Yıl Dönümümüz İçin Menüde Kararsızım Hanımlar

OP
denizkızı

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.898
sağolun hanımlar yardımlarınız için :)

Masamda pembe tonları hakimdi genelde :) pembe ve beyaz mumlarımı şamdanlarıma yerleştirdim :) güller serpiştirdim masaya :)
Fonda sevdiğimiz şarkılar çaldı hep :)
menüde de bunlar vardı ;

kremalı domates çorbası

paçanga böreği

zeytinyağlı biber dolması

fırında izmir köfte

tatlı olarak da eşimin bayıldığı tiramisu'm :)

iki gün önceden hoş bir elbise almıştım onu giydim :)
tam yaz havasına uygun gül kurusu renginde diz kapaklarıma kadar gelen ince kumaştandı elbise :)
saçlarımı eşimin sevdiği gibi lüle lüle yapıp kendi haline bıraktım çok sprey kullanmadım ki doğal olsun :)

özel günlerde kullandığım parfümümden bolca sıktım :)

yemekten sonra eşim bana aldığı hediyeyi verdi ben de ona ufak bir şey almıştım :)

ama en büyük süpriz , eşimin ben tuvalete gittiğimde iki dakikada yatak odasını süslemesiydi :)

o da o gece için bir kaç mum almış yatağımızı yatak odasının yerini güllerle yatağın üzerini ise en sevdiğim
papatyalarla süslemiş :) yatağın üzerinde ise internetten görüp beğendiğim gecelik duruyordu kalpli bir kutuda :):)

sabah uyandığımızda ise evin çeşitli yerlerinde notlar buldum :) ve müthiş bir kahvaltı :)
ah,evli olmak çok güzel :)

eşimi çok seviyorum :)
allah herkese mutlu bir evlilk nasip etsin inşallah :)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
güzel geçmesine sevindim tatlım ikinizde süpriz yapmışsınız birbirinize çok heyecanlı olmuş hersene böyle geçer inşallah:sila:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Allah mutluluğunuzu arttırsın inşallah şekerim darısı herkesin mutlu olmasına

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sağolun hanımlar yardımlarınız için :)

Masamda pembe tonları hakimdi genelde :) pembe ve beyaz mumlarımı şamdanlarıma yerleştirdim :) güller serpiştirdim masaya :)
Fonda sevdiğimiz şarkılar çaldı hep :)
menüde de bunlar vardı ;

kremalı domates çorbası

paçanga böreği

zeytinyağlı biber dolması

fırında izmir köfte

tatlı olarak da eşimin bayıldığı tiramisu'm :)

iki gün önceden hoş bir elbise almıştım onu giydim :)
tam yaz havasına uygun gül kurusu renginde diz kapaklarıma kadar gelen ince kumaştandı elbise :)
saçlarımı eşimin sevdiği gibi lüle lüle yapıp kendi haline bıraktım çok sprey kullanmadım ki doğal olsun :)

özel günlerde kullandığım parfümümden bolca sıktım :)

yemekten sonra eşim bana aldığı hediyeyi verdi ben de ona ufak bir şey almıştım :)

ama en büyük süpriz , eşimin ben tuvalete gittiğimde iki dakikada yatak odasını süslemesiydi :)

o da o gece için bir kaç mum almış yatağımızı yatak odasının yerini güllerle yatağın üzerini ise en sevdiğim
papatyalarla süslemiş :) yatağın üzerinde ise internetten görüp beğendiğim gecelik duruyordu kalpli bir kutuda :):)

sabah uyandığımızda ise evin çeşitli yerlerinde notlar buldum :) ve müthiş bir kahvaltı :)
ah,evli olmak çok güzel :)

eşimi çok seviyorum :)
allah herkese mutlu bir evlilk nasip etsin inşallah :)

oooo süper gecmis canim menünde cok güzelmis mutlulugunuz daim olsun:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar