Yılbaşı kutlanmalı mı kutlanmamalı mı?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bizde ailece toplaniriz, maksat bir araya gelmek. Kutlanan sey yeni bir yil, yeni yil hayirli gecsin diye temennide bulunuruz bir birimize. :huhuu:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
bizde kutlarız ağaçımı süsleriz tek bir günü güzel geçirmeye çalışırız yeriz içeriz aslında ihtiyacımız oluyo böyle günlere :huhuu:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Kutlanmalı neden kutlanmasın ki... Hristiyanların bayramı diye kutlamıyoruz ki biz yeni bir yıl yeni umutlar hep birlikte mutlu birgün geçirelim diye kutluyoruz :)

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
bence bizim kutlamamız çok saçma bizene ki cadı bayramı noel falan bizim kendi bayramların yeterli bence eğer çok kutlama yapmak istiyorsak normal bi günde yapalım

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
kutlanmamalı ...dinim müsaade etmemiş iki eğlence ve özenti için imanımı tehlikeye atamam...bizim bayramlarımız mübarek gecelerimiz var peygamber efendimiz yılbaşımı kutlamış hangi ehli sünnet alimi kutlamış...müslüman dinini muhafaza eder...

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
yeni yıl kutlayacaksak HİCRİ YILBAŞIMIZ VAR neden bunu kutlamıyoruz uygun bir şekilde belki daha hiç duymamış olanlar bile vardır dimi... :sila:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bence kutlanması saçma yani tamam bir araya gelirsin oturup sohbet edersin tamam da gidip barlara diskolara sabaha kadar eğlenmek saçma ve bahane bence :lala:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bizde yilbasini kutluyoruz günah oldugunuda sanmiyorum günah olan noel bayramini kutlamak yeni yili karsilamak bence gayet dogal:cee
biz arkadaslara toplasir beraber yer iceriz evdede cam almiyordum cocuklar birakmaz diye kücüklerdi ama bu sene alicam insallah

L

Lady_

Misafir
Biz hep kutlar,bir yerlere gideriz.Kutlanmasında bir sakınca görmüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar