- #1.921
Olmaz çok gitme, kimle didişicem ben sonraMortımı yeneyım gıdıcem balım merak etme
Olmaz çok gitme, kimle didişicem ben sonraMortımı yeneyım gıdıcem balım merak etme
Jetlerıne yenı yenı mortıngenler bulursun kuzum merak etme onlarla da dıdıs ama sen ıstersen gelırın bak haaOlmaz çok gitme, kimle didişicem ben sonra
ece 7 mil lessli dediğin kaç dakka sürüyor?
Bende yaptm dun 7 mill her mıl 15 dakka yanı 1 saat 45 dakka toplam daece 7 mil lessli dediğin kaç dakka sürüyor?
o sanırım 5 mil lesslie olcak
aa tamam o zaman,teşekkür ederim canımBende yaptm dun 7 mill her mıl 15 dakka yanı 1 saat 45 dakka toplam da
gel beeeeee hep gelJetlerıne yenı yenı mortıngenler bulursun kuzum merak etme onlarla da dıdıs ama sen ıstersen gelırın bak haa
çogzel menü ama ama amaaaaa 2 dilim ekmek çok kuzum,hele ki öğlen şehriye çorbası varsaBen dün menü yazmadım yoğunluktan
Kahvaltı.
2 dlm ekmek .Peynir zeytin
Domates
Öğlen.
1 kaşe şehriye çorbası
Ispanak
Yoğurt
Aksam biraz geç yedim annemde
Kabak yemeği
Yoğurt
Canım begüm şöyle kiece 7 mil lessli dediğin kaç dakka sürüyor?
o sanırım 5 mil lesslie olcak
5mil önceki gun du 7mil sonraki gun dunde 3mildi lesliler bugün 0aa tamam o zaman,teşekkür ederim canım
gerçi tam net değil ece bi 5 mil yazmış bi 7 mil hangisi doğrusu @Ecemavi
Dikkat arı buralarda uçuyor arisavarlari çıkarın jetgillerBende yaptm dun 7 mill her mıl 15 dakka yanı 1 saat 45 dakka toplam da
Sen bu menüyle var yaaaaaarı çevirme yaparsınSabah sade kahve
Kahvaltı
Yumurta peynir zeytin acı sos maydonoz
Öğle
Sütlü