- #15.541
Zuzu'm bizim bura çok serinn:sevindirikasli:Gel buraya rahat rahat yatarsın gece gündüz
ay valla serin yere hayır demem:sevindirikasli:
ne mesleği anlat bakim
Zuzu'm bizim bura çok serinn:sevindirikasli:Gel buraya rahat rahat yatarsın gece gündüz
ay kıyamam bebeğime oy oy oy yerim seni...
ne dğiştirmesi kız anlat bakim
ben nasıl olayım be canım idare eder işte
ben şimdi unutknım biliyosun sen üniv okuyodun dimiAnlatmadım sana galiba,ben küçük butik gibi bi yerde çalışıyorum elbise tükaknı bziim tabirimizle:deli: bayrama nkadar açığız ondan sonra kapanacak ama ben bayramdan sonra napcam bilmiyorum:acep: evde kalamam çok sıkılırım,şu ana kadar pek fazla evde kalmadım sürekli okul dersane iş güçtü ama ya bayramdaan sonra:gitme:
Ben sana etiketlemeyi öğretecektim aslında :deli: öğrende cahil kalma :kayris:
ben şimdi unutknım biliyosun sen üniv okuyodun dimi
Öğrenmek calliği alır eşekliğim baki kalır:deli:
Bugün çok açım iftardan sonra beyin yolum açılır anca,o zaman annatırsın:deli::dusun::acep:
Tamam anlatırım :kayris:
Evet Zuzu'm 2.sınıf bitti akldı 2 sene:acep:
Leo sen de benim gibi sadece acıkıyor musun?Yoksa hem acıkıyor hem de susuyor musun:acep:
eee okul ne zaman açılıyoki
Zuzum ama ben açıktan okuyorum yani evde
hani ne zaman okulun açılır diyosan da ocakta sınavlarıma gircem:acep:
O günün hava durumuna göre değişiyor :deli: çok sıcaksa susadığımda oluyor ama genel olarak acıkıyorum sanırım :deli: bugün sadece açımmm :catalbicak:
Sen çok susarsın sanmıştım çünkü normalde çay su baya içiyosun:deli:
ben sadece acıkıyorum da ondan sordumm:deli:
heee o zaman başka ...bulursun be bebeğim araştır bakalım
Eveet çay olsaydı ne güzel giderdi şimdi [/QUOT
Demekki sıkıldığın için sürekli bişeyler yiyip içiyodunŞimdi susamadığına göre çok da ihtyacın yomuş suya çaya
Birazdan çocukluğuna incem tikakt et:deli:
:ko:ko:ko:ko:koEveet çay olsaydı ne güzel giderdi şimdi [/QUOT
Demekki sıkıldığın için sürekli bişeyler yiyip içiyodunŞimdi susamadığına göre çok da ihtyacın yomuş suya çaya
kız sus kapatın konuyu bak daha çok acıkıyosunuzEveet çay olsaydı ne güzel giderdi şimdi
Eveet çay olsaydı ne güzel giderdi şimdi [/QUOT
Son zamanlarda çok içmiyordum çay :acep: suyuda biraz sağlık açısından içiyordum ama açlık daha çok bastırıyor sanırım :acep: ayyy bilmiyorum supim hergün değişik oluyor bir gün su çok istiyorum bir gün yemek :deli: bugün yemek günümdeyim. Dün çok yorulduğum için su günündeydim :sevindirikasli:
ismekin ne güzel geliştirici kurslar var araştırdınmı