanı kocamı bı takım cıkarları ıcın kullanmak ıstıyo sevıyorum falan dıyooo. kocamın onla evlenıcenı sanıyo.esım ne dedıyse dınlemedı.. bırının ona ders vermesı gerek. kızz öylee korkak safın tekı ama laf anlamıyo .dün hastaneye gıtmeden önce ögrendım bu konuyu.. hamıle olduqmu ögrendıqımde sevınemedım bılee.esımee kız konusunu soruncaa cok kzıyo dınlemıyo güvenmedıqımı düsünüyo ben cok korkuyorum napıcam :sim3:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Ya şanslı şunu baştan anlatsana bu kız ney kimin nesi ilk önce onu anlat bakim

ozzy

Yeni Üye
Tepki
20
esım kendı söyledii... kız kötü nıyetlı bırı yanı kocamı bı takım cıkarları ıcın kullanmak ıstıyo sevıyorum falan dıyooo. kocamın onla evlenıcenı sanıyo.esım ne dedıyse dınlemedı.. bırının ona ders vermesı gerek. kızz öylee korkak safın tekı ama laf anlamıyo .dün hastaneye gıtmeden önce ögrendım bu konuyu.. hamıle olduqmu ögrendıqımde sevınemedım bılee.esımee kız konusunu soruncaa cok kzıyo dınlemıyo güvenmedıqımı düsünüyo ben cok korkuyorum napıcam :sim3:

hiç korkma hayatıımmmmm kzı şizofrenin teki demek ki.eşine güven hakediyorsa tabi.hem bu hamilelik sürecine onu da dahil et.sorumluluk almasını sağla.yani eşinin kafası dağılsın.zaten bunalmış bu kız yüzünden...berabe rgidin hastaneye fln.seni yürüyüşe çıkarsın vs.içini ferah tut.Allaha havale et o kızı.eşin kızmayacaksa hatta git konuş ayağını denk alsın

Tepki
29
kızz bursada aılesıyle yasyan bı kızz calısıyo adık dılay mı ne .. tandık degıl . cokta çirkinn ölü gibi bir kızz.. kocamın evlı olduqunu bıldıqı halde genede onunla evlenıcenı sanıyo.. bır erkek tanıdıqım olsa verıcem facesını korkutsun bıraz yada esımden vazgecırsın kendıneee ceksın ama yok ...ıcım böyle hıc rahat degıll...

ozzy

Yeni Üye
Tepki
20
kızlar çıkmam gerekiyor netten.şanslıcım sen anlat ben yorumlarıma devam ederim okuyup.sen de yüreğini ferah tut.zuzucummmmm grşrz şeker

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Şanslı bu kız kim sizin komşu mu ne hem sen niye kafaya takıyosun hamileliğin tadını çıkar eşine böyle şeyler sorup bunaltma kızı uyar kendi yöntemlerini kullan

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ozzy görüşürüz canım yine gel kahveme beklerim bitanem

Tepki
29
eşimin bana asık olduqundan emınım ozycim ama e utanıyorum söylemeye kızz seyy "bırlıkte olmak ıcın kullanmak ıstıyo kocamı". :(

Tepki
29
esımın eskı arkadasımıymıs neymıss ... esım bıraz asabıdır ona böyle seylere pek sormaya cesaret edemıyorum acıkcası.. hem kızı uyarsam dırek esımee ulasır söyler onun gözünü bir erkek korkutucakkiii o arayıp sıkayet etmeye cesaret edemıycek... :(

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Canım benim sen kafanı takma böyle şeylerle eşinlede aranı bozma eşine dişiliğini göster onunla kavga edersin eşini kıza daha çok itersin kendi ellerinle ....eşin ne diyo bu duruma ne açıklama yapıyo

Tepki
29
kız benii seviyoo ama ben sevmiyorum.. pesımı bırakmıyooo kac kere evlendım dedim ama anlamıyo diyo. esıme bırakamıcam ben bu işi .. bırde düsük tehlıkesı var bebekte evde yatıcaksın dedı hep doktorr. ama bu moralle nerdeyse ölücem yaniii.. daralıyorum resmen.. tek ıstedıqım bırıının su kıza haddını bıldırmesı korkutması :sim3:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar