Kilo verirsem bütün sağlığım düzelecek gibi geliyor saydinim yaAy canım dra mi gitsen? Minuskus mu var acaba
Kilo verirsem bütün sağlığım düzelecek gibi geliyor saydinim yaAy canım dra mi gitsen? Minuskus mu var acaba
Icmedim kuzum hic. Corba bazen kofteye ve soslara katarim da icmedim hic. Icemem de sanırımÇok mu kötü tadiii ?
Ben hep yemeklere kullanırım.
Bende Leslie yaptim, iciyorum, yansin yaglar
Helal sana
Benim öteki bacağımdada diz ağrısı başladı hayrolsun inşallah
Kızlar bir rica daha menü ve yorumlar haricinde diğer herşeyi cafede konuşuyoruz. Soru cevaplar da dahil.Çok mu kötü tadiii ?
Ben hep yemeklere kullanırım.
Tabiki kuzucum sana uyariz bizKızlar, menü saatini ben kendime özel planlamıştım. Neden?
Çünkü çocuklarla, işimle ve eşimle yoğun bir tempom var. 21 gibi işten eve geliyorum. Ders, yemek, bulaşık derken saat 22 oluyor ve ben haftaiçi erken yatıyorum. Menüleri de aynı gün yorumlayalım istiyorum. Ki ertesi gğn herkes kafasında bi telafi programı uygulasın diye.
23:00 a sarkıtırsak yorumlar sabaha kalır.
Sizden bişey rica ediyorum. Siz yine 21:00 gibi erken verin. Ama uyarı için son süre diğer takımlar gibi 23:00 olsun. Ekstra bi durum olmadığı sürece benim için erken vermeye çalışın olur mu?
İlk sayfayı güncelleyip saati 23:00 a alıyorum.
Tamamİç kuzum, bı soruları cafede soruyoruz tamam mı
Çok sevinirimTabiki kuzucum sana uyariz biz
21 e kadar yazariz bence hepimiz
InsAllah kuzucum olur neden olmasin gencsin gider kilocuklar yeterki istikrarli olKilo verirsem bütün sağlığım düzelecek gibi geliyor saydinim ya
Kızlar bir rica daha menü ve yorumlar haricinde diğer herşeyi cafede konuşuyoruz. Soru cevaplar da dahil.
Kızlar, menü saatini ben kendime özel planlamıştım. Neden?
Çünkü çocuklarla, işimle ve eşimle yoğun bir tempom var. 21 gibi işten eve geliyorum. Ders, yemek, bulaşık derken saat 22 oluyor ve ben haftaiçi erken yatıyorum. Menüleri de aynı gün yorumlayalım istiyorum. Ki ertesi gğn herkes kafasında bi telafi programı uygulasın diye.
23:00 a sarkıtırsak yorumlar sabaha kalır.
Sizden bişey rica ediyorum. Siz yine 21:00 gibi erken verin. Ama uyarı için son süre diğer takımlar gibi 23:00 olsun. Ekstra bi durum olmadığı sürece benim için erken vermeye çalışın olur mu?
İlk sayfayı güncelleyip saati 23:00 a alıyorum.
Aslan jetlerim benimTamamdır Anajetim her iki konu içinde mesaj alındı
Bak yaaa tamam balık jetim
Ben balığım
Kızlar bir rica daha menü ve yorumlar haricinde diğer herşeyi cafede konuşuyoruz. Soru cevaplar da dahil.
Vayy canım benim maşallah benim favorim sendin ankette şükür yanıltmadın
Bildirimler cafede canım