Kristen Stewart
Daimi Üye
Tembelim demiyorsun da nerde çaylar pasta kurabiyelersorma valla yapmaz girmiyorum ki doğru düzgün hep dağıldık valla ya eskileri çok özledim eski sohbetlerimizi
Tembelim demiyorsun da nerde çaylar pasta kurabiyelersorma valla yapmaz girmiyorum ki doğru düzgün hep dağıldık valla ya eskileri çok özledim eski sohbetlerimizi
Tembelim demiyorsun da nerde çaylar pasta kurabiyeler
Bak bak ortağın üstüne yıkmayaÇalışıyo işi telden nasıl kopyalayıp yspistiriyoruz biliyor musun ortakdimi doğru diyosun hadi sen ikram etm benim halim yok
Bak bak ortağın üstüne yıkmayaÇalışıyo işi telden nasıl kopyalayıp yspistiriyoruz biliyor musun ortak
buda kekimiz kuzuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
o zilloş buralardamı görmedim @bitter_im
Of öf öf ellerine sağlık ortak sen Çok güzel yemek pasta yapıyor dun değil mi var mı yeni tarifler
Burdayım mesaj attımda görmedin
evet yapıyorum fırsat buldukça ama tembelim bu aralarda evet var mutfak bölümümde bir iki tane en son kurabiye tarifi koymuştum sanırım baya güzel oluyo herkes çok beğeniyo
Geldim bir acı kahvenizi içerim :kayris:yada sahibi yoksa önceki sayfadakine hemen el koyam