Ne cabuk geldin kizzz kapidami bekliyodunMerhaba, ben geldim bile
HeeeNe cabuk geldin kizzz kapidami bekliyodun
Canim gittigidiyor ve hepsiburada var ama ödeme seçeneği bilmiyorum ne alacaksın ona göre de fikir verebilirimKızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum.Yiğenlerime bişeyler göndereyim dedim ama N11 de yurt dışındakilerin kredi kartları geçerli olmuyormuş. Eskiden PayPal dan ödüyordum o seçeneği kaldırmışlar. Başka tavsiye edeceğiniz bi site var öı acaba? ( bi de site ismi yazdım da yasak mı acaba?)
Buraya da taşıyayım sorumu, çabuk cevap verin gızlar
Kızlar internetten alışveriş yapmak istiyorum.Yiğenlerime bişeyler göndereyim dedim ama N11 de yurt dışındakilerin kredi kartları geçerli olmuyormuş. Eskiden PayPal dan ödüyordum o seçeneği kaldırmışlar. Başka tavsiye edeceğiniz bi site var öı acaba? ( bi de site ismi yazdım da yasak mı acaba?)
Buraya da taşıyayım sorumu, çabuk cevap verin gızlar
Fatma ne yaptin ne ettin cnmCanim gittigidiyor ve hepsiburada var ama ödeme seçeneği bilmiyorum ne alacaksın ona göre de fikir verebilirim
Alacaklarımı seçtim de ödeme seçenekleri arasında bana uygunu yok malesef. Mağazayla direk görüştüm demin, kargoyu Extra karşılamam şartıyla kabul ettiler sağolsunlar. Halloldu inşallahCanim gittigidiyor ve hepsiburada var ama ödeme seçeneği bilmiyorum ne alacaksın ona göre de fikir verebilirim
Çok yardımcı oldun gız
Cevap veriyorum
Bilmiyorum
99 kiloyu görmekHerjes ramazana kadar olan planlarini, dusuncelerini, sozlerini
Yazsin bakalim
SelammmSelam gençlik
benim bayrama kadar olan hedefim hedef kiloya ulasmak. Emzirdigim icin oruc tutamayacagim onun icin ramazanda ds ayni devsmHerjes ramazana kadar olan planlarini, dusuncelerini, sozlerini
Yazsin bakalim
Tebrikler canim baban nwsil olduÇok şükür düzenimi anca tekrar kurdum kızlar
Bugün 63.2 kiloydum toplam 500 gramcık gitmiş