Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
[FONT="Arial Black".............]

.............................................................

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
bana habire gelmiyosun gelmiyosun özledik seni diyosunuz sık gelemiyorum işlerimden dolayı iki gün önce geldim bu sefer siz yok hadi skype gidelim ordan konuşalım muhabbeti yaptınız yazıyorum size saatler sonra cvp yazıyosunuz bende hatta siz skypeden yazışın sonra görüşürüz dedim sizde tmm görüşürüz yazmışsınız bende buna kızdım hem çağırıyosunuz gel özledik diye sonrada böyle yapıyosunuz kızdım önemli bi durum değil ama sordunuz söyledim

Ya Zuzu'm olur mu öyle şey:acep:O gün bi sorunumuz vardı Leoyla onu konuşmak için skypeye geçtik,oraya odaklandık,Onun için de buraya yazamadık:acep:Bunun için mi kırıldın ya ben de ne sandım:eek:hadi gel barışalım:deli:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
Ablam Supişin dediği gibi önemli bir sorun vardı onu konuşmak için gittik,kırılacağını bilemedik:acep: hadi barışalım :salincak:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kırılma değil sadece çağırıyosunuz sonra konuşmuyosunuz hoş bi durum değil ayıp...sanal da olsa kızarım bu tarz şeylere sorununuz varsa halledebilirsiniz sonra sürekli görüşüyorsunuz ama ben her zaman girmiyorum o açıdn dedim neyse sorun yok benim tarafımdan sadece tavrımı koyarımsöylerim hepsi bu

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kırılmak değil arkadaşlar suphi yada leo ben birinize dicem ki gelsenegelmiyosun özledik geliyosun hemen gidiyosun dicem sonra birinizden biriniz gelince ark hadi gel skypeden konuşalım dicem sende görüşürüz sonra siz skypeden konuşun diyince gelen cvpp görüşürüz...bu olmamalı bence onuda yaşınızın küçüklüğüne veriyorum

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
kırılma değil sadece çağırıyosunuz sonra konuşmuyosunuz hoş bi durum değil ayıp...sanal da olsa kızarım bu tarz şeylere sorununuz varsa halledebilirsiniz sonra sürekli görüşüyorsunuz ama ben her zaman girmiyorum o açıdn dedim neyse sorun yok benim tarafımdan sadece tavrımı koyarımsöylerim hepsi bu

Ama sürekli yaptığımız bişey değil ki Zuzu,o güne denk gelmiş bir şey:rujsigara:tamam sorunu anlatman da güzel

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
zaten sürekli yapıyosunuz demedim ama madem biriylekonuşacaksın sonraya erteleyebilirsiniz bu diğerini önemsememek o anda hoş değil bunu bilin başkalarına yapmayın :)

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
zaten sürekli yapıyosunuz demedim ama madem biriylekonuşacaksın sonraya erteleyebilirsiniz bu diğerini önemsememek o anda hoş değil bunu bilin başkalarına yapmayın :)

Tamam Zuzum sorunu hallettik sanırımBen çok acıktım daha fazla dayanamıycam eve gidiyorum,görşz

maren

Daimi Üye
Tepki
1.426
Bende iyiim sagolsin simdi oturmus lubnan usulu tabbule yiyorum,buyur gel:sevindirikasli::sevindirikasli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar