1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Kızlar, menü saatini ben kendime özel planlamıştım. Neden?

Çünkü çocuklarla, işimle ve eşimle yoğun bir tempom var. 21 gibi işten eve geliyorum. Ders, yemek, bulaşık derken saat 22 oluyor ve ben haftaiçi erken yatıyorum. Menüleri de aynı gün yorumlayalım istiyorum. Ki ertesi gğn herkes kafasında bi telafi programı uygulasın diye.

23:00 a sarkıtırsak yorumlar sabaha kalır.
Sizden bişey rica ediyorum. Siz yine 21:00 gibi erken verin. Ama uyarı için son süre diğer takımlar gibi 23:00 olsun. Ekstra bi durum olmadığı sürece benim için erken vermeye çalışın olur mu?

İlk sayfayı güncelleyip saati 23:00 a alıyorum.
Tabiki kuzucum sana uyariz biz :kalp::panter::denizkizi:
21 e kadar yazariz bence hepimiz :by:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Kilo verirsem bütün sağlığım düzelecek gibi geliyor saydinim ya :)
InsAllah kuzucum olur neden olmasin :kanka: gencsin gider kilocuklar:panter: yeterki istikrarli ol:lili:
Ben de 79 barajindan döndüm :huri:onemli olan irademize sahip cikmak istikrarli olmak:hobba: yapariz, basaririz ki:tatlim:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Kızlar, menü saatini ben kendime özel planlamıştım. Neden?

Çünkü çocuklarla, işimle ve eşimle yoğun bir tempom var. 21 gibi işten eve geliyorum. Ders, yemek, bulaşık derken saat 22 oluyor ve ben haftaiçi erken yatıyorum. Menüleri de aynı gün yorumlayalım istiyorum. Ki ertesi gğn herkes kafasında bi telafi programı uygulasın diye.

23:00 a sarkıtırsak yorumlar sabaha kalır.
Sizden bişey rica ediyorum. Siz yine 21:00 gibi erken verin. Ama uyarı için son süre diğer takımlar gibi 23:00 olsun. Ekstra bi durum olmadığı sürece benim için erken vermeye çalışın olur mu?

İlk sayfayı güncelleyip saati 23:00 a alıyorum.

Tamamdır Anajetim her iki konu içinde mesaj alındı :evet::evet::evet::evet: :kaalp::kaalp::kaalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar