Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Günaydn kizlar bende uyanali oluyir ama esim uyanir uyanmaz patates kizartmasi diyince bakamadim bile buraya.
Bizede bugun yolculuk var eve geri dönuyoruz hayirlisiyla insallah.
Tartimi getirmisdm kilo konusunda arti yok gbi haftasonu ve yemelere ragmen bakalm evde tam belli olur :)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
20180325_113833-1.jpg
Kizlar bu arada dun herculesi aldirdim esime oda begendi yag kas su kemik olcumunu yapiyor genel olarak begendik sali gunune diyetisyenden randevu alip tanita sonucuyla bunun sonuclarini karsilastirmayi dusunuyorum arada fazla fark varsa iade ederim yoksa benimle kalirr:huri:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Yok abla ya sadece sen erken davrandın da ondan benim annem küçük kardeşimi 40 yaşında doğurdu :D

:D yok kız o kadar zor değil inan haftada bir yıkıyorum o kadar

Ne iyi gelmiştir sana pinarcim
Gorumceye de maşallah o halde iyi dışarı çıkıyor kız siz orada iken gelmesin bebek

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim temiz çıkmasına ;) ishalin disle de bağlantısı oluyormuş biz de olmadı ama öyle duydum

Ewt cnm iyi geldi baya smdi bide 1-2 haftaya almanyaya gidersem ortaki tepkileride merak ediyorm :)

Burasi Hastanesine daha yakinmis zaten cnm ama valla cok fena ödem olmus sismis Allah kolsylik versin insallah

Günaydın herkese

Biz 06:30 dan beri ayaktayız kaç gecedir uyumuyor oğlum bu geceyi biraz daha güzel geçirdik ama. Biz üst iki dişi beklerken büyük dişlerin yanındaki ikinci disi çıkarmış meğerse oğlum. Hala da huysuz diğer dişlerin etkisi. Ben hala adet olmadım 13 gün geçti bugün itibari ile. Geçen çarşamba test yaptırdım hamile değilim ama çok kötüyüm :( adet olmak için de ilaç içmek istemiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum

Ne moral kaldı ne sinir böyle böyle. Is konuları hala belirsiz. Ben hiç sevmem belirsizlikleri halbuki :(:(

Moral bozma cnm bu regl konusunu hepimiz az da olsa cekiyoruz sanirm :/
Emir de biraz daha iyi olur insallah

Rüyamda tüm büyük bi tavuğu haşladım sofraya koydum ortaya sonra ince ince büyük parçalar kesip ızgaraya koydum ızgaranın yarısı çalışmadı eşimle bi akrabamda vardı. Ne biçim bi rüya ya :koptum:

:haha::haha::haha: poni valla rüyanda bile yemek göruyorsn nolcak böyle hanimishaha

Gunaydin kizlaaar ben geldim gerci bana gun ayali baya oldu bugun 6 bucukta kalktim kahvalti fasli esimi yolcu ettik temizlik yaptim falan derken sukur yeni oturdum bende ohaaa :ssrtcbya: çüşşş :eek: kervanina katilmis bulunuyorumm yeni sayfamizda bir fil yavrucuguna yer vardir zaten hemn yerimi alip pismanlikla bugunden sifirlaniyorummmm:acpsnr::p

Ekli dosyayı görüntüle 22322
Kizlar bu arada dun herculesi aldirdim esime oda begendi yag kas su kemik olcumunu yapiyor genel olarak begendik sali gunune diyetisyenden randevu alip tanita sonucuyla bunun sonuclarini karsilastirmayi dusunuyorum arada fazla fark varsa iade ederim yoksa benimle kalirr:huri:

Günaydn cnm neler yedin neler söyle bakalm:kavga::haha:
Tartin hayirli olsun nasil biseymis memnun kalirsan bende alaym bende istiyorm yag kas ölcen bi tarti ama esim söylesem ne gerek var zaten var dicegni bildigmden kendim alirim ona sölemeden anlamaz bile :krizz:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Ben :) okula götürüyorum canm yanımda. Yaşına göre baya uyum sağladı çok şükür.
Iyi bari yanında olunca aklın kalmaz canım valla çocuktan sonra ıs hayatı resmen sarpa sarıyor ben de kanguruya takip fabrikaya mi götürsem :D
Günaydın kızlar:asikk:

Ohh ne güzel bakıyorsunuz çocuklara, gelin de nefes alıyor. Benim hiç öyle bi şansım olmadı malesef:(. Bizimkiler aynı binada olmasına rağmen hiç öyle bi hayır görmedik:(, bazen benim ufaklık gitmek ister, yollarım 10 dk sonra kaynıkmınkiyle birlikte bana geri yollarlar hem de bonuslu :mad:

Geçmiş olsun canım , bazı çocuklar dişleri çok zor çıkarıyor, çabucak çıkarır da kurtulur inşallah yavrum. Vücudu rahat olmayınca uyku da tutmuyor demekki:(
Kız sen hamile olmayasın, tekrarla testi bence;)

:koptum: Ey açlık sen nelere kadirsin:) Canın haşlanmış tavuk mu çekiyordu kız?

Kan testi yaptırdım canım olsa çıkardı demekki yok zaten ihtimali de coook azdı olmasının ama benim zaten polikistik overim var normal yani ama vücudum çok vahim durumda pimi çekilmiş bomba gibiyim

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Günaydn cnm neler yedin neler söyle bakalm:kavga::haha:
Tartin hayirli olsun nasil biseymis memnun kalirsan bende alaym bende istiyorm yag kas ölcen bi tarti ama esim söylesem ne gerek var zaten var dicegni bildigmden kendim alirim ona sölemeden anlamaz bile :krizz:
En buyuk vurgun bendeeeennn kizlarr haha 2 gunun ozeti soyle
patates kizartmasi
1 dilim findik baklava
1 kase sutlac
3 tane yaglama
2 tutku 4 ikram biskuvi
gece meyveleri
Cuma gunu ince dilim yaspasta+2 kuru pasta :saskin::saskin::saskin::saskin:
Veee beeen yarmagüllll:utangac:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Tesekkur ederim pinarcim daha iyileri senin olsun karsilastirayim da bi insallah dogru olcuyodur benimkide ne gerek var evde var almam demisti ama sonradan ikna oldu tamam dedi:bayrak:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
7 adet zeytin
2 yk pekmez

Ogle12.30
1 tabak tavuklu mantar yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara.16.00
Soda ve elma

Aksam yemegi 19.00
1 kepce kirmizi mercimek corbasi
1 adet acilmis tavuk bud orta boy (baharatlarla marine edip yagsiz tavada pisirdim)
1 kase yogurt
Boolll salata

Su. 2.5 lt

Spor. 30 dk eliptik 120 puan
gayet guzel olmus zeynebim

İdrar testi sonucu temiz geldi bugun ama huyu husu değişti uykulardan eser yok :) Allah tan eşim izne ayrılmıştı kızın hastaligi yüzünden yoksa psikopata bağlamamak mümkün değil çocuğum rezil oldu elleri ayakları delik deşik oldu 10 gündür belinden tasacak şekilde 8 9 bez dolusu işhal. Ama bugün daha iyiydik şükür sen nasılsın Begüm kuşum nasıl. Ha bu arada kilo korumak söyle dursun 6 li rakamlar geldi maalesef stres den doymuyorum gece uyku da yok yat yemek kalk yemek modundayiz eşimle
hosbuldum ablam daha iyiyiz şükür ishal kaldı sadece birde ne olduğu belirsiz kötü uykular gece ayaktayiz ailecek :) sen nasılsın ablacjm çok özledim sizi
Ins. Iyi olsunda cnm uykusuda duzene girer
Kolay degil tabi okadar sey atlattiniz
Sende ozlendin bitanem
Siz iyi olunda kiloyu verirsin zaten

Menüm:

10:15 1 kuru kayisi, Ilik Su

10:45 2 tb ekmek, 1 yumurta, 1/2 kk peynir, 1yk labne, 1tk salca, 1cerry,

15:30 1fincan sütlü kahve, 1 tuzlu kurabiye

19:00 2 kanat, avuc ici kadar tavukgögsü, 4 köfte, Ayran, Salata, 1 dilim ekmek

21:00 ince dilim rulo pasta

2,5lt Su
Spor yok
gec vakit pasta pek iyi olmamis cnm

İyi geceler millet misafir vardi anca gelebildim
Sabah8temizlige dip kose basladim o bitti aksam a kadar utu yaptim sonra yemek yaptim misafir geldi onlar az once gitti tabi uc cocuk onda iki bende bide esimin yegeni 6 cocuk olurda temizlikmi kalir evi bidaha supurdum bacaklar perte cikti suanda cocuklari uyuttum oglum biraz atesli ins gece artmaz saat basi kalkarim gibi gorunuyor yarinda pek sakin gececek gibi durmuyor guya haftasonu ben okulda bu kadar yorulmuyorum bittim resmen neyse ben menumu yazip yatayim en iyisi

Sabah9:30
2d ekmek iki yumurta kirdim ama yiyemedim azcik peynir domates salatalik

Ogle14
5yk bulgur pilavi salata yogurt

Aksam19
Salata yogurt

Su 2olmadi sporda yok
butun isler ust uste gelmis cnm
Çalışanlar icin haftasonu da yogun oldumu kotu oluyor

Menun iyi olmus

Spor mu o da neydi kuzinin huyu acayip değişti hastalıktan sonra hiç tek başına oynamıyor bı iki güne sporda başlar ama şuan pek mümkün gibi durmuyor önce midemle beynimin savaşı belli olsun zorlamayacsgm
Gıcıklık benim bünyede
Zaten bi senin bunyeni cozemedim :)

Aman cocuklar iyi olsunda cnm sporu zaman bulunca yaparsin
Hastaliktan huy degismesi cok normal

Merhaba kızlar ;), ben gelene kadar herkesler uykuya dalmış:(. Benim bu günüm çok yorucu ve koşuşturmacalı geçti. Kızların odalarını ayırdık sonunda, ay bunların ergenliği öldürecek beni:mad:. Sürekli bi atışma modundalar , ben de ablamla kardeşimle çok kavga eder annemi sinir ederdim beddua mı etti ne etti benimkiler de bana yapıyo :koptum:. Neyse şimdilik bu çözümü bulduk bakalım ikisi de pek hevesli. Bizim yatağı da küçük odaya aldık, tıkış mıkış oldu ama idare eder küçük boyutta bi tane alana kadar.Dolap içleri kaldı onu da yarın halledicez artık. Evin heryerinden kitap defter çıkıyo :hımm:, kızlarınkiler yetmezmiş gibi kocamınkilerde çıktı başıma. Galiba bize daha büyük bi ev lazım:D.
Simdiki cocuklara rahatlik batiyor kuduruyolar

Menümü de yazayım bari:eek:
Sabah 9:30 tiroid ilacı , 500 ml su
10:00 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber, 3-4 çatal patatesli yumurta
12:30 1 yeşil elma
15:00 1/2 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı domatesli labne
18:00 1 dürüm,1 ayran
20:00 2 tane capuçino
21:00 2 tane şekersiz çay
Su:3,5-4 lt oldu(3 lt den sonra hesap karıştı)
Spor:40 dk normal tempo yürüyüş 40 puan @İremSu
dürüm neyliydi
Aksam olmasa iyiymis
Bide ustune cappicino hic olmamis
Onlar bosuna kalori

