Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ben 1968 yıllarımda olmak isterdim yani çocukluk yıllarımda ozamanlarda en çok fayton arabalara binmeyi çok severdim mahallede birde kızkardeşimle oev senin bu ev benim diye zilleri çalıp kaçma oyunu oynardık çok zevkli bir oyundu birgün tam ben bir evin ziline basarken evin sahibi tarafından yakalanmıştım ve oan çok utandım ev sahibi hiddetle kapıyı açıp hey napıyorsun neden zile basıyorsun dedi ve ben şeeyyyyyy hiiiiiiiç karanlıktan korkuyorumda lambayı yakmak istemiştim dedim o günden sonra kimsenin zilini çalıp kaçmadım kadın beni gafil avladı çok utanmıştım halbuki ne vardı sanki izin verseydi kıyametmi kopardı sanki dimi ama haksızmıyım insanlık ölmüş anacııııııııım
ben osmanlının yükseliş devrinde ve istanbulda yaşayan bir paşanın kızı olarak dünyaya gelmiş olum zahmetin için şimdiden teşekkürler paşa kızı olunca kalmam iyiliğinin altında sana resim ve nakışlar yapıp gönderirim
2005e geri döniyim isterim. ve şu an hayatımdan silmek istediğim 2006 yılını baştan yaşamak isterdim, bu sefer daha az hata yaparak hatasız olmuyo napalım bu da kafi...