¤ Yılbaşı Şıklık Yarışması ¤

Yılbaşı Şıklık Yarışması Olsa Katılır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
emin misinn bak her an dogurabilirim:D böle diye diye subat ın sonunda dogurcam heralde:D ayhh yıllardır hamile gibi hissetim kendimi yine:eek:ys: neyse beklemedeyiz o zaman cnmm. kalabalıktır insallah

Ne az ne çok diyelim canım , ama süregeleni budur zaten.. Katılırım denir ama katılınmaz , son anda bahaneler üretilir falan filan :)

Kimisi ödülü alır kimisi oy verir ne diyelim..

Canım senin doğum beklemeni kendiminkine benzettim valla , bekleye bekleye sabır taşını çatlatmıştım normal doğurucam diye diye ama gel gör ki epiduralimi olmuş sezeryanıma girmişimdir sonunda :hihi:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ne az ne çok diyelim canım , ama süregeleni budur zaten.. Katılırım denir ama katılınmaz , son anda bahaneler üretilir falan filan :)

Canım senin doğum beklemeni kendiminkine benzettim valla , bekleye bekleye sabır taşını çatlatmıştım normal doğurucam diye diye ama gel gör ki epiduralimi olmuş sezeryanıma girmişimdir sonunda :hihi:

ahahhahhah deme kızzz:cokkomik: git gel benimde sonum öyle olcak galiba. dr heran gelebilir diyo ama ne agrı ne sızı tık yok benim kızda. 39 haftaya girdik daha kanala girmedi:D dr hala e e gelmezse 40 hafta dolana kadar sonra bi hafta daha bekleriz yine gelmezse yaparız dogumu diyo:D bakalım nolcak bende merak ediyorumm:D

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

27 kişi evet:foto: 30 kişi hayır demiş ben hayır diyenlerdenim ama nerde bu 27 kişi anlamış değilim çok haklısın lili her zaman böyle oluyor malesef:eek:ky:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
ahahhahhah deme kızzz:cokkomik: git gel benimde sonum öyle olcak galiba. dr heran gelebilir diyo ama ne agrı ne sızı tık yok benim kızda. 39 haftaya girdik daha kanala girmedi:D dr hala e e gelmezse 40 hafta dolana kadar sonra bi hafta daha bekleriz yine gelmezse yaparız dogumu diyo:D bakalım nolcak bende merak ediyorumm:D

Daha zaman var canım bakalım hayırlısı sizin için ben 44 haftacık bekledim :)

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
27 kişi evet:foto: 30 kişi hayır demiş ben hayır diyenlerdenim ama nerde bu 27 kişi anlamış değilim çok haklısın lili her zaman böyle oluyor malesef:eek:ky:

Evet Çkolatacım , gönül isterki her he diyen gelsin katılsın ama olmuyo , yarışmayı isteyen , talep eden arkadaşlar oldu onlara da izah ettim durumu ama yine de onların gönlü olsun diye bu yola girdik bir kere katılım az da olsa yapıcaz :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Daha zaman var canım bakalım hayırlısı sizin için ben 44 haftacık bekledim :)
44 hafta mııııı:sok:sok ohhooo ben o zamana kesin sezosa aldırırım kendimi zorla. mart ayına kadar içimde tutmayı düsünemiyorum.:sok gerci havalar ısınır güzel olur ama:D sen cok beklemişin balım yaa 44 hafta ilk seni duydum desem yalan olmaz. neyse sag salim almısın bebeni kucagına önemli olan o. rabbim korusun ikinizide:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet Çkolatacım , gönül isterki her he diyen gelsin katılsın ama olmuyo , yarışmayı isteyen , talep eden arkadaşlar oldu onlara da izah ettim durumu ama yine de onların gönlü olsun diye bu yola girdik bir kere katılım az da olsa yapıcaz :)

bayram sıklık yarısması iiydi ama yine katılım olarak.. öle hatırlıyorum .

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
44 hafta mııııı:sok:sok ohhooo ben o zamana kesin sezosa aldırırım kendimi zorla. mart ayına kadar içimde tutmayı düsünemiyorum.:sok gerci havalar ısınır güzel olur ama:D sen cok beklemişin balım yaa 44 hafta ilk seni duydum desem yalan olmaz. neyse sag salim almısın bebeni kucagına önemli olan o. rabbim korusun ikinizide:utan:

Teşekkür ederiz bitanem amiiin diyelim , cümlemizi inşallah diyelim :)

bayram sıklık yarısması iiydi ama yine katılım olarak.. öle hatırlıyorum .

5 kişi vardı bayram şıklığında onda da katılım olsun diye katılmayacakken katılmıştım :) Bunda da ona kıyaslarsak aslında yine fena sayılmaz son katılımcı da gelsin başlatıcam.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.675

maalesef yan çizdiler bebem yaa gözümle gördüm ve ikna oldum -uzgun

Kusura bakma birtanem ben böyle olacağnı düşünmemiştim :gitme:
öpüyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
zat ı muhteremm son katılımcı.. merakla ve heyecanla artıkın fotografını bekliyorr gözlerinden öpüyoruzz.. baslasın biran önce yarısma:beyazbayrak::beyazbayrak:

_ozibuuu_

Daimi Üye
Tepki
265
vallahi sanırım bende anlamadım :D :D dediğim gibi acemi olunca sanırım aynı konulu 2011 de hamile bir arkadaşa yorum yapmışım :D sonuncu sayfaya bakmam gerekiyor öyle değil mi ? yardım ediiinnn . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar