Yolculuklar sırasında sizinle konuşmaya çalışan insanlara nasıl davranırsınız?

G

Gülden Gül

Misafir
Yolculukta konuşmayı hiç sevmem, mesafe kısa bile olsa...
Kestirmeden kısa cevaplar veririm. Anlarlar genelde :)

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ben yolculukta konuşmayı pek sevmem ama yok yanımdaki konuşuyorsada kıramam konuşurum baktımm abartıyo bu seferde hı evet hayır tamam kısa cevaplar veririm zaten karşımdaki bu cevaplardan bıkar konuşmaz genelde ama yok konuşursada gideceğim yere kadar çekerim ne yapım :)

R

Rosie

Misafir
sorularına cevap veririm ama kasılırım biraz sıkarsa da kulaklıklarımıı takar müzik dinlerim :D

H

Hera

Misafir
Ay çok rahatsız olurum belli ederim kulaklık takarım müzik dinlerim hepte çenesi düşükler denk gelir bana :1:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
fecii olurdu. yabancılarla hele yolculukta konuşmayı sevmem birde otobüs beni tutarken vede midem bulanırken. hoş bunun çözümünü bulddum tutmaya karşı hapımı alıyorum ve o hap uyku veriyor tabi yanımdaki bayan konuşmaya çalışırken bunu söylüyorum ve susuyor . :cikolata:

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
konuşmak isteyene tebessümle cevap veririm ama konuşmayı uzatmamak için kısa cevaplarla kırmadan geçiştiririm...birde konuşmak isteyenin verdiği enerjide önemli...cevapsız bırakmam kabaca gelir:lilav:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ben daha yolculuğa başlamadan önce takarım ipodumu :D yoksa o kadar saat çekilmez kesinlikle, konuşamam :D hele hele tanımadığım insanlarla, neden gittiğimi, nereye gittiğimi, ne iş yaptığımı kısa yoldan bile olsa anlatmak istemiyorum :D kırmak da istemediğim için kitap-kulaklık ikilisiyle geçiyor yolculuklar :D

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
psikolojime göre değişir ama genellikle konuşanlar denk geliyo bende konuşurum sıkıntı duymam çok saçma sapan konuşmadıktan sonra

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar