Hepimize cabim@KöyünDelisi hayırlı olsun tatlım
Hepimize cabim@KöyünDelisi hayırlı olsun tatlım
O bizden ayri takiliyor cnmHayırlı olsun abla annekarınca adlı üyenin açtığı tipiğinde bura taşıyın bence oda 3 takım olsun
Ekimcim senide normal listeye aliyorumhoş buldukkk yeni yerimiz hepimize hayırlı uğurlu olsun
Anaaa atom karincam benim1.Takim *** 1. Etap Sonuçları
Seyda94(65/63,7/1,3/%2)
mefkurem(82,8/80,8/2/%2,42)
__ikra__(115,8/114,5/1,3/1,12)
Ayyulduz(73/72,1/0,9/%1,23)
P.nrrr(66,5/67,2/+0,7/%-1,05)
İremSu(104,6/103,1/1,5/%1,43)
elzn4260(58,6/57,9/0,7/%1,19)
EKİM2009(85,7/85,2/0,5/%0,58)
asfarovski(64,9/ )bildirimde bulunmadi
ortalama :%0,991
MEZUN UYELER
Mehlikatun(
Buraya dustugune uzulurmusun sevinirmisin bilememSelamlar guzelliklerrr hayirli ugurlu olsun yeps yeniii takimimdayimm insanin icine bi hirs geliyo ya sizede oyle oldu mu? zaten bu hfta grupta bahar bana hic kaptanlik yapmadi ne uyari ne azim ne gaz hıhhh onlar bu kaptanla zayiflayamazlar kiii bikereee demi mefkusumm biz hep birinci oluruz @KöyünDelisi canimsinnn baharim seviyom senii
Afroski çıkacak mı avlaAnaaa atom karincam benim
Ben bulana kadar sen yapmisin bile
Bahar kız 2 ayağım tek pabucta zatiHaha daha paylaşıma tasinamislae kurar ihlali
Mesaj atmistim bakmamisAfroski çıkacak mı avla
Ablaaa iyi bir spor puani sıkı bi diyet ve sıkı bi vucut biz 1.takimi bekliyorrr abla 9lara az kaldiiBuraya dustugune uzulurmusun sevinirmisin bilemem
Artik gercek yarisma basladi
Salmak sallamak yokkkkk
Kaynanami okuma yazma kursuna yazdirmistim oraya gittik orda hocasi evdede ben birlestirmeye okutmaya calisiyorum canimm hayirlisiyla bi ogrenseydi insallahNe kursuna gidiyorsun bacisi
aynen valla sabirsizlikla bekliyorum bi insem dahada heveslenicem gibi 2 hafta verdim kendime ins inecem ablaTebrikler irem az kaldı 2 li rakamlara ha gayret
hepimize inşallah canımMerhaba bizim kızlar, hayırlı olsun takımımız ve yeni evimiz.
Yarismaya girmek istemeyeni aliriz free listeye kimseyi zorlayamayizAblaaa iyi bir spor puani sıkı bi diyet ve sıkı bi vucut biz 1.takimi bekliyorrr abla 9lara az kaldii
yarisma ruhuna adapte olmaya calisiyorum hep free listedeydim simdi free yok demi