Günaydın ben gene erkenciyim gene yatak keyfi yapmak istiyorum

11.00
7 yk müsli
1 b süt

13.00
Kivi

17.00
4 yk haşlama et
1 kase sebze tarhanası
Salata
Tere
Semiz otu
Ayran

Su 2
Spor 230 p @gülümse_kaderine @İremSu
Musli hazirsa cok sekerli oluyor cnm onun harici guzel
Masallah sporada devam ediyon
Olculerini aldin degilmi

Günaydın herkese

Biz 06:30 dan beri ayaktayız kaç gecedir uyumuyor oğlum bu geceyi biraz daha güzel geçirdik ama. Biz üst iki dişi beklerken büyük dişlerin yanındaki ikinci disi çıkarmış meğerse oğlum. Hala da huysuz diğer dişlerin etkisi. Ben hala adet olmadım 13 gün geçti bugün itibari ile. Geçen çarşamba test yaptırdım hamile değilim ama çok kötüyüm :( adet olmak için de ilaç içmek istemiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum

Ne moral kaldı ne sinir böyle böyle. Is konuları hala belirsiz. Ben hiç sevmem belirsizlikleri halbuki :(:(
Sogan kuru yapsan belki iyi gelir cnm

Sen canini siksanda hersey olacagina variyor guzelim
Allah baska dert vermesin

Rüyamda tüm büyük bi tavuğu haşladım sofraya koydum ortaya sonra ince ince büyük parçalar kesip ızgaraya koydum ızgaranın yarısı çalışmadı eşimle bi akrabamda vardı. Ne biçim bi rüya ya :koptum:
ruya bile saglikliymis ben olsam baska seyler gorurdum :)

ne güzel bakıyorsunuz çocuklara, gelin de nefes alıyor. Benim hiç öyle bi şansım olmadı malesef:(. Bizimkiler aynı binada olmasına rağmen hiç öyle bi hayır görmedik:(, bazen benim ufaklık gitmek ister, yollarım 10 dk sonra kaynıkmınkiyle birlikte bana geri yollarlar hem de bonuslu
yaslari varsa kaldiramiyolardir cnm
Bikac saat sonra ben bile zorlaniyorum

Selam kizlar:bayrak:
Listeden çıkar çıkmaz hemen kayboldu bu kadında diye düşünmüş olabilirsiniz:utangac:
İki gündür eve köye girmiyorum desem gelincede bir koşturma hali oluyor
Şimdide 40 dk eliptigimi yaptım duş alıp kahvalti yapıp dışarı cikicaz öptum sizi :öpücük:
haftasonu cogunluk kayiplarda oluyor zaten

Aman sporu birakma tatlim

Gunaydin kizlaaar ben geldim gerci bana gun ayali baya oldu bugun 6 bucukta kalktim kahvalti fasli esimi yolcu ettik temizlik yaptim falan derken sukur yeni oturdum bende ohaaa :ssrtcbya: çüşşş :eek: kervanina katilmis bulunuyorumm yeni sayfamizda bir fil yavrucuguna yer vardir zaten hemn yerimi alip pismanlikla bugunden sifirlaniyorummmm:acpsnr::p
zaten birimiz salinca bu hastalik hepimize bulasiyor birbirimizden yuz buluyoruz
Artik salmak gevsemek yok
Ramazana kadar bi atak yapalim cnm

Günaydn kizlar bende uyanali oluyir ama esim uyanir uyanmaz patates kizartmasi diyince bakamadim bile buraya.
Bizede bugun yolculuk var eve geri dönuyoruz hayirlisiyla insallah.
Tartimi getirmisdm kilo konusunda arti yok gbi haftasonu ve yemelere ragmen bakalm evde tam belli olur :)
yazik tarti da baya yolculuk etti :)
Aman bugun dikkat etde yarin arti olmasin cnm

Gorumceden iltifatlarida almisin bunlar tekrar gaza getirir seni
Gerci verecek fazla kilon kalmadi
Biz başımızı dusunelim :)

Ekli dosyayı görüntüle 22322
bayirli olsun cnm ins. Hep aşağı rakamlari gostersin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
an testi yaptırdım canım olsa çıkardı demekki yok zaten ihtimali de coook azdı olmasının ama benim zaten polikistik overim var normal yani ama vücudum çok vahim durumda pimi çekilmiş bomba gibiyim
Aksam saracoglunu dinledim
Sogan kuru pko icin cok iyiymis
Kizlar bosuna hormon haplarini kullaniyorlar diyor

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Eee kizlar ne var ne yok

Tekrar motive oldunuzmu
Ben cok sukur daha iyiyim . Gece baya gec uyudum çokda aciktim ama inat edip agzima bisey almadim
Cumadan sonra dun arti gormustum ama bugun eksiye gecmisim
Ins. Bu haftayi sifir kacamakla gecirip cuma gordugum artilardan kurtulmak istiyorum
Kendimi 100 kilo olmus gibi hissediyorum
Bikac kilo bile cok farkediyor

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Tunaydinnn mutlu pazarlar

Dünkü menumu yazip gecmise gidiyom

10.30
2 incir

12.00
1 tb. Menemen
Peynjr
1 zeytin

18.00
Yogurt
2 ks. Yulaf kepegi
1 ks chia
Yarim cb. Ceviz

Su 2 lt den fazla
Spor yok

Detoks gbi olmus abla haftasonu niye böle az oldu

En buyuk vurgun bendeeeennn kizlarr haha 2 gunun ozeti soyle
patates kizartmasi
1 dilim findik baklava
1 kase sutlac
3 tane yaglama
2 tutku 4 ikram biskuvi
gece meyveleri
Cuma gunu ince dilim yaspasta+2 kuru pasta :saskin::saskin::saskin::saskin:
Veee beeen yarmagüllll:utangac:

Anaam kiz deli :hayir: toparlsrsn hafta ici insallah cnm

Tesekkur ederim pinarcim daha iyileri senin olsun karsilastirayim da bi insallah dogru olcuyodur benimkide ne gerek var evde var almam demisti ama sonradan ikna oldu tamam dedi:bayrak:

Benm esimde israr etsem alir da ben artk öle yapmiyorm kendm aliyorm istedigmi farketmiyor bile yada almisim zaten bsi demiyor :D

Sende ozlendin bitanem

Menun iyi olmus

dürüm neyliydi
Aksam olmasa iyiymis
Onlar bosuna kalori

Olculerini aldin degilmi

zaten birimiz salinca bu hastalik hepimize bulasiyor birbirimizden yuz buluyoruz

Aynen abla pasta o saate iyi olmadi ama beraber yaptk canimda istedi ince dilim yedim :) zaten artk biraz da koruma gbi göruyorum ama tabu bu hafta insallah 65i görücem son günler biraz sıkcam
Tartiyida sorma abla baya gezdirdm :) aslinda diyom bnu burda birakiym kendime yeni aliym böle kas yag ölcen falan ama belki ilerde yaparm artk smdi hemen alamam tarti farki falan olur kesin :bsmagryr:

NaRTaneSi

Tepki
2.112
Bunlara ragmen yarin eksi gelirsen intihar edecem :koptum:
Ne eksisi abla suan bataktayimm ama sirf sen ölme diyee arti cikarim ablamm merak etme sen haha 3 gune regli olucam meto tavan yaparsa super olacak temizligim bitti birazdan spor yapmaya cikicam yerlesmeden cikmasi lazim bi sekilde bunlarin:haha:

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Detoks gbi olmus abla haftasonu niye
cocuklardan yemek yapamadim cnm cokda yoruldum evdekiler pitza yedi bende yogurtla biseyler yiyim dedim
Hic salata yapicak halim bile yoktu
Ama guzel eksi getirmis :)
Cumaya gore dun +1 dim bugun eksiye dusmusum

Aynen abla pasta o saate iyi olmadi ama beraber yaptk canimda istedi ince dilim yedim :) zaten artk biraz da koruma gbi göruyorum ama tabu bu hafta insallah 65i görücem son günler biraz sıkcam
Tartiyida sorma abla baya gezdirdm :) aslinda diyom bnu burda birakiym kendime yeni aliym böle kas yag ölcen falan ama belki ilerde yaparm artk smdi hemen alamam tarti farki falan olu
benim evdeki oyle ama pek bakmiyorum o ozelligine
O kadar inanmiyorum

Hafta icini sifir kacamakla gecirirsen 65 gelir eminim tatlim
1 hafta daha sabret :)

Ne eksisi abla suan bataktayimm ama sirf sen ölme diyee arti cikarim ablamm merak etme sen haha 3 gune regli olucam meto tavan yaparsa super olacak temizligim bitti birazdan spor yapmaya cikicam yerlesmeden cikmasi lazim bi sekilde bunlarin:haha:
ne bilem kizz belki sende bahar gibi yiyip eksi cikiyosundur
Arada sende de oyle olduydu

Artik hedeflere daha sıkı odaklanalim
Dukan birasi yap odem atmak icin

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Bu arada gecen gun yeni spor ayakkabisi aldim
Magzada ayagimi olctuler bantta yurudum ona gore bi ayakkabi verdiler bide icinin kalibini
Belim sorunlu dedim
Onceki ayakkabimimda adi bisey degildi ama bi ayakkabiya hic bu kadar para vermediydim :koptum:
Gerçi oglan verdi :D

OP
Y

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Herkese merhaba bugün uzun zaman sonra kızımla yanlızdik ilk gün için fena değiliz :) bugün çorba yaptım ona tükürük le karışık bi kaşık icmistir heralde olsun diyelim artık
Dahada iyi olursunuz ins. Cnm
Patates puresi falan yemiyormu belki ishaline iyi gelir
Muzuda ezip versen

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516
yavrum benim ya kiyamam ona ben onun icinde kimbilir ne kadar zordur insallah bir daha hastalik yaklasmaz kuzuya. Cok ama cok gecmis olsun. Sende dikkat et kendine uykusuzluk stres filan mevsim gecisi hastalik kol geziyor zaten. Kiloyuda kusun bi duzelsin de tekrar verirsin. Begumunde gunduzleri keyfi yerinde bizde de gece hickirarak agliyor uyaniyor. Hala dislerimiz cikmadi asiri salyamiz artti dort gozle dis bekliyorum
saol tatlım bu son olsun inşallah . Yavrum benim kiyamam ağrısı vardır ondan hiçkira hickira ağlıyordur dişler de hayırlısı ile çıksa diyecem ama 1 2 ile bitmiyor maalesef yaz gelmeden ciksalar iyiydi yazın zor olur gibi

Sonunda reglim geldi biraz daha gecikseydi hafta ici test yapacaktim. Cumaya kadar sislik filanda kalmaz
benim regl den haber yok bi kez adet oldum bitti gitti. Gözün aydın canım

Ben hiç öyle birşey yaşamadım birde mesela uykusunda kaka yapan çocuklar var hiç anlamıyorum uyuyorsun evladım kaka nedir ya bak yadırgamak değil sonra popisleri pişik oluyor
Böyle bir sıkıntımızda hiç olmadı saati bile bellidir hala :D

Spor mu o da neydi kuzinin huyu acayip değişti hastalıktan sonra hiç tek başına oynamıyor bı iki güne sporda başlar ama şuan pek mümkün gibi durmuyor önce midemle beynimin savaşı belli olsun zorlamayacsgm
Gıcıklık benim bünyede ters çalışıyor :D

Afiyet olsun süt olsun

Emzirirken öküz gibi yemezse çabuk gider :)

Bir sen bir ben valla menüyü yazan kaçıyor yorum bile yok

Hayırdır canım rota filan mı oldu neydi ben kacirmisim bu kısmı
akşam ki pastsys kadar normalmiş

size de geçmiş olsun canım inşallah artmaz boğazı kızarmış mi
Günü çok hafif gecirmissin
rota değil kuzum ağır bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdik hastanede yattı kızım kötü bir 10 gün geçirdik daha iyiyiz şükür

Yok abla ya sadece sen erken davrandın da ondan benim annem küçük kardeşimi 40 yaşında doğurdu :D

:D yok kız o kadar zor değil inan haftada bir yıkıyorum o kadar

Ne iyi gelmiştir sana pinarcim
Gorumceye de maşallah o halde iyi dışarı çıkıyor kız siz orada iken gelmesin bebek

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim temiz çıkmasına ;) ishalin disle de bağlantısı oluyormuş biz de olmadı ama öyle duydum
saol tatlım ama bizim ishal antibiyotik yüzünden maalesef antibiyotik dun bitti bugün ishal yok şükür

Günaydın herkese

canını sıkma tatlım hersey olacağına varıyor nasip te ne varsa i çıkar karşına belirsizlik kötü birsey çok haklısın ama beklemekten başka yapacak birsey yok. OğluŞ da biran önce düzelir inşallah sizin disler arka arkaya dizilmiş oglusumu biraz yoruyor huysuzluk bizde de dizboyu. Stres yaptığın için de adet gelmiyor canım biraz rahatlamaya çalış bak gelecek adet de

Sende ozlendin bitanem

Menun iyi olmus

dürüm neyliydi
Aksam olmasa iyiymis
Onlar bosuna kalori

Olculerini aldin degilmi

abla aşırı yeme hissi var ama geçer inşallah :) kızım bigün gündüz uyku anlamında daha iyi ama bizi yoran geceleri inşallah oda düzene girer yoksa ben isyan bayrağını çekmek üzereyim. Eskiden babasında duran kız gece adam kucağına alınca aglama siddetini artırıyor :)

Eee kizlar ne var ne yok

Tekrar motive oldunuzmu
Ben cok sukur daha iyiyim . Gece baya gec uyudum çokda aciktim ama inat edip agzima bisey almadim
Cumadan sonra dun arti gormustum ama bugun eksiye gecmisim
Ins. Bu haftayi sifir kacamakla gecirip cuma gordugum artilardan kurtulmak istiyorum
Kendimi 100 kilo olmus gibi hissediyorum
Bikac kilo bile cok farkediyor
abla sen halledersin inşallah şu an bende kendimi çok kilolu hissediyorum

Bu arada gecen gun yeni spor ayakkabisi aldim
Magzada ayagimi olctuler bantta yurudum ona gore bi ayakkabi verdiler bide icinin kalibini
Belim sorunlu dedim
Onceki ayakkabimimda adi bisey degildi ama bi ayakkabiya hic bu kadar para vermediydim :koptum:
Gerçi oglan verdi :D
Güle güle eskit ablam çocuklar ne için var annelerini mutlu etmek için demi ama

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
İyu günler kizlar
Bir baş ağrısı varkisirmayin ilaç bile fayda etmedi resmen zonkluyor basım bu nedir yahu

Artik klasiklesti bu baş ağrısı her regl sonrası böyleyim hormonlar tavan yapıyor resmen birde temizlik yaptım bu gün pert im

Dünkü menumu de yazayım unutmadan gece uyuya kalmışım elimde telefonla

Sabah
Bir küçük tost tb ekmeği ile
4 tane ufak yeşil sivri biber yedim
Bir yumurta ve iki zeytin

Öğlen sadece bir bardak ayran içtim çok iş vardı Yemek yetistiremedim

Akşamda tavuk ciğeri yapmıştım iki üç kaşık ondan yedim birde bir kase salata yedim birde küçük kase yoğurt yedim

Spor yok ne yazikki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar