Abooo ben hiç atlayamıyorum ayağım 3 gündür kötü ama yılmak yok bu yoldaBi gün öncesi 2000 atladim dün okulda da yoruldum..
Yoksa 1000 den aşağı atlamamm
Abooo ben hiç atlayamıyorum ayağım 3 gündür kötü ama yılmak yok bu yoldaBi gün öncesi 2000 atladim dün okulda da yoruldum..
Yoksa 1000 den aşağı atlamamm
Ayağın tam iyilessin başka biseyyy yappppAbooo ben hiç atlayamıyorum ayağım 3 gündür kötü ama yılmak yok bu yolda
Yapıyorum bölgesel çalışıyorum lesliede zorluyor ama olsun bir ayağım giderse öteki sağlam şükürAyağın tam iyilessin başka biseyyy yapppp
Nasil yapiliyo pattis detoksuYaramaz mı cnm.. benim bi günde 900 gr gittiği oldu.. bide mideyi tutuyo.. ben pek acıkmıyorum
Sabah 1 haş pattiş 1 kase yoğurtNasil yapiliyo pattis detoksu
Tamam tSkrler bunuda denim en azindan evde malzeme olmadgnda alternatif olurSabah 1 haş pattiş 1 kase yoğurt
Öğlen 2 haş pattiş 1 kase yoğurt
Akşam 1 kase yoğurt
Bu kadar.. ben öğleni 4 e çekiyorum genelde akşama zorlamasın diye..
En ucuz detoks canım hurma detoksu zengin işiTamam tSkrler bunuda denim en azindan evde malzeme olmadgnda alternatif olur
Ama hurma detoksuda tatli ihtiyacimi gideriyo enfes oluyo da bizim 101 le bimde bulamadm hurma bulsam onu yapicam bak nasi canim cekti suan bilemezsin enfes oluyoEn ucuz detoks canım hurma detoksu zengin işi
2 gün çok bence.. yarını da hafif geçir cuma tek yap eğer çok artın yoksa...Kapptanim benim bugun doktr isim vardi o yuzden kabakla flan ugrasamadm normal kahvlti yaptim
Yumr domts pynr zeytin
Eve varincada kabak yogurt yicem ama yarindan sonra duzenli detoks yapmayi dusunuyorm prsmbe cuma 2 gun
Evde guzel kuru fasulyem var ama yimicem sisiyom sonra
Uygunmudur @Elalis
Ne yazikki artim var ve cok sisim 1 gun paklamaz beni 2 gun anca keser2 gün çok bence.. yarını da hafif geçir cuma tek yap eğer çok artın yoksa...
Kusura bakma @Elalis daldım öle ama
Nasıl bilemem detoks benden sorulur.. denemediğim detoks yok kiAma hurma detoksuda tatli ihtiyacimi gideriyo enfes oluyo da bizim 101 le bimde bulamadm hurma bulsam onu yapicam bak nasi canim cekti suan bilemezsin enfes oluyo
Anladım o zmn 2 gün mecbur..Ne yazikki artim var ve cok sisim 1 gun paklamaz beni 2 gun anca keser
Ugundur kuzum. Akşamı hafif geçirmiş olursunKapptanim benim bugun doktr isim vardi o yuzden kabakla flan ugrasamadm normal kahvlti yaptim
Yumr domts pynr zeytin
Eve varincada kabak yogurt yicem ama yarindan sonra duzenli detoks yapmayi dusunuyorm prsmbe cuma 2 gun
Evde guzel kuru fasulyem var ama yimicem sisiyom sonra
Uygunmudur @Elalis
çen bize mi geldinGrubunuz hayırlı, uğurlu, boool eksili olsun jetingiller
jet hızıyla hedefinize ulaşın inşallahhh