Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Gunaydinnnn canlar

Cocuklar kahvalti ya gelecek sonrada isleri varmis minikler burda kalacak

Bugun hava biraz guzel burda
Bugün bizde de hava güzel abla, eşim arabasına girişti onu temizliyor. Ben eve giriştim çabucak bitireyim de sonra gezmeye gidicem:koptum:.
Benim kıza da bakar mısın yaa, ayak altında ezilmesin bugün:D.

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Herkese selam ben geldim kızlar herkes iyidir inşallah geçmişi çok okuyamadim. Biz iyiyiz çok şükür bugün son kontrol vardı. Hepinizi çok özledim :kalp:
Selam canim nasil oldu kuzucuk iyilesti mi tamamen? Sen nasilsin koruma nasil gidiyor?
Selam canlar
Bu gün bizdede temizlik günü sabahtan beri evde kaziniyorum nevresimleri falan deistim bir yandan keremle uğraşıyorum çocukla iş yapmak ne zor yahu
kolay gelsin canim hava kapali olunca hic bir is yapasim gelmedi benimde kizi da uyuttum oturdum agir yasamlar baslayacak onu bekliyorum.

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Herkese selam ben geldim kızlar herkes iyidir inşallah geçmişi çok okuyamadim. Biz iyiyiz çok şükür bugün son kontrol vardı. Hepinizi çok özledim :kalp:
İyi olmanıza sevindim canım
Selam canlar
Bu gün bizdede temizlik günü sabahtan beri evde kaziniyorum nevresimleri falan deistim bir yandan keremle uğraşıyorum çocukla iş yapmak ne zor yahu
Kolay gelsin onbucurler heryerde :)
Selam canim nasil oldu kuzucuk iyilesti mi tamamen? Sen nasilsin koruma nasil gidiyor?
kolay gelsin canim hava kapali olunca hic bir is yapasim gelmedi benimde kizi da uyuttum oturdum agir yasamlar baslayacak onu bekliyorum.
aynen benim modum

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Aslında öyle, döküm çay alıp içmek daha iyi olur ama sallama da pratik oluyor;). Dukan birası içine soda koyunca olmuyor muydu?
Poset cayda yesil cay icmis olmuyosun iste problem orda :)
Evet cnm sodali limonlu yapiliyor

Günaydın millet ben geldim dün yediklerimden sonra iyi bir artı bekliyordum ne yalan söyleyim 400 g ekşi görünce şok oldum :haha:
Bugün şekersiz 21 gün ve Karatayimsi beslenmeye başladım hayırlı olsun tüm takıma :hopp:
nasil boyle gicik olabiliyosun :)

hosgeldin mervemm. Bebis iyilestimi tamamen

Menü yazayım
Sabah 9:00
2 yumurta
1 dlm peynir
Tere
5 zeytin

Öğle 14:00
120 g tavuk sote
2 YK yoğurt
3 - 4 acı biber

Akşam(19:00)
1 CB süt
1 YK yulaf
3 hurma
5 fındıkla
Lapa yaptım yiyeceğim

Şu :2 lt
guzel baslangic :)
Spora baslamiyonmu

Bgmce

Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
7 adet zeytin
2 yk pekmez

Ogle12.30
1 tabak tavuklu mantar yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara.16.00
Soda ve elma

Aksam yemegi 19.00
1 kepce kirmizi mercimek corbasi
1 adet acilmis tavuk bud orta boy (baharatlarla marine edip yagsiz tavada pisirdim)
1 kase yogurt
Boolll salata

Su. 2.5 lt

Spor. 30 dk eliptik 120 puan

Bgmce

Tepki
1.412
Eşim kizi disariya goturdu
Oglusda oyle bi altina yapmiski sirtina cikmis mecburen suya soktum
Uyuttum simdi

Allah kucuk cocuklulara sabir versin
Demekki hersey vaktiylemis :)
Gecen cumartesi benimkide yapmis bezden cikmayi gectim kiyafetlerinin ustunden bile cikmis :bsmagryr: hazir bez denilen seyi Allahtan icat etmisler obur turlu ne yaoardim bilmiyorum @asfarovski Allah sabir versin sanada vazgecmeden iyi yapabiliyorsu

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Alintilarm gitmis gene :) bizde yagmurlu havada Mangal yaptk valla :) simdide oturuyoruz cay faslina geceriz birazdan -kop bugun esimin kiz kardesi geldi bayadir görmemisdi beni manken gbi olmussun incelmissin dedi yüzüm bile kücülmüs dedi oda hamile suan son 10 günü kalmis 15 kilo almis bana receteyi yolla nasil verdin diyor :))):krizz:

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
İdrar testi sonucu temiz geldi bugun ama huyu husu değişti uykulardan eser yok :) Allah tan eşim izne ayrılmıştı kızın hastaligi yüzünden yoksa psikopata bağlamamak mümkün değil çocuğum rezil oldu elleri ayakları delik deşik oldu 10 gündür belinden tasacak şekilde 8 9 bez dolusu işhal. Ama bugün daha iyiydik şükür sen nasılsın Begüm kuşum nasıl. Ha bu arada kilo korumak söyle dursun 6 li rakamlar geldi maalesef stres den doymuyorum gece uyku da yok yat yemek kalk yemek modundayiz eşimle
Poset cayda yesil cay icmis olmuyosun iste problem orda :)
Evet cnm sodali limonlu yapiliyor

nasil boyle gicik olabiliyosun :)

hosgeldin mervemm. Bebis iyilestimi tamamen

guzel baslangic :)
Spora baslamiyonmu
hosbuldum ablam daha iyiyiz şükür ishal kaldı sadece birde ne olduğu belirsiz kötü uykular gece ayaktayiz ailecek :) sen nasılsın ablacjm çok özledim sizi

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Menüm:

10:15 1 kuru kayisi, Ilik Su

10:45 2 tb ekmek, 1 yumurta, 1/2 kk peynir, 1yk labne, 1tk salca, 1cerry,

15:30 1fincan sütlü kahve, 1 tuzlu kurabiye

19:00 2 kanat, avuc ici kadar tavukgögsü, 4 köfte, Ayran, Salata, 1 dilim ekmek

21:00 ince dilim rulo pasta

2,5lt Su
Spor yok