Zayıflama Yarışmasi / 3.TAKIM

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
İyi geceler millet misafir vardi anca gelebildim
Sabah8temizlige dip kose basladim o bitti aksam a kadar utu yaptim sonra yemek yaptim misafir geldi onlar az once gitti tabi uc cocuk onda iki bende bide esimin yegeni 6 cocuk olurda temizlikmi kalir evi bidaha supurdum bacaklar perte cikti suanda cocuklari uyuttum oglum biraz atesli ins gece artmaz saat basi kalkarim gibi gorunuyor yarinda pek sakin gececek gibi durmuyor guya haftasonu ben okulda bu kadar yorulmuyorum bittim resmen neyse ben menumu yazip yatayim en iyisi

Sabah9:30
2d ekmek iki yumurta kirdim ama yiyemedim azcik peynir domates salatalik

Ogle14
5yk bulgur pilavi salata yogurt

Aksam19
Salata yogurt

Su 2olmadi sporda yok

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
İdrar testi sonucu temiz geldi bugun ama huyu husu değişti uykulardan eser yok :) Allah tan eşim izne ayrılmıştı kızın hastaligi yüzünden yoksa psikopata bağlamamak mümkün değil çocuğum rezil oldu elleri ayakları delik deşik oldu 10 gündür belinden tasacak şekilde 8 9 bez dolusu işhal. Ama bugün daha iyiydik şükür sen nasılsın Begüm kuşum nasıl. Ha bu arada kilo korumak söyle dursun 6 li rakamlar geldi maalesef stres den doymuyorum gece uyku da yok yat yemek kalk yemek modundayiz eşimle
hosbuldum ablam daha iyiyiz şükür ishal kaldı sadece birde ne olduğu belirsiz kötü uykular gece ayaktayiz ailecek :) sen nasılsın ablacjm çok özledim sizi
yavrum benim ya kiyamam ona ben onun icinde kimbilir ne kadar zordur insallah bir daha hastalik yaklasmaz kuzuya. Cok ama cok gecmis olsun. Sende dikkat et kendine uykusuzluk stres filan mevsim gecisi hastalik kol geziyor zaten. Kiloyuda kusun bi duzelsin de tekrar verirsin. Begumunde gunduzleri keyfi yerinde bizde de gece hickirarak agliyor uyaniyor. Hala dislerimiz cikmadi asiri salyamiz artti dort gozle dis bekliyorum

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Eşim kizi disariya goturdu
Oglusda oyle bi altina yapmiski sirtina cikmis mecburen suya soktum
Uyuttum simdi

Allah kucuk cocuklulara sabir versin
Demekki hersey vaktiylemis :)
Ben hiç öyle birşey yaşamadım birde mesela uykusunda kaka yapan çocuklar var hiç anlamıyorum uyuyorsun evladım kaka nedir ya bak yadırgamak değil sonra popisleri pişik oluyor
Böyle bir sıkıntımızda hiç olmadı saati bile bellidir hala :D
Poset cayda yesil cay icmis olmuyosun iste problem orda :)
Evet cnm sodali limonlu yapiliyor

nasil boyle gicik olabiliyosun :)

hosgeldin mervemm. Bebis iyilestimi tamamen

guzel baslangic :)
Spora baslamiyonmu
Spor mu o da neydi kuzinin huyu acayip değişti hastalıktan sonra hiç tek başına oynamıyor bı iki güne sporda başlar ama şuan pek mümkün gibi durmuyor önce midemle beynimin savaşı belli olsun zorlamayacsgm
Gıcıklık benim bünyede ters çalışıyor :D
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmegi
7 adet zeytin
2 yk pekmez

Ogle12.30
1 tabak tavuklu mantar yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara.16.00
Soda ve elma

Aksam yemegi 19.00
1 kepce kirmizi mercimek corbasi
1 adet acilmis tavuk bud orta boy (baharatlarla marine edip yagsiz tavada pisirdim)
1 kase yogurt
Boolll salata

Su. 2.5 lt

Spor. 30 dk eliptik 120 puan
Afiyet olsun süt olsun
Alintilarm gitmis gene :) bizde yagmurlu havada Mangal yaptk valla :) simdide oturuyoruz cay faslina geceriz birazdan -kop bugun esimin kiz kardesi geldi bayadir görmemisdi beni manken gbi olmussun incelmissin dedi yüzüm bile kücülmüs dedi oda hamile suan son 10 günü kalmis 15 kilo almis bana receteyi yolla nasil verdin diyor :))):krizz:
Emzirirken öküz gibi yemezse çabuk gider :)
Hu huuu millet nerdesiniz hani menuler nerde
Bir sen bir ben valla menüyü yazan kaçıyor yorum bile yok
İdrar testi sonucu temiz geldi bugun ama huyu husu değişti uykulardan eser yok :) Allah tan eşim izne ayrılmıştı kızın hastaligi yüzünden yoksa psikopata bağlamamak mümkün değil çocuğum rezil oldu elleri ayakları delik deşik oldu 10 gündür belinden tasacak şekilde 8 9 bez dolusu işhal. Ama bugün daha iyiydik şükür sen nasılsın Begüm kuşum nasıl. Ha bu arada kilo korumak söyle dursun 6 li rakamlar geldi maalesef stres den doymuyorum gece uyku da yok yat yemek kalk yemek modundayiz eşimle
hosbuldum ablam daha iyiyiz şükür ishal kaldı sadece birde ne olduğu belirsiz kötü uykular gece ayaktayiz ailecek :) sen nasılsın ablacjm çok özledim sizi
Hayırdır canım rota filan mı oldu neydi ben kacirmisim bu kısmı
Menüm:

