Yolculuklar sırasında sizinle konuşmaya çalışan insanlara nasıl davranırsınız?

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
zaten ben yolculuklarda konuşmayı pek sevmem bi yere kadar uyurum ve müzik dinlerim eehh uyurkende bişiler soramaz heralde ayyy :sarki:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
en rahat ben olurdum
nedeni ise yanıma kimse oturamaz ki çocuklarımdan başka :gul:
zaten erdem canıma yeter gideceğim yere varana kadar :gul:

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
genelde uyurum yolculuk boyunca o yüzden yanımdaki de konuşamaz :D

ama en son yolculuğumda yanımdaki teyzeyle akraba çıkıyoduk nerdeyse :cokkomik::cokkomik:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yolculukta konuşmayı hiç sevmam uyuyo gibi yaparım diek duymazlıktan glirim

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Eğer hoş sohbetli ise konuşurum,onunla birlikte sohbetler ederim.
ama yok sıkıyor ve bayıyorsa sohbeti hemen oturduğum koltuğu değiştirmek için elimden geleni yaparım:cicek:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
kulaklığımı takarım keyfime bakarım :rujsigara:yad ageveze günümse yanındakide pozitif geldiyse neden olmasın ama 8 saat beni aşar :hanimgul:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
yolculuk sirasinda benimle konusmaya calisan insana bagli baktimki gozum pek tutmadi pek orali olmam dikkate almam kendisini..beni bunaltmamali ama kafama sarmissa muhabbetini begenmissem bende sohbet ederim

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
yolculukta genellıkle kulaklık takıp kıtap okuyup vakıt gecırmeyı severım azıcık konusur gonlunu alır kendı halıme donerım

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Yolculukda muhakkak kıtabım cantamdadır cıkarır onu okurum.

Hatta oyle dalmıs gıbı davranırım kı bazı sorularını duymazdan gelır tekrarlarsa da pardon bana mı soyledınız dıye sorarım.

Daha da mı susmuyo sordugu ılk soruya dusunecegı bı cevap verırım dusunurken susar...

Mesela yasanmıs bı ornek verıyım:DYaklasık yarım saat hıc susmadan sordu sordu en son duymazdan geldım bakdım olmadı pardon dedım kım alacak yavrum senı garajdan dıyorum dedı.Bende muhtemelen garaja kadar varamam ama varırsam da polısler alır.Zaten cokdan yaraladıgım adamı bulmuslardır dedım susdu:sigara:

Ankara Zonguldak yolculugundan...

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
bir yere kadar çekerim fazlasını kafam götürmez gibi :D genelde kulaklığımı takıp müzik dinlerim:)

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bende yolculukta yanıma kitap ve dergi alırım eğer yanımdaki konuşursa sohbette iyi ise sadece dergi okunur yok uymadı hem dergi hem kitap okunur.birazda manzara seyredilir.yolculukta çok konuşma taraftarı değilim:panter:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Yolculukda muhakkak kıtabım cantamdadır cıkarır onu okurum.

Hatta oyle dalmıs gıbı davranırım kı bazı sorularını duymazdan gelır tekrarlarsa da pardon bana mı soyledınız dıye sorarım.

Daha da mı susmuyo sordugu ılk soruya dusunecegı bı cevap verırım dusunurken susar...

Mesela yasanmıs bı ornek verıyım:DYaklasık yarım saat hıc susmadan sordu sordu en son duymazdan geldım bakdım olmadı pardon dedım kım alacak yavrum senı garajdan dıyorum dedı.Bende muhtemelen garaja kadar varamam ama varırsam da polısler alır.Zaten cokdan yaraladıgım adamı bulmuslardır dedım susdu:sigara:

Ankara Zonguldak yolculugundan...

Süpersin ya :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar