Son katılımcıyı bekliyoruz ecrincim , sen doğurana kadar başlar merak etme
emin misinn bak her an dogurabilirim böle diye diye subat ın sonunda dogurcam heralde ayhh yıllardır hamile gibi hissetim kendimi yineys: neyse beklemedeyiz o zaman cnmm. kalabalıktır insallah
Ne az ne çok diyelim canım , ama süregeleni budur zaten.. Katılırım denir ama katılınmaz , son anda bahaneler üretilir falan filan
Kimisi ödülü alır kimisi oy verir ne diyelim..
Canım senin doğum beklemeni kendiminkine benzettim valla , bekleye bekleye sabır taşını çatlatmıştım normal doğurucam diye diye ama gel gör ki epiduralimi olmuş sezeryanıma girmişimdir sonunda
Ne az ne çok diyelim canım , ama süregeleni budur zaten.. Katılırım denir ama katılınmaz , son anda bahaneler üretilir falan filan
Kimisi ödülü alır kimisi oy verir ne diyelim..
Canım senin doğum beklemeni kendiminkine benzettim valla , bekleye bekleye sabır taşını çatlatmıştım normal doğurucam diye diye ama gel gör ki epiduralimi olmuş sezeryanıma girmişimdir sonunda
ahahhahhah deme kızzz git gel benimde sonum öyle olcak galiba. dr heran gelebilir diyo ama ne agrı ne sızı tık yok benim kızda. 39 haftaya girdik daha kanala girmedi dr hala e e gelmezse 40 hafta dolana kadar sonra bi hafta daha bekleriz yine gelmezse yaparız dogumu diyo bakalım nolcak bende merak ediyorumm
27 kişi evet 30 kişi hayır demiş ben hayır diyenlerdenim ama nerde bu 27 kişi anlamış değilim çok haklısın lili her zaman böyle oluyor malesefky:
44 hafta mııııı:sok:sok ohhooo ben o zamana kesin sezosa aldırırım kendimi zorla. mart ayına kadar içimde tutmayı düsünemiyorum.:sok gerci havalar ısınır güzel olur ama sen cok beklemişin balım yaa 44 hafta ilk seni duydum desem yalan olmaz. neyse sag salim almısın bebeni kucagına önemli olan o. rabbim korusun ikinizideDaha zaman var canım bakalım hayırlısı sizin için ben 44 haftacık bekledim
Evet Çkolatacım , gönül isterki her he diyen gelsin katılsın ama olmuyo , yarışmayı isteyen , talep eden arkadaşlar oldu onlara da izah ettim durumu ama yine de onların gönlü olsun diye bu yola girdik bir kere katılım az da olsa yapıcaz
44 hafta mııııı:sok:sok ohhooo ben o zamana kesin sezosa aldırırım kendimi zorla. mart ayına kadar içimde tutmayı düsünemiyorum.:sok gerci havalar ısınır güzel olur ama sen cok beklemişin balım yaa 44 hafta ilk seni duydum desem yalan olmaz. neyse sag salim almısın bebeni kucagına önemli olan o. rabbim korusun ikinizide
bayram sıklık yarısması iiydi ama yine katılım olarak.. öle hatırlıyorum .
Evet Çkolatacım , gönül isterki her he diyen gelsin katılsın ama olmuyo , yarışmayı isteyen , talep eden arkadaşlar oldu onlara da izah ettim durumu ama yine de onların gönlü olsun diye bu yola girdik bir kere katılım az da olsa yapıcaz
bak sen daha şanslısın şansın çifte katlanıyor dene bir hem kendini çok iyi hissedersin