Burası hala soğukGunaydinnnn canlar
Cocuklar kahvalti ya gelecek sonrada isleri varmis minikler burda kalacak
Bugun hava biraz guzel burda
Bugün bizde de hava güzel abla, eşim arabasına girişti onu temizliyor. Ben eve giriştim çabucak bitireyim de sonra gezmeye gidicem.Gunaydinnnn canlar
Cocuklar kahvalti ya gelecek sonrada isleri varmis minikler burda kalacak
Bugun hava biraz guzel burda
Orası nireee? Hollanda da mıydın sen?Burası hala soğuk
Selam canim nasil oldu kuzucuk iyilesti mi tamamen? Sen nasilsin koruma nasil gidiyor?Herkese selam ben geldim kızlar herkes iyidir inşallah geçmişi çok okuyamadim. Biz iyiyiz çok şükür bugün son kontrol vardı. Hepinizi çok özledim
kolay gelsin canim hava kapali olunca hic bir is yapasim gelmedi benimde kizi da uyuttum oturdum agir yasamlar baslayacak onu bekliyorum.Selam canlar
Bu gün bizdede temizlik günü sabahtan beri evde kaziniyorum nevresimleri falan deistim bir yandan keremle uğraşıyorum çocukla iş yapmak ne zor yahu
İyi olmanıza sevindim canımHerkese selam ben geldim kızlar herkes iyidir inşallah geçmişi çok okuyamadim. Biz iyiyiz çok şükür bugün son kontrol vardı. Hepinizi çok özledim
Kolay gelsin onbucurler heryerdeSelam canlar
Bu gün bizdede temizlik günü sabahtan beri evde kaziniyorum nevresimleri falan deistim bir yandan keremle uğraşıyorum çocukla iş yapmak ne zor yahu
aynen benim modumSelam canim nasil oldu kuzucuk iyilesti mi tamamen? Sen nasilsin koruma nasil gidiyor?
kolay gelsin canim hava kapali olunca hic bir is yapasim gelmedi benimde kizi da uyuttum oturdum agir yasamlar baslayacak onu bekliyorum.
Poset cayda yesil cay icmis olmuyosun iste problem ordaAslında öyle, döküm çay alıp içmek daha iyi olur ama sallama da pratik oluyor. Dukan birası içine soda koyunca olmuyor muydu?
nasil boyle gicik olabiliyosunGünaydın millet ben geldim dün yediklerimden sonra iyi bir artı bekliyordum ne yalan söyleyim 400 g ekşi görünce şok oldum
Bugün şekersiz 21 gün ve Karatayimsi beslenmeye başladım hayırlı olsun tüm takıma
hosgeldin mervemm. Bebis iyilestimi tamamenHerkese selam ben geldim kızlar herkes iyidir inşallah geçmişi çok okuyamadim. Biz iyiyiz çok şükür bugün son kontrol vardı. Hepinizi çok özledim
guzel baslangicMenü yazayım
Sabah 9:00
2 yumurta
1 dlm peynir
Tere
5 zeytin
Öğle 14:00
120 g tavuk sote
2 YK yoğurt
3 - 4 acı biber
Akşam(19:00)
1 CB süt
1 YK yulaf
3 hurma
5 fındıkla
Lapa yaptım yiyeceğim
Şu :2 lt
Gecen cumartesi benimkide yapmis bezden cikmayi gectim kiyafetlerinin ustunden bile cikmis hazir bez denilen seyi Allahtan icat etmisler obur turlu ne yaoardim bilmiyorum @asfarovski Allah sabir versin sanada vazgecmeden iyi yapabiliyorsuEşim kizi disariya goturdu
Oglusda oyle bi altina yapmiski sirtina cikmis mecburen suya soktum
Uyuttum simdi
Allah kucuk cocuklulara sabir versin
Demekki hersey vaktiylemis
İdrar testi sonucu temiz geldi bugun ama huyu husu değişti uykulardan eser yok Allah tan eşim izne ayrılmıştı kızın hastaligi yüzünden yoksa psikopata bağlamamak mümkün değil çocuğum rezil oldu elleri ayakları delik deşik oldu 10 gündür belinden tasacak şekilde 8 9 bez dolusu işhal. Ama bugün daha iyiydik şükür sen nasılsın Begüm kuşum nasıl. Ha bu arada kilo korumak söyle dursun 6 li rakamlar geldi maalesef stres den doymuyorum gece uyku da yok yat yemek kalk yemek modundayiz eşimleSelam canim nasil oldu kuzucuk iyilesti mi tamamen? Sen nasilsin koruma nasil gidiyor?
kolay gelsin canim hava kapali olunca hic bir is yapasim gelmedi benimde kizi da uyuttum oturdum agir yasamlar baslayacak onu bekliyorum.
hosbuldum ablam daha iyiyiz şükür ishal kaldı sadece birde ne olduğu belirsiz kötü uykular gece ayaktayiz ailecek sen nasılsın ablacjm çok özledim siziPoset cayda yesil cay icmis olmuyosun iste problem orda
Evet cnm sodali limonlu yapiliyor
nasil boyle gicik olabiliyosun
hosgeldin mervemm. Bebis iyilestimi tamamen
guzel baslangic
Spora baslamiyonmu