10:15 1 kuru kayisi, Ilik Su

10:45 2 tb ekmek, 1 yumurta, 1/2 kk peynir, 1yk labne, 1tk salca, 1cerry,

15:30 1fincan sütlü kahve, 1 tuzlu kurabiye

19:00 2 kanat, avuc ici kadar tavukgögsü, 4 köfte, Ayran, Salata, 1 dilim ekmek

21:00 ince dilim rulo pasta

2,5lt Su
Spor yok
akşam ki pastsys kadar normalmiş

İyi geceler millet misafir vardi anca gelebildim
Sabah8temizlige dip kose basladim o bitti aksam a kadar utu yaptim sonra yemek yaptim misafir geldi onlar az once gitti tabi uc cocuk onda iki bende bide esimin yegeni 6 cocuk olurda temizlikmi kalir evi bidaha supurdum bacaklar perte cikti suanda cocuklari uyuttum oglum biraz atesli ins gece artmaz saat basi kalkarim gibi gorunuyor yarinda pek sakin gececek gibi durmuyor guya haftasonu ben okulda bu kadar yorulmuyorum bittim resmen neyse ben menumu yazip yatayim en iyisi

Sabah9:30
2d ekmek iki yumurta kirdim ama yiyemedim azcik peynir domates salatalik

Ogle14
5yk bulgur pilavi salata yogurt

Aksam19
Salata yogurt

Su 2olmadi sporda yok
size de geçmiş olsun canım inşallah artmaz boğazı kızarmış mi
Günü çok hafif gecirmissin

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
Merhaba kızlar ;), ben gelene kadar herkesler uykuya dalmış:(. Benim bu günüm çok yorucu ve koşuşturmacalı geçti. Kızların odalarını ayırdık sonunda, ay bunların ergenliği öldürecek beni:mad:. Sürekli bi atışma modundalar , ben de ablamla kardeşimle çok kavga eder annemi sinir ederdim beddua mı etti ne etti benimkiler de bana yapıyo :koptum:. Neyse şimdilik bu çözümü bulduk bakalım ikisi de pek hevesli. Bizim yatağı da küçük odaya aldık, tıkış mıkış oldu ama idare eder küçük boyutta bi tane alana kadar.Dolap içleri kaldı onu da yarın halledicez artık. Evin heryerinden kitap defter çıkıyo :hımm:, kızlarınkiler yetmezmiş gibi kocamınkilerde çıktı başıma. Galiba bize daha büyük bi ev lazım:D.

_ikra_

Tepki
1.522
Menümü de yazayım bari:eek:
Sabah 9:30 tiroid ilacı , 500 ml su
10:00 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber, 3-4 çatal patatesli yumurta
12:30 1 yeşil elma
15:00 1/2 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı domatesli labne
18:00 1 dürüm,1 ayran
20:00 2 tane capuçino
21:00 2 tane şekersiz çay
Su:3,5-4 lt oldu(3 lt den sonra hesap karıştı)
Spor:40 dk normal tempo yürüyüş 40 puan @İremSu

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Uyuttum simdi

Yok abla ya sadece sen erken davrandın da ondan benim annem küçük kardeşimi 40 yaşında doğurdu :D
Gecen cumartesi benimkide yapmis bezden cikmayi gectim kiyafetlerinin ustunden bile cikmis :bsmagryr: hazir bez denilen seyi Allahtan icat etmisler obur turlu ne yaoardim bilmiyorum @asfarovski Allah sabir versin sanada vazgecmeden iyi yapabiliyorsu
:D yok kız o kadar zor değil inan haftada bir yıkıyorum o kadar
Alintilarm gitmis gene :) bizde yagmurlu havada Mangal yaptk valla :) simdide oturuyoruz cay faslina geceriz birazdan -kop bugun esimin kiz kardesi geldi bayadir görmemisdi beni manken gbi olmussun incelmissin dedi yüzüm bile kücülmüs dedi oda hamile suan son 10 günü kalmis 15 kilo almis bana receteyi yolla nasil verdin diyor :))):krizz:
Ne iyi gelmiştir sana pinarcim
Gorumceye de maşallah o halde iyi dışarı çıkıyor kız siz orada iken gelmesin bebek
Çok geçmiş olsun canım çok sevindim temiz çıkmasına ;) ishalin disle de bağlantısı oluyormuş biz de olmadı ama öyle duydum

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Günaydın herkese

Biz 06:30 dan beri ayaktayız kaç gecedir uyumuyor oğlum bu geceyi biraz daha güzel geçirdik ama. Biz üst iki dişi beklerken büyük dişlerin yanındaki ikinci disi çıkarmış meğerse oğlum. Hala da huysuz diğer dişlerin etkisi. Ben hala adet olmadım 13 gün geçti bugün itibari ile. Geçen çarşamba test yaptırdım hamile değilim ama çok kötüyüm :( adet olmak için de ilaç içmek istemiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum

Ne moral kaldı ne sinir böyle böyle. Is konuları hala belirsiz. Ben hiç sevmem belirsizlikleri halbuki :(:(

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Rüyamda tüm büyük bi tavuğu haşladım sofraya koydum ortaya sonra ince ince büyük parçalar kesip ızgaraya koydum ızgaranın yarısı çalışmadı eşimle bi akrabamda vardı. Ne biçim bi rüya ya :koptum:

Ponibon

Tepki
938
Günaydın herkese

Biz 06:30 dan beri ayaktayız kaç gecedir uyumuyor oğlum bu geceyi biraz daha güzel geçirdik ama. Biz üst iki dişi beklerken büyük dişlerin yanındaki ikinci disi çıkarmış meğerse oğlum. Hala da huysuz diğer dişlerin etkisi. Ben hala adet olmadım 13 gün geçti bugün itibari ile. Geçen çarşamba test yaptırdım hamile değilim ama çok kötüyüm :( adet olmak için de ilaç içmek istemiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum

Ne moral kaldı ne sinir böyle böyle. Is konuları hala belirsiz. Ben hiç sevmem belirsizlikleri halbuki :(:(
Canım biz jel de kullanmıştık.ömce kendimde kullandm uýuşturuyor orayı pek bişy hissedilmiyo. Bnmde adetim en son 15 gün geçmişti ama benim düzensizdi bi kan testi yaptır canm düzenliyse.

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
Canım biz jel de kullanmıştık.ömce kendimde kullandm uýulturuyor orayı pek bişy hissedilmiyo. Bnmde adetim en son 15 gün geçmişti ama benim düzensizdi bi kan testi yaptır canm düzenliyse.
Jel de kullanıyorum canım dün hem gündüz hem yatmadan önce ağrı kesici verdim artık o baya rahatlattı bizi

Benim de düzensiz canım zorla da ilaçla olmak istemiyorum bekleyeceğim bir hafta daha artık

Sen nasılsın ponicim çocuğa kim bakıyor sen ise giderken

Ponibon

Tepki
938
Jel de kullanıyorum canım dün hem gündüz hem yatmadan önce ağrı kesici verdim artık o baya rahatlattı bizi

Benim de düzensiz canım zorla da ilaçla olmak istemiyorum bekleyeceğim bir hafta daha artık

Sen nasılsın ponicim çocuğa kim bakıyor sen ise giderken
Ben :) okula götürüyorum canm yanımda. Yaşına göre baya uyum sağladı çok şükür.

_ikra_

Tepki
1.522
Günaydın kızlar:asikk:

Uyuttum simdi

Ohh ne güzel bakıyorsunuz çocuklara, gelin de nefes alıyor. Benim hiç öyle bi şansım olmadı malesef:(. Bizimkiler aynı binada olmasına rağmen hiç öyle bi hayır görmedik:(, bazen benim ufaklık gitmek ister, yollarım 10 dk sonra kaynıkmınkiyle birlikte bana geri yollarlar hem de bonuslu :mad:
Günaydın herkese

Geçmiş olsun canım , bazı çocuklar dişleri çok zor çıkarıyor, çabucak çıkarır da kurtulur inşallah yavrum. Vücudu rahat olmayınca uyku da tutmuyor demekki:(
Kız sen hamile olmayasın, tekrarla testi bence;)

Rüyamda tüm büyük bi tavuğu haşladım sofraya koydum ortaya sonra ince ince büyük parçalar kesip ızgaraya koydum ızgaranın yarısı çalışmadı eşimle bi akrabamda vardı. Ne biçim bi rüya ya :koptum:
:koptum: Ey açlık sen nelere kadirsin:) Canın haşlanmış tavuk mu çekiyordu kız?

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Selam kizlar:bayrak:
Listeden çıkar çıkmaz hemen kayboldu bu kadında diye düşünmüş olabilirsiniz:utangac:
İki gündür eve köye girmiyorum desem gelincede bir koşturma hali oluyor
Şimdide 40 dk eliptigimi yaptım duş alıp kahvalti yapıp dışarı cikicaz öptum sizi :öpücük:

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Gunaydin kizlaaar ben geldim gerci bana gun ayali baya oldu bugun 6 bucukta kalktim kahvalti fasli esimi yolcu ettik temizlik yaptim falan derken sukur yeni oturdum bende ohaaa :ssrtcbya: çüşşş :eek: kervanina katilmis bulunuyorumm yeni sayfamizda bir fil yavrucuguna yer vardir zaten hemn yerimi alip pismanlikla bugunden sifirlaniyorummmm:acpsnr::p

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar