Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bn değilBana kim vermiş oy acaba a
Bn değilBana kim vermiş oy acaba a
Onu anladik naletBn değil
Ben kullanmadım dahaBana kim vermiş oy acaba a
Onu anladik nalet
kocana uyuz olduğum için sana verdim hhaBana kim vermiş oy acaba a
Allah seni napmasinkocana uyuz olduğum için sana verdim hha
Aşk olsun kalbimi kırdin bana vermeyipOyu kime atsam bilemedim birine atsam aklım diğerinde kalacaktı. Mügü candır uzun zamandır bir aradayız pek bir severim gönlümün daimi üyesi ee Elif_Eylul Maya. Bitterçikilata'da gördüğüm kadarıyla çok sempatikler esprililer aynı zamanda sitede çok aktifler.Baktım işin içinden çıkamıyorum bir Friendssever olarak Rachel Green fotosuyla Maya.'ya gitti oyum :kendikendisinenekadarbilinçlibiroykullanımıallahsenietseacabadiyennkemojisi:
E bn ne yapam kimse vermemiş bana saba yine veren olduAşk olsun kalbimi kırdin bana vermeyip
sanki 1500kisiyiz sitede aE bn ne yapam kimse vermemiş bana saba yine veren oldu
Olsun 3-5 kişiyiz nolcak hıh aaa tam bizim sayımız kadarsanki 1500kisiyiz sitede a
Bende seni çok seviyorumOyu kime atsam bilemedim birine atsam aklım diğerinde kalacaktı. Mügü candır uzun zamandır bir aradayız pek bir severim gönlümün daimi üyesi ee Elif_Eylul Maya. Bitterçikilata'da gördüğüm kadarıyla çok sempatikler esprililer aynı zamanda sitede çok aktifler.Baktım işin içinden çıkamıyorum bir Friendssever olarak Rachel Green fotosuyla Maya.'ya gitti oyum :kendikendisinenekadarbilinçlibiroykullanımıallahsenietseacabadiyennkemojisi: