Güzelcem düşük yapmışsın ayakta pc başında ne işin var yat dinlensene canım.Canısı ne yapayım elin gurbetinde bana kimse moral vermedikden sonra ancak pc başında hanımefendi.comda moral buluyorum
inanın sizlere karşı saygısızlık yapmadım ve ne yaşadığsam yada olumlu olumsuz hayatımdan ve başımdan ne geçdiyse yansıtıp sizlerle paylaştım ve ne olursa olsun sizlerde beni yalnız bırakmadınız müteşekkirim sizlere varlığınız yeter yoksa bu forum olmasaydı kafayı sıyırırdım birtek açar açmaz buraya sizlere geliyorum çünkü mutluyum sizlerle buna inanın canlarım:sarilma:dün eşim kürtaj olduktan sonra hanımefendi.coma girer canlarına anlatırsın dedi bende evet dedim çünkü canlarımla mutlu oluyorum dedim. kafamda şimdi bugünkü kan tahlili sonuçunu bekliyorum 10 aralıkdaki patalojiden sonucu daha çok merak ediyorum çünkü bebişim neden düşdü kazadan sonra tomografiye girmişdim ve 3 defa beyin boyun ve vücut tomografisi çekildi bebişim karnımda daha yeniydi sanırım radyasyondaki dalgalar bebişimi etkisiz hale getirdi dün doktorumla uzun uzun konuşduk son parçası rahim duvarına yapışmış diğer parçasıda düşünce sakat doğma ihtimali söz konusu dedi doktorum hemen kürtajla sonlandırdı
:dertli:
moralim eksi sıfırın altında buna inanın sizlerle mutlu oluyorum pc başında durup kafayı dağıtıyorum dün doktorumda söyledi isterseniz yenge hanım psikoloğa yönlendireyim sizi yı-ok hayır dedim ALLAHIN İZNİYLE bubuda atlatırım doktor bey dedim....