Çok ince düşünmüşsün irem eline sağlık
Ya niye öyle diyosn şöyle bel çevremden aldırsam nolur. Hem biz kilo alınca yağ hücreleri büyüyo verince küçülüyo yok olmuyo yani ama yağ aldırınca hücrelerde alındığı için,yağ alınan yerde pek kilo alımı olmuyo bak nasılda araştırmışım de mi paranın gözü kör olsun 7-10 bin civarıHeeee bence yuzr kadar cik mide ameliyati ol borc bulmusken de get kiz isine yag alduracakmis gorende 150 falan sanacak alti usti 80 kiloyuz kizim bizim ki olmadigindan falan degil bildigin tembellikten yoksa yagmi kalacakti kac senedir
Giderken bulaşıkları makineye koyuverseylermiş zaten yabancı değillermiş misafirlerin.Slm kizlar
Misafirler birazonce gittiler
Mutfagi toparladim
Bulasiklari makineye zor koydum, egilemedim
Fazla ayakta kalinca belim zorladi baya
Kahve icip dinleneyim biraz
sonra gelirim
Gecmisede bakamadim
Ben de şöyle 30 kilocuk yağ çektirsem ne güzel olur demi. Para yok ki.Çok ince düşünmüşsün irem eline sağlık
Ya niye öyle diyosn şöyle bel çevremden aldırsam nolur. Hem biz kilo alınca yağ hücreleri büyüyo verince küçülüyo yok olmuyo yani ama yağ aldırınca hücrelerde alındığı için,yağ alınan yerde pek kilo alımı olmuyo bak nasılda araştırmışım de mi paranın gözü kör olsun 7-10 bin civarı
Hepimzin çevresinde böyle gıcık insanlar var onların bu lafları olmasa dönüm noktası yaşamaz böyle hırs yapmazdık sanırım kendilerince ezmeye çalışıyorlar ama bizde ters tepiyor iyide oluyor hedef koymuşsun bakBen ramazama kafar 75 in altina inip 70 lere yaklasmak istiyorum
yaza fesat bi amca kizim var o gelmeden baya bi kilo vermis olmam laxim ay sen hala ayni misin sozunu duymak istemiyorum
Fatma ne yaptin ne ettin cnm
Görüşemedik
Eline sağlık görüntü çok güzel olmuş emek vermişsin o kadar niye beğenmesinler
Bugünüde atlattın ablaSlm kizlar
Misafirler birazonce gittiler
Mutfagi toparladim
Bulasiklari makineye zor koydum, egilemedim
Fazla ayakta kalinca belim zorladi baya
Kahve icip dinleneyim biraz
sonra gelirim
Gecmisede bakamadim
Ayyy poni lipo yaptıranların o bölgeleri yamuk yumuk deformasyonlar oluyor boşverseneÇok ince düşünmüşsün irem eline sağlık
Ya niye öyle diyosn şöyle bel çevremden aldırsam nolur. Hem biz kilo alınca yağ hücreleri büyüyo verince küçülüyo yok olmuyo yani ama yağ aldırınca hücrelerde alındığı için,yağ alınan yerde pek kilo alımı olmuyo bak nasılda araştırmışım de mi paranın gözü kör olsun 7-10 bin civarı
30 kilomu iyiymiş vallaGiderken bulaşıkları makineye koyuverseylermiş zaten yabancı değillermiş misafirlerin.
İyice dinlen , işlere enişte de yardım etsin toparlanana kadar
Ben de şöyle 30 kilocuk yağ çektirsem ne güzel olur demi. Para yok ki.
ay fatma hiç güleceğim yoktu inanO genel depresiflik bende de var ablam toparlanacagim inşallah tez vakitte
Koyunun olmadığı yerde keciye abdurrahman Çelebi derler hesabı kimse bu hafta diyete asilmayinca ben birinci olmuşum ya üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Bahar gözünmü döndü kız neye sinirlendin bu kadarİbretlik menü
Sabah
(8:30)
1/2 dlm ekmek
1.5 yumurta
30g peynir
Yeşillik
Herşey burada canlandı
1 adet coco star
1 adet browni
1 adet hindistan cevizli kek
1 adet eti gofret
1 dlm limonlu yaş pasta
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5 YK etki kurufasulye
Salata
Su: bilinmiyor spor: adını unuttum o neydi gizzzzz
Selam kızlar gene mi birleştik ya kimden çıkıyor böyle fikirler ne güzel kurtulmuştuk birbirimizdennn
DermisssimmmmmmmBugün ki menümu yazayım mi yüreğiniz kaldırmaz ama yazayım ki görün bir insan yavrusu nasıl yiyebiliyor
İbretlik menü
Sabah
1/2 dlm ekmek
1.5 yumurta
30g peynir
Yeşillik
Herşey burada canlandı
1 adet coco star
1 adet browni
1 adet eti gofret
1 dlm limonlu yaş pasta
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5 YK etki kurufasulye
Salata
bu neyyy baharrrİbretlik menü
Sabah
1/2 dlm ekmek
1.5 yumurta
30g peynir
Yeşillik
Herşey burada canlandı
1 adet coco star
1 adet browni
1 adet eti gofret
1 dlm limonlu yaş pasta
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5 YK etki kurufasulye
Salata
Selam kızlar gene mi birleştik ya kimden çıkıyor böyle fikirler ne güzel kurtulmuştuk birbirimizdennn
DermisssimmmmmmmBugün ki menümu yazayım mi yüreğiniz kaldırmaz ama yazayım ki görün bir insan yavrusu nasıl yiyebiliyor
Ey seni insan yavrusu, buradakilerin çoğu senin gibi yedikleri için buradalar. Amma sen ne ettin bacı resmen önüne nutelladan öküz çıksa devirip yiyecekmişsin. Tatlı krizine mi girdin, bedava tatlıcı çadırına mı denk geldin bilmiyorum ama çabuk benim payımı yolla zalımın kızıİbretlik menü
Sabah
1/2 dlm ekmek
1.5 yumurta
30g peynir
Yeşillik
Herşey burada canlandı
1 adet coco star
1 adet browni
1 adet eti gofret
1 dlm limonlu yaş pasta
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5 YK etki kurufasulye
Salata
gecen hafta birine gitmiştim cnm memnun kalmadimGeçmiş olsun abla fizyo terapi yok mu sizin çevrede belki iyi gelir
Pazartesi gidebilirsem yuzmeye gidecem cnm ama ben sirt ustu yuzemiyorum tek kurbalama yuzebiliyominşallah çok uzamadan geçer yüzme biliyorsan ağrıların geçtikten sonra her fırsatta havuza git özellikle sırt üstü yüzme bel kaslarını güçlendirip ağrıları da fıtık v.s. de engelliyormuş , bu bel ağrısı yaşam kalitesini düşürüyor insanın hem hareket edemiyorsun hem morali çöküntüsü yapıyor yarın cuma selasın da çabuk şifanı versin rabbim diye dua edicem
benim temizlikte 1-2 gün yapıp 2 gün yatarak oluyor anca , annem gelsin bi hep yatıcam dizine kaşı beni diycem onun hayaliyle yaşıyorum artık))
Kac kilo varki99 kiloyu
daha ne olsun tatlim bu yogunlukta yinede cok iyiÇok şükür düzenimi anca tekrar kurdum kızlar
Bugün 63.2 kiloydum toplam 500 gramcık gitmiş
ben ramazanda hic veremiyorumbenim bayrama kadar olan hedefim hedef kiloya ulasmak. Emzirdigim icin oruc tutamayacagim onun icin ramazanda ds ayni devsm
Kiz daha ramazan gelmeden pideyi dusunuyonBenimde ramazanliga kadar hedefim yavas yavas 62lere dogru gitmek ama hic sıkmadan haftada 200-300gr da gitsede güzel. Ramazanliktada o sicacik pidelerden yemek istiyorm valla keske hemen gelse
Nisandada almanyaya gitmeyi dusunuyorm bakalm hayirlisi
ayda en az 3 kilo bile versen buda 6 kilo eder tatlimBen ramazama kafar 75 in altina inip 70 lere yaklasmak istiyorum
yaza fesat bi amca kizim var o gelmeden baya bi kilo vermis olmam laxim ay sen hala ayni misin sozunu duymak istemiyorum
Ivir zivir yesen de ne guzel sabit kalmisin tatlimayy yazmayı unuttum benim kilo sabit 84.9 da kalmışım çok ıvır zıvır yedim bu hafta sebebi belli yani sağlıksız beslenmeden eksi göremedim
boşa borca girmesende 5 kilocugu veriversen daha karlı degilmiBorç bulup yağlarımı aldırmayı düşünüyorum en az 5 kilo
Ilaclik bisey degilki cnmabla senin bu durumun kesin bi cozumu yokmu ilac falan baya oldu
hosgeldinnn bebisimYer değişmişiz
fatih urekde aldirdiydi bi ara sonra yine aldi geriniye öyle diyosn şöyle bel çevremden aldırsam nolur. Hem biz kilo alınca yağ hücreleri büyüyo verince küçülüyo yok olmuyo yani ama yağ aldırınca hücrelerde alındığı için,yağ alınan yerde pek kilo alımı olmuyo bak nasılda araştırmışım de mi paranın gözü kör olsun 7-10 bin
ben gelene pek iş yaptirmayi sevmiyomGiderken bulaşıkları makineye koyuverseylermiş zaten yabancı değillermiş misafirlerin.
İyice dinlen , işlere enişte de yardım etsin toparlanana
Benim yokkHepimzin çevresinde böyle gıcık insanlar var onların bu lafları olmasa dönüm noktası yaşamaz böyle hırs yapmazdık sanırım kendilerince ezmeye çalışıyorlar ama bizde ters tepiyor iyide oluyor hedef koymuşsun bak
kiz niye uzulecen ne guzel 1.olmusunO genel depresiflik bende de var ablam toparlanacagim inşallah tez vakitte
Koyunun olmadığı yerde keciye abdurrahman Çelebi derler hesabı kimse bu hafta diyete asilmayinca ben birinci olmuşum ya üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
ayrilamiyoz sekerim ne yapalim bizi cok ozlemisinizSelam kızlar gene mi birleştik ya kimden çıkıyor böyle fikirler ne güzel kurtulmuştuk birbirimizdennn
ins. Cnm@mefkurem ablam insallah tez zamanda atlatirsn su bel agrilarini valla zor :/
Kacamaklari gorunce yuz buldun heraldeBacılar benim menüde düzeltme yapıyorum
Akşam 19:30 yarım tavuğun göğüs kısmı, biraz fırında kızarmış patates, yarım bardak coca cola . Çok yüzsüzüm yaw. Çok pişmanım hakim bey