Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
İremin menüsünüm yanınca cıslarım minicik gibi gelmeli ona göre yorum istiyorum :koptum:

Menüm
11.00
2 d çavdar
5 ince halka sucuklu ymurta
1 d limonlu kek
1 d peynir
Domates salatalık

16.30
3 köfteli 3 patates dilimli izmir köfte
Yarım kase cacık
Salata
1 d ekmek

17.30
1 yk kadar fındık fıstık badem

Su 1.5
Spor avmde baya yürüdüm ama saymıyodk o nedenle yok.

Ponibon

Tepki
938
Pijamamı giymeden önce tartıldım da inşallah yarına çok artım yok;). Felaket üşüyorum ama, yarım saattir yatakta ısınmaya çalışıyorum.
Dukan birası yaptım, yeşil çay, soda, limon suyu. İnşallah faydası olur onun da.
Nerelerdesiniz kızlar kinseler yok mu???
Bizi adamdan saymıyon mu haha

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
İremin menüsünüm yanınca cıslarım minicik gibi gelmeli ona göre yorum istiyorum :koptum:

Menüm
11.00
2 d çavdar
1 d limonlu kek
1 d peynir
Domates salatalık

16.30
Yarım kase cacık
Salata
1 d ekmek

17.30

Su 1.5
Ben cıs filan göremedim, keki de akşam yemediğine göre çok da stres yapma bence;)

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112

Menüm
11.00
2 d çavdar
1 d limonlu kek
1 d peynir
Domates salatalık

16.30
Yarım kase cacık
Salata
1 d ekmek

17.30

Su 1.5
Ben cis bile goremedimm ayoll haha

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Ben geldim sonunda. Berbat otesi bir gun rezaletti. Regldan dolayi saatli bomba gibi dolasiyorum zaten. Dun ondan dolayi bir esime kizdim bu ara her yaptigi daha dogrusu yapmadigi seyler batiyor. Neyse bugun oldu disari ciktik o bizi avmye birakti aracin yaz lastiklerini taktirayim diye gitti. Kizinda uykusu bolundu biraz ilk yarim saat iyiydi ondan sonra uyuyamadigindan aglar aglar.. dogdugundan beri bu kadar agladigini gormemistim. Emzirmeye goturuyorum arabada ustunu kapatip dolastiriyorum 2 saat araliksiz uyutucam diye ugrastim. Ne biseye bakabildim ne oturabildim sinirde catladim esiminde isleri uzadi birakip gelemedi. En son ne guzel emzirme odasinda emerken uykuya geciyordu bit bebek geldi viyak viyak bir agliyor daha minicik 2 aylik filanmis onun sesine benim kiz uyandi basladi oda aglamaya yemin ediyorum bir an cinnet geciricem sandim apar topar aldim cocugu ciktim odadan sonra Allahtan uyuyakaldi. Esim geldi tabi benim pertim cikmis beyefendinin disarda yemek yiyesi de olmadi durmadik balik eve geldik. Oda ayri bir facia ya neyse. 11 de sonunda oturabildim. O kadar yorgunum ki fizikselden ziyade beyinsel. Dogru duzgun birsey de yemedim tum gun... ayy uzun oldu biraz ama anlattim rahatladim sanki :hhhhhh:

Ponibon

Tepki
938
Aynen abla ona hazirlarken tadina bakma kendimin farkinda olmadan dusuncesizlik yapiyorum bide erken uyaninca saatlerim duzenim degistigi icin kahvalti yapsamda bi tuhaf oluyorum yememisim gbi hissediyorum surekli gozum biseylerde oluyo bide oturmaya falan gittik mutluluktan guzel sohbetten falan derken derkeeen hooop mide dolmus oluyo malesefki :ckskc:
Yapma canm bir çeşitten fazla eşinde pek zayıf durmuyodu sanki fotolarda

Bgmce

Tepki
1.412
Kahvalti.10.30
4 kasik havuc tarator
1 kk peynir
1 kasik pekmez
4 halka sucuk kendi yagiyla pisirdim
2 catal patates kizartmasi
1 dilim ekmek

Aksam.20.30
Yaklasik 100 150 gr arasi izgara mezgit

Su min 2 olmustur fazlasi da vardir
Spor yok avm de araliksiz yurudum kiz uyusun diye ama saatte tutmadim

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Ben geldim sonunda. Berbat otesi bir gun rezaletti. Regldan dolayi saatli bomba gibi dolasiyorum zaten. Dun ondan dolayi bir esime kizdim bu ara her yaptigi daha dogrusu yapmadigi seyler batiyor. Neyse bugun oldu disari ciktik o bizi avmye birakti aracin yaz lastiklerini taktirayim diye gitti. Kizinda uykusu bolundu biraz ilk yarim saat iyiydi ondan sonra uyuyamadigindan aglar aglar.. dogdugundan beri bu kadar agladigini gormemistim. Emzirmeye goturuyorum arabada ustunu kapatip dolastiriyorum 2 saat araliksiz uyutucam diye ugrastim. Ne biseye bakabildim ne oturabildim sinirde catladim esiminde isleri uzadi birakip gelemedi. En son ne guzel emzirme odasinda emerken uykuya geciyordu bit bebek geldi viyak viyak bir agliyor daha minicik 2 aylik filanmis onun sesine benim kiz uyandi basladi oda aglamaya yemin ediyorum bir an cinnet geciricem sandim apar topar aldim cocugu ciktim odadan sonra Allahtan uyuyakaldi. Esim geldi tabi benim pertim cikmis beyefendinin disarda yemek yiyesi de olmadi durmadik balik eve geldik. Oda ayri bir facia ya neyse. 11 de sonunda oturabildim. O kadar yorgunum ki fizikselden ziyade beyinsel. Dogru duzgun birsey de yemedim tum gun... ayy uzun oldu biraz ama anlattim rahatladim sanki :hhhhhh:
Ay küçük çocukla nasıl bi işkencedir o dolaşmak en iyi ben bilirim;). Ama yine de her seferinde giderim:D
Büyünce de herşeye el atıp isteyeceği için dolaşıp alışveriş yapamıyorsun . Ben o yüzden internetten alıyorum çoğu şeyi. Daha kolayıma geliyor.

Ponibon

Tepki
938
Ay sen anlattıkça ben gerildim. Çocukla 2.5 yaşına kadar ev dışında yalnız kalmak büyük bir hata biz bunu tecrübe ettik ya beraber ya hiç ;)

Bgmce

Tepki
1.412
Ay küçük çocukla nasıl bi işkencedir o dolaşmak en iyi ben bilirim;). Ama yine de her seferinde giderim:D
Büyünce de herşeye el atıp isteyeceği için dolaşıp alışveriş yapamıyorsun . Ben o yüzden internetten alıyorum çoğu şeyi. Daha kolayıma geliyor.
Ilk defa boyle oldu. Genelde arabasinda dolasirken uyuyakalir. Yok durduramadim yapmadigim sey kalmadi uyusun diye. Zaten ona birseyler almak icin cikmistim ne aldim nasil aldim bilmiyorum. Kendime esofman alti bakacaktim bende artik yarin netten bakacagim. Bu da son olsun tek basima mumkun degil bir yere gitmem artik

Bgmce

Tepki
1.412

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar