Bizi adamdan saymıyon muPijamamı giymeden önce tartıldım da inşallah yarına çok artım yok. Felaket üşüyorum ama, yarım saattir yatakta ısınmaya çalışıyorum.
Dukan birası yaptım, yeşil çay, soda, limon suyu. İnşallah faydası olur onun da.
Nerelerdesiniz kızlar kinseler yok mu???
Ben cıs filan göremedim, keki de akşam yemediğine göre çok da stres yapma benceİremin menüsünüm yanınca cıslarım minicik gibi gelmeli ona göre yorum istiyorum
Menüm
11.00
2 d çavdar
5 ince halka sucuklu ymurta
1 d limonlu kek
1 d peynir
Domates salatalık
16.30
3 köfteli 3 patates dilimli izmir köfte
Yarım kase cacık
Salata
1 d ekmek
17.30
1 yk kadar fındık fıstık badem
Su 1.5
Spor avmde baya yürüdüm ama saymıyodk o nedenle yok.
Ben cis bile goremedimm ayollİremin menüsünüm yanınca cıslarım minicik gibi gelmeli ona göre yorum istiyorum
Menüm
11.00
2 d çavdar
5 ince halka sucuklu ymurta
1 d limonlu kek
1 d peynir
Domates salatalık
16.30
3 köfteli 3 patates dilimli izmir köfte
Yarım kase cacık
Salata
1 d ekmek
17.30
1 yk kadar fındık fıstık badem
Su 1.5
Spor avmde baya yürüdüm ama saymıyodk o nedenle yok.
Estağfirullah bacım o ne demek .Bizi adamdan saymıyon mu
Yapma canm bir çeşitten fazla eşinde pek zayıf durmuyodu sanki fotolardaAynen abla ona hazirlarken tadina bakma kendimin farkinda olmadan dusuncesizlik yapiyorum bide erken uyaninca saatlerim duzenim degistigi icin kahvalti yapsamda bi tuhaf oluyorum yememisim gbi hissediyorum surekli gozum biseylerde oluyo bide oturmaya falan gittik mutluluktan guzel sohbetten falan derken derkeeen hooop mide dolmus oluyo malesefki
Ben cıs filan göremedim, keki de akşam yemediğine göre çok da stres yapma bence
İşte istediğim yorumlarBen cis bile goremedimm ayoll
Ay küçük çocukla nasıl bi işkencedir o dolaşmak en iyi ben bilirim. Ama yine de her seferinde giderimBen geldim sonunda. Berbat otesi bir gun rezaletti. Regldan dolayi saatli bomba gibi dolasiyorum zaten. Dun ondan dolayi bir esime kizdim bu ara her yaptigi daha dogrusu yapmadigi seyler batiyor. Neyse bugun oldu disari ciktik o bizi avmye birakti aracin yaz lastiklerini taktirayim diye gitti. Kizinda uykusu bolundu biraz ilk yarim saat iyiydi ondan sonra uyuyamadigindan aglar aglar.. dogdugundan beri bu kadar agladigini gormemistim. Emzirmeye goturuyorum arabada ustunu kapatip dolastiriyorum 2 saat araliksiz uyutucam diye ugrastim. Ne biseye bakabildim ne oturabildim sinirde catladim esiminde isleri uzadi birakip gelemedi. En son ne guzel emzirme odasinda emerken uykuya geciyordu bit bebek geldi viyak viyak bir agliyor daha minicik 2 aylik filanmis onun sesine benim kiz uyandi basladi oda aglamaya yemin ediyorum bir an cinnet geciricem sandim apar topar aldim cocugu ciktim odadan sonra Allahtan uyuyakaldi. Esim geldi tabi benim pertim cikmis beyefendinin disarda yemek yiyesi de olmadi durmadik balik eve geldik. Oda ayri bir facia ya neyse. 11 de sonunda oturabildim. O kadar yorgunum ki fizikselden ziyade beyinsel. Dogru duzgun birsey de yemedim tum gun... ayy uzun oldu biraz ama anlattim rahatladim sanki
Ay sen anlattıkça ben gerildim. Çocukla 2.5 yaşına kadar ev dışında yalnız kalmak büyük bir hata biz bunu tecrübe ettik ya beraber ya hiçBen geldim sonunda. Berbat otesi bir gun rezaletti. Regldan dolayi saatli bomba gibi dolasiyorum zaten. Dun ondan dolayi bir esime kizdim bu ara her yaptigi daha dogrusu yapmadigi seyler batiyor. Neyse bugun oldu disari ciktik o bizi avmye birakti aracin yaz lastiklerini taktirayim diye gitti. Kizinda uykusu bolundu biraz ilk yarim saat iyiydi ondan sonra uyuyamadigindan aglar aglar.. dogdugundan beri bu kadar agladigini gormemistim. Emzirmeye goturuyorum arabada ustunu kapatip dolastiriyorum 2 saat araliksiz uyutucam diye ugrastim. Ne biseye bakabildim ne oturabildim sinirde catladim esiminde isleri uzadi birakip gelemedi. En son ne guzel emzirme odasinda emerken uykuya geciyordu bit bebek geldi viyak viyak bir agliyor daha minicik 2 aylik filanmis onun sesine benim kiz uyandi basladi oda aglamaya yemin ediyorum bir an cinnet geciricem sandim apar topar aldim cocugu ciktim odadan sonra Allahtan uyuyakaldi. Esim geldi tabi benim pertim cikmis beyefendinin disarda yemek yiyesi de olmadi durmadik balik eve geldik. Oda ayri bir facia ya neyse. 11 de sonunda oturabildim. O kadar yorgunum ki fizikselden ziyade beyinsel. Dogru duzgun birsey de yemedim tum gun... ayy uzun oldu biraz ama anlattim rahatladim sanki
Ilk defa boyle oldu. Genelde arabasinda dolasirken uyuyakalir. Yok durduramadim yapmadigim sey kalmadi uyusun diye. Zaten ona birseyler almak icin cikmistim ne aldim nasil aldim bilmiyorum. Kendime esofman alti bakacaktim bende artik yarin netten bakacagim. Bu da son olsun tek basima mumkun degil bir yere gitmem artikAy küçük çocukla nasıl bi işkencedir o dolaşmak en iyi ben bilirim. Ama yine de her seferinde giderim
Büyünce de herşeye el atıp isteyeceği için dolaşıp alışveriş yapamıyorsun . Ben o yüzden internetten alıyorum çoğu şeyi. Daha kolayıma geliyor.
Menün gayet iyi bence. Şekerli Türk kahvesi de stresini almıştır inşallahMenume arti gece 11 gibi az sekerli turk kahvesi ictim
Evet bende bugun aci bir tecrube sahibi oldum ))Ay sen anlattıkça ben gerildim. Çocukla 2.5 yaşına kadar ev dışında yalnız kalmak büyük bir hata biz bunu tecrübe ettik ya beraber ya hiç
sekeri azdi ya ) iyi geldi gercektenMenün gayet iyi bence. Şekerli Türk kahvesi de stresini almıştır inşallah
Diyetteyim diyo guya geldiginde yemiyo ama ertesi gun cozutuyo beyefendi hamuruda seviyo malesef dahada siparisleri vardida agzina vuruverdim en sonunda kafam dank ettiYapma canm bir çeşitten fazla eşinde pek zayıf durmuyodu sanki fotolarda