Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yolculuklar sırasında sizinle konuşmaya çalışan insanlara nasıl davranırsınız?
ben yolculukta konuşmayı pek sevmem ama yok yanımdaki konuşuyorsada kıramam konuşurum baktımm abartıyo bu seferde hı evet hayır tamam kısa cevaplar veririm zaten karşımdaki bu cevaplardan bıkar konuşmaz genelde ama yok konuşursada gideceğim yere kadar çekerim ne yapım
fecii olurdu. yabancılarla hele yolculukta konuşmayı sevmem birde otobüs beni tutarken vede midem bulanırken. hoş bunun çözümünü bulddum tutmaya karşı hapımı alıyorum ve o hap uyku veriyor tabi yanımdaki bayan konuşmaya çalışırken bunu söylüyorum ve susuyor . :cikolata:
konuşmak isteyene tebessümle cevap veririm ama konuşmayı uzatmamak için kısa cevaplarla kırmadan geçiştiririm...birde konuşmak isteyenin verdiği enerjide önemli...cevapsız bırakmam kabaca gelir:lilav:
ben daha yolculuğa başlamadan önce takarım ipodumu yoksa o kadar saat çekilmez kesinlikle, konuşamam hele hele tanımadığım insanlarla, neden gittiğimi, nereye gittiğimi, ne iş yaptığımı kısa yoldan bile olsa anlatmak istemiyorum kırmak da istemediğim için kitap-kulaklık ikilisiyle geçiyor yolculuklar