Efwndim pempikimmm
Efwndim pempikimmm
Kız özledim yaaaEfwndim pempikimmm
3 kere spora basladim kucuk durmadiya hasta delirtti beniKız özledim yaaa
Geçmiş olsun canım nesi var3 kere spora basladim kucuk durmadiya hasta delirtti beni
Benimkilerde öyle canım büyük iğne yedikten sonra düzelir gibi oldu bu defa ikisinde de öksürük var yarın büyüğün randevusu var kendimde iyi değilim öyle işte3 kere spora basladim kucuk durmadiya hasta delirtti beni
Gelirsem haber ederim canim bu hafta dugun varmis gelemeyiz heraldeBenimkilerde öyle canım büyük iğne yedikten sonra düzelir gibi oldu bu defa ikisinde de öksürük var yarın büyüğün randevusu var kendimde iyi değilim öyle işte
Bu tarafa gelirseniz haberim olsun
Bronsit baslangiciymis huysuz ondan bide disini skip duruyo onunda zoru var heralde tSkr ederim canimGeçmiş olsun canım nesi var
Hadi yaa ters denk gelmiş hayırlısı canım düğün yakın birimiGelirsem haber ederim canim bu hafta dugun varmis gelemeyiz heralde
Hadi bakalım bugün bisiklete eşlik ediyor musunO zzzzz lar niye uzuyo evladım
Canım benim büyük kızında bronşit başlangıcı ve 6 iğne yedi sabah akşam iğne bugün bitti yarında çocuk doktoru gorecekBronsit baslangiciymis huysuz ondan bide disini skip duruyo onunda zoru var heralde tSkr ederim canim
Esimin tanidigi canimHadi yaa ters denk gelmiş hayırlısı canım düğün yakın birimi
Rabbim şifa versin inşallah ilerlemezBronsit baslangiciymis huysuz ondan bide disini skip duruyo onunda zoru var heralde tSkr ederim canim
Amin inSs sagolasinRabbim şifa versin inşallah ilerlemez
a a seni kovar mıyım hiç yanlış anlamışsın sultaanımdünden kovuyordun ya
efane menü olmuş gülçinim,bal çiçeğim yaaaaaaMenü bildirimmi
Sabah 09.45
Ekli dosyayı görüntüle 24306
Öğle 13.15
Ekli dosyayı görüntüle 24307
Akşam 17.45
Ekli dosyayı görüntüle 24308
Su 2 lt devam
Spor bölgesel yaptım kol bacak göbek
Leslie yapıcam akşam