Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
ay kıyamam bebeğime oy oy oy yerim seni...
ne dğiştirmesi kız anlat bakim
ben nasıl olayım be canım idare eder işte

Anlatmadım sana galiba,ben küçük butik gibi bi yerde çalışıyorum elbise tükaknı bziim tabirimizle:deli: bayrama nkadar açığız ondan sonra kapanacak ama ben bayramdan sonra napcam bilmiyorum:acep: evde kalamam çok sıkılırım,şu ana kadar pek fazla evde kalmadım sürekli okul dersane iş güçtü ama ya bayramdaan sonra:gitme:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Anlatmadım sana galiba,ben küçük butik gibi bi yerde çalışıyorum elbise tükaknı bziim tabirimizle:deli: bayrama nkadar açığız ondan sonra kapanacak ama ben bayramdan sonra napcam bilmiyorum:acep: evde kalamam çok sıkılırım,şu ana kadar pek fazla evde kalmadım sürekli okul dersane iş güçtü ama ya bayramdaan sonra:gitme:
ben şimdi unutknım biliyosun sen üniv okuyodun dimi

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
O günün hava durumuna göre değişiyor :deli: çok sıcaksa susadığımda oluyor ama genel olarak acıkıyorum sanırım :deli: bugün sadece açımmm :catalbicak:

Sen çok susarsın sanmıştım:hihi: çünkü normalde çay su baya içiyosun:deli:
ben sadece acıkıyorum da ondan sordumm:deli:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
heee o zaman başka ...bulursun be bebeğim araştır bakalım

Ya sırf iş para demiyroum zaten,hafta içi kurs da olsa giderim,kendimi sürekli geliştirmek istiyorum,evde sürekli tv ve nette dolaşmak istemiyorum:acep:
Ama işte bildiğim hafta içi kurs yok,hafta sonları var ona gdiiyorum da hafta ii de olsaydı tam güzel olacaktı:eek:ky:
Annem seni başkasının işine yollamam diyor,bu tükakn bizim bu arada:eek:ky:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Eveet çay olsaydı ne güzel giderdi şimdi :cay:[/QUOT
Demekki sıkıldığın için sürekli bişeyler yiyip içiyodun:hihi:Şimdi susamadığına göre çok da ihtyacın yomuş suya çaya:D
Birazdan çocukluğuna incem tikakt et:deli:

Son zamanlarda çok içmiyordum çay :acep: suyuda biraz sağlık açısından içiyordum ama açlık daha çok bastırıyor sanırım :acep: ayyy bilmiyorum supim hergün değişik oluyor bir gün su çok istiyorum bir gün yemek :deli: bugün yemek günümdeyim. Dün çok yorulduğum için su günündeydim :sevindirikasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar