Fittekkkmevsim
Bas 81.5 guncel 79 hedef69
- Tepki
- 661
İyi pazarlar canlarim
abla ağzını kitliyor tükürük yapıyor emme dışında birşey yok maalesefDahada iyi olursunuz ins. Cnm
Patates puresi falan yemiyormu belki ishaline iyi gelir
Muzuda ezip versen
Midesini usutmustur belki cnm haslanmis patates falan versen iyi gelirmi acabaMerhaba kızlar kızım dün geceden beri her yendiğini içtiğini kusuyor bugün pazar doktorda kapalı ateş yok çok şükür sadece yediğini 5 dakika sonra kusuyor ne yapabilirim eğer kusma devam ederse akşam hastaneye götürecez
stres yorgunluk yemeyide etkiliyor tatlimabla aşırı yeme hissi var ama geçer inşallah kızım bigün gündüz uyku anlamında daha iyi ama bizi yoran geceleri inşallah oda düzene girer yoksa ben isyan bayrağını çekmek üzereyim. Eskiden babasında duran kız gece adam kucağına alınca aglama siddetini
sen boyle diyosan biz ne yapalim acabaabla sen halledersin inşallah şu an bende kendimi çok kilolu
sagolasin cnmGüle güle eskit ablam çocuklar ne için var annelerini mutlu etmek için demi
kimilerinde regli donemi bas agrisi oluyomusİyu günler kizlar
Bir baş ağrısı varkisirmayin ilaç bile fayda etmedi resmen zonkluyor basım bu nedir yahu
Artik klasiklesti bu baş ağrısı her regl sonrası böyleyim hormonlar tavan yapıyor resmen birde temizlik yaptım bu gün pert im
Dünkü menumu de yazayım unutmadan gece uyuya kalmışım elimde telefonla
Sabah
Bir küçük tost tb ekmeği ile
4 tane ufak yeşil sivri biber yedim
Bir yumurta ve iki zeytin
Öğlen sadece bir bardak ayran içtim çok iş vardı Yemek yetistiremedim
Akşamda tavuk ciğeri yapmıştım iki üç kaşık ondan yedim birde bir kase salata yedim birde küçük kase yoğurt yedim
Spor yok ne yazikki
Bu sene burdada cok hastalik olduSalgın mi ne vardır yahu hep görüyorum bebekler hasta
Çok geçmiş olsun kizlar hasta olanlara çocukların hastalığı pek zor
Allah saglik versin cnm@mefkurem ay sorma abla uyku falan ne mümkün adamda aldı başını gitti her ay bunu çekiyorum ya migren var galiba bı gidip Gorunucem hastaneye resmen hayattan soğudum iki gündür
Diyet konusunda dikkat ediyorum ya tam dönüm noktasındayim bı 75 e dussem daha yukarıya çıkmam
Hep suni seyler yiyoruz cnm dogal bisey kalmadi@mefkurem vallahi duyuyorum herkes hasra çevremde bakıyorum millet hasta çoluk çocuk dersen öyle ne kadar çoğaldı hastalıklar ben çocukken küt ayazlarda corapsiz, gezersin şimdi oğluma çorap giydirmesem ev ayakkabısı giydirmesem hemen alıyor hastalığı
Olmaya calisiyoruz abla da ben hala eksi goremrdim az yemekte gelmiyo bana midem surwkli bulaniyor kendimi bilmesem hamileyim diycem okadar tani de ben bu sekilde az veririm diyorum tik yok bi lesli falan yapabilsem cok iyi gelecek eminimEee kizlar ne var ne yok
Tekrar motive oldunuzmu
Ben cok sukur daha iyiyim . Gece baya gec uyudum çokda aciktim ama inat edip agzima bisey almadim
Cumadan sonra dun arti gormustum ama bugun eksiye gecmisim
Ins. Bu haftayi sifir kacamakla gecirip cuma gordugum artilardan kurtulmak istiyorum
Kendimi 100 kilo olmus gibi hissediyorum
Bikac kilo bile cok farkediyor
gecmis olsun canim benim cocuklar en zayif noktam cok uzuluyorum onlar hasta olunca rabbim kuzunu cabuk iyilestirsin sanada basinda sabir versinHerkese merhaba bugün uzun zaman sonra kızımla yanlızdik ilk gün için fena değiliz bugün çorba yaptım ona tükürük le karışık bi kaşık icmistir heralde olsun diyelim artık
abla ağzını kitliyor tükürük yapıyor emme dışında birşey yok maalesef
Canim kizimda oldu hatta beraber olduk yeme icme yok oluyo resmen zorlama biliyorum zor ama kusuyo diye uzulme inan kusmak rahatlatiyor midesi rahatlarsa kendiliginden yer ins zorlama yedirmek daha cok eziyet oluyorMerhaba kızlar kızım dün geceden beri her yendiğini içtiğini kusuyor bugün pazar doktorda kapalı ateş yok çok şükür sadece yediğini 5 dakika sonra kusuyor ne yapabilirim eğer kusma devam ederse akşam hastaneye götürecez
Bende cok severim evde yanliz kalmayi ama bi yedi senedir munkun olmadi hicOglan esim gitti
Evde yalniz kalmayi seviyorum
Gelin kahve icelim
bi git canim erken nudahale herzaman iyi dir kiz bende cok istiyorum o 75i inan@mefkurem ay sorma abla uyku falan ne mümkün adamda aldı başını gitti her ay bunu çekiyorum ya migren var galiba bı gidip Gorunucem hastaneye resmen hayattan soğudum iki gündür
Diyet konusunda dikkat ediyorum ya tam dönüm noktasındayim bı 75 e dussem daha yukarıya çıkmam
yok abla ne mumkun bugun kizimla sarma yaptik kucucuk elleriyle okadar guzel sariyo anlatamam sonra sirayla banyo fasli saclara fon cektik kiz kiza bi gun gecirdik ama yorgun hissediyorum kendimi cok bisry yapmasamdaHuuuu nerdesiniz kizlar
Herkes gezmelerdemi