1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Ağlama kız gerçek diyorum :mavis: 6 kilo nolcakmış elimizin kiri. Yavaş gitsin ama sağlam gitsin. Diğer hafta almadan 400-500 daha vermek önemli. Yoksa 2 ver 1 al olmaz. En güzeli istikrarlı olanı
Cok haklisin canım :harika: biz istiyoruz ki hemen gelelim istegimiz kiloya :bsmagryr: yok öyle bi dunya. Hızlı giden cabuk geliyor zaten :harika: istikrarli olmak, az az saglam vermek onemli olan, haklisin:hhhhhh:

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Cok haklisin canım :harika: biz istiyoruz ki hemen gelelim istegimiz kiloya :bsmagryr: yok öyle bi dunya. Hızlı giden cabuk geliyor zaten :harika: istikrarli olmak az az saglam vermek onemli olan haklisin:hhhhhh:
Bence bu diyet işinde çok vermek değilde + olmamak önemli haftalık 500 bile gitse aylık 2kg eder bu daha sağlıklı aslında..
Ben çok verdim ama içim rahat değil mesela en ufak şekerli sakız bile çiğnesem artı olacak gibi geliyor

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Cok haklisin canım :harika: biz istiyoruz ki hemen gelelim istegimiz kiloya :bsmagryr: yok öyle bi dunya. Hızlı giden cabuk geliyor zaten :harika: istikrarli olmak, az az saglam vermek onemli olan, haklisin:hhhhhh:
Ben böyle böyle 10 kilo verdim burda hiç anlamadan. Her hafta hedefi tutturucam derken 700-800 bi baktım 10 kilo olmuş :)

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Bence bu diyet işinde çok vermek değilde + olmamak önemli haftalık 500 bile gitse aylık 2kg eder bu daha sağlıklı aslında..
Ben çok verdim ama içim rahat değil mesela en ufak şekerli sakız bile çiğnesem artı olacak gibi geliyor
Çok dikkat edersen olmaz çünkü sen ödem attın. Listelerin güzeldi. Sakım detoks falan yapma. Aynen devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar