Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Az önce komsum zile basti bugun cocugnun dogm gnünü yapicakti hatta kurabiye falan yapmisdk beraber. Birsürü sey getirmis makarna salatasi börek pogaca sarma kek yas pasta cig köfte artk nasil yer esim bilmem ben bitek gözüm sarmayla cigköftede kaldi yarn öglen 1 tane yerm :) bide kv de börek yaptiydi onlardanda koymusdu ev doldu tasti :komik:

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Iyi bari yanında olunca aklın kalmaz canım valla çocuktan sonra ıs hayatı resmen sarpa sarıyor ben de kanguruya takip fabrikaya mi götürsem :D

Kan testi yaptırdım canım olsa çıkardı demekki yok zaten ihtimali de coook azdı olmasının ama benim zaten polikistik overim var normal yani ama vücudum çok vahim durumda pimi çekilmiş bomba gibiyim
Benim de hep düzensizdir evlendiğimden beri. İki ay üst üste olduğumu hatırlamam hiç mesela. Şimdi memişlerde felaket bi şişlik ve ağrı var, yakında teşrif edecek inşallah.
Menapoza girsem de kurtulsam diyorum bazen:(

En buyuk vurgun bendeeeennn kizlarr haha 2 gunun ozeti soyle
patates kizartmasi
1 dilim findik baklava
1 kase sutlac
3 tane yaglama
2 tutku 4 ikram biskuvi
gece meyveleri
Cuma gunu ince dilim yaspasta+2 kuru pasta :saskin::saskin::saskin::saskin:
Veee beeen yarmagüllll:utangac:
Kızzz İrem ne yaptın büyleeee:)

gayet guzel olmus zeynebim

Ins. Iyi olsunda cnm uykusuda duzene girer
Kolay degil tabi okadar sey atlattiniz
Sende ozlendin bitanem
Siz iyi olunda kiloyu verirsin zaten

gec vakit pasta pek iyi olmamis cnm

butun isler ust uste gelmis cnm
Çalışanlar icin haftasonu da yogun oldumu kotu oluyor

Menun iyi olmus

Zaten bi senin bunyeni cozemedim :)

Aman cocuklar iyi olsunda cnm sporu zaman bulunca yaparsin
Hastaliktan huy degismesi cok normal

Simdiki cocuklara rahatlik batiyor kuduruyolar

dürüm neyliydi
Aksam olmasa iyiymis
Bide ustune cappicino hic olmamis
Onlar bosuna kalori

Musli hazirsa cok sekerli oluyor cnm onun harici guzel
Masallah sporada devam ediyon
Olculerini aldin degilmi

Sogan kuru yapsan belki iyi gelir cnm

Sen canini siksanda hersey olacagina variyor guzelim
Allah baska dert vermesin

ruya bile saglikliymis ben olsam baska seyler gorurdum :)

yaslari varsa kaldiramiyolardir cnm
Bikac saat sonra ben bile zorlaniyorum

haftasonu cogunluk kayiplarda oluyor zaten

Aman sporu birakma tatlim

zaten birimiz salinca bu hastalik hepimize bulasiyor birbirimizden yuz buluyoruz
Artik salmak gevsemek yok
Ramazana kadar bi atak yapalim cnm

yazik tarti da baya yolculuk etti :)
Aman bugun dikkat etde yarin arti olmasin cnm

Gorumceden iltifatlarida almisin bunlar tekrar gaza getirir seni
Gerci verecek fazla kilon kalmadi
Biz başımızı dusunelim :)

bayirli olsun cnm ins. Hep aşağı rakamlari gostersin
Dürümde döner eti ve salata vardı abla, dışardaydık ekmeği inceydi diye yine en uygun onu yiyebilirim gibi geldi.

Aklima geldı de
Ben takima ilk katildigimda 113 kilo falandim
Tarti benim yag kas olcumunu gostermiyodu error veriyodu
Şimdiki kilom :), sen gerçekten bu kilolarda mıydın abla? Darısı başıma;)

Bu arada gecen gun yeni spor ayakkabisi aldim
Magzada ayagimi olctuler bantta yurudum ona gore bi ayakkabi verdiler bide icinin kalibini
Belim sorunlu dedim
Onceki ayakkabimimda adi bisey degildi ama bi ayakkabiya hic bu kadar para vermediydim :koptum:
Gerçi oglan verdi :D
Güle güle kullan abla, oh aferin oğluna anasını da ihmal etmesin;)

_ikra_

Tepki
1.522
Menüm bugün de pek iç açıcı değildi malesef. Yarından itibaren düzene girmem lazım, yeter çok saldım bu hafta sonu:(
Sabah 10:30 tiroid ilacı,750 ml su
11:00 1/2 yufka ekmeği, beyaz peynir, domates, biber, 1 tane pankek
17:00 2 dilim pizza, bol lahana salatası,2 bardak çay
Su 2,5 lt
Spor yok

_ikra_

Tepki
1.522
Bugün de dolap içlerini hallettik, çok yorulduk hepimiz.O kadar çok atılacak şey çıktı ki:).Küçülenleri ayırdım, kitapları ayırdım onları ilk fırsatta kütüphaneye vericem. Resmen bi dolap eşya , oyuncak çıktı. Akşam üstü de bahçeye gittik 1-2 saat çok güzel oldu. Şimdi uyku sersemliği çöktü, uyusam ne güzel olur.
Burda 2 hafta tatil başladı, çocuklar evdeler, hergün onları ikna edip yürüyüşe çıkıcam:), ya gelecekler ya kardeşlerine bakacaklar. Eliptiği de iade ediyorum, daha iyisini bulana kadar yürüycem. Tam bit hayal kırıklığı yaşadım aldığım eliptikde:(.

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Ekli dosyayı görüntüle 22322
Kizlar bu arada dun herculesi aldirdim esime oda begendi yag kas su kemik olcumunu yapiyor genel olarak begendik sali gunune diyetisyenden randevu alip tanita sonucuyla bunun sonuclarini karsilastirmayi dusunuyorum arada fazla fark varsa iade ederim yoksa benimle kalirr:huri:
Güle güle kullan canım. Genelde diyetsynler 1 kg eksik tartıyo biliyosn de mi canım. Bende böyle bi tartı istiyorım ama şimdiki tartıma da kıyamıyorum bana baya dayandı :hhhhhh:

Ponibon

Tepki
938
Iyi bari yanında olunca aklın kalmaz canım valla çocuktan sonra ıs hayatı resmen sarpa sarıyor ben de kanguruya takip fabrikaya mi götürsem :D

Kan testi yaptırdım canım olsa çıkardı demekki yok zaten ihtimali de coook azdı olmasının ama benim zaten polikistik overim var normal yani ama vücudum çok vahim durumda pimi çekilmiş bomba gibiyim
Keşke ev hanımı olsamm keşke benim olsaaa :)

Ponibon

Tepki
938
Ewt cnm iyi geldi baya smdi bide 1-2 haftaya almanyaya gidersem ortaki tepkileride merak ediyorm :)

Burasi Hastanesine daha yakinmis zaten cnm ama valla cok fena ödem olmus sismis Allah kolsylik versin insallah

Moral bozma cnm bu regl konusunu hepimiz az da olsa cekiyoruz sanirm :/
Emir de biraz daha iyi olur insallah

:haha::haha::haha: poni valla rüyanda bile yemek göruyorsn nolcak böyle hanimishaha

Günaydn cnm neler yedin neler söyle bakalm:kavga::haha:
Tartin hayirli olsun nasil biseymis memnun kalirsan bende alaym bende istiyorm yag kas ölcen bi tarti ama esim söylesem ne gerek var zaten var dicegni bildigmden kendim alirim ona sölemeden anlamaz bile :krizz:
Hiç sorma ya geçende çatır çutur ter fıstığı kırıp yedim sabaha kadar rüyamda :haha:

Ponibon

Tepki
938
En buyuk vurgun bendeeeennn kizlarr haha 2 gunun ozeti soyle
patates kizartmasi
1 dilim findik baklava
1 kase sutlac
3 tane yaglama
2 tutku 4 ikram biskuvi
gece meyveleri
Cuma gunu ince dilim yaspasta+2 kuru pasta :saskin::saskin::saskin::saskin:
Veee beeen yarmagüllll:utangac:
Potansiyele bak yaa @mefkurem in yeme potansiyeli gözümde 2 numaraya düştü :)

Ponibon

Tepki
938
Eee kizlar ne var ne yok

Tekrar motive oldunuzmu
Ben cok sukur daha iyiyim . Gece baya gec uyudum çokda aciktim ama inat edip agzima bisey almadim
Cumadan sonra dun arti gormustum ama bugun eksiye gecmisim
Ins. Bu haftayi sifir kacamakla gecirip cuma gordugum artilardan kurtulmak istiyorum
Kendimi 100 kilo olmus gibi hissediyorum
Bikac kilo bile cok farkediyor
Bnde 2 dündür yediklerimi yazmaya başladım gün içinde yerken az geliyo ama gün sonunda bakınca çok yemişim bugün.
Eşimde zayıflamaya karar verdi akşam çaylarını kaldırdık mutlaka bişyler yiyodu onu engellicekmişim sanki kendimi engelleyebiliyormuşum gibi :koptum:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Güle güle kullan canım. Genelde diyetsynler 1 kg eksik tartıyo biliyosn de mi canım. Bende böyle bi tartı istiyorım ama şimdiki tartıma da kıyamıyorum bana baya dayandı :hhhhhh:
Onu defalarca diyetisyenlerime sormustum hepsi uzerinde kiyafetlerin esarbin oldugu icin -1 e ayarliyoruz dediler evdeyken kiyafetsiz tartiliyoruz ya ben giysili 1 dende fazla cikiyorum :haha:

Ponibon

Tepki
938
Bu arada gecen gun yeni spor ayakkabisi aldim
Magzada ayagimi olctuler bantta yurudum ona gore bi ayakkabi verdiler bide icinin kalibini
Belim sorunlu dedim
Onceki ayakkabimimda adi bisey degildi ama bi ayakkabiya hic bu kadar para vermediydim :koptum:
Gerçi oglan verdi :D
Güle güle giy abla

Ponibon

Tepki
938
saol tatlım bu son olsun inşallah . Yavrum benim kiyamam ağrısı vardır ondan hiçkira hickira ağlıyordur dişler de hayırlısı ile çıksa diyecem ama 1 2 ile bitmiyor maalesef yaz gelmeden ciksalar iyiydi yazın zor olur gibi

benim regl den haber yok bi kez adet oldum bitti gitti. Gözün aydın canım

rota değil kuzum ağır bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdik hastanede yattı kızım kötü bir 10 gün geçirdik daha iyiyiz şükür

saol tatlım ama bizim ishal antibiyotik yüzünden maalesef antibiyotik dun bitti bugün ishal yok şükür

canını sıkma tatlım hersey olacağına varıyor nasip te ne varsa i çıkar karşına belirsizlik kötü birsey çok haklısın ama beklemekten başka yapacak birsey yok. OğluŞ da biran önce düzelir inşallah sizin disler arka arkaya dizilmiş oglusumu biraz yoruyor huysuzluk bizde de dizboyu. Stres yaptığın için de adet gelmiyor canım biraz rahatlamaya çalış bak gelecek adet de

abla aşırı yeme hissi var ama geçer inşallah :) kızım bigün gündüz uyku anlamında daha iyi ama bizi yoran geceleri inşallah oda düzene girer yoksa ben isyan bayrağını çekmek üzereyim. Eskiden babasında duran kız gece adam kucağına alınca aglama siddetini artırıyor :)

abla sen halledersin inşallah şu an bende kendimi çok kilolu hissediyorum

Güle güle eskit ablam çocuklar ne için var annelerini mutlu etmek için demi ama
Gelmiş geçmiş olsn canım. Bu hastalıklar gitse de gelmese keşke

Ponibon

Tepki
938
Merhaba kızlar kızım dün geceden beri her yendiğini içtiğini kusuyor bugün pazar doktorda kapalı ateş yok çok şükür sadece yediğini 5 dakika sonra kusuyor ne yapabilirim eğer kusma devam ederse akşam hastaneye götürecez
Aa size de geçmiş olsn. Kusması nasıl normal mü fışkırarak mı? Gittinz mi doktora

Ponibon

Tepki
938
Az önce komsum zile basti bugun cocugnun dogm gnünü yapicakti hatta kurabiye falan yapmisdk beraber. Birsürü sey getirmis makarna salatasi börek pogaca sarma kek yas pasta cig köfte artk nasil yer esim bilmem ben bitek gözüm sarmayla cigköftede kaldi yarn öglen 1 tane yerm :) bide kv de börek yaptiydi onlardanda koymusdu ev doldu tasti :komik:
Çiğ köfte hariç hepsini bana yollayabilirsin dert etme :harika::komik:

_ikra_

Tepki
1.522
Pijamamı giymeden önce tartıldım da inşallah yarına çok artım yok;). Felaket üşüyorum ama, yarım saattir yatakta ısınmaya çalışıyorum.
Dukan birası yaptım, yeşil çay, soda, limon suyu. İnşallah faydası olur onun da.
Nerelerdesiniz kızlar kinseler yok mu???

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Eşin gelince daha mı çok cozutuyosn ne irem :kötü:
Aynen abla ona hazirlarken tadina bakma kendimin farkinda olmadan dusuncesizlik yapiyorum bide erken uyaninca saatlerim duzenim degistigi icin kahvalti yapsamda bi tuhaf oluyorum yememisim gbi hissediyorum surekli gozum biseylerde oluyo bide oturmaya falan gittik mutluluktan guzel sohbetten falan derken derkeeen hooop mide dolmus oluyo malesefki :ckskc:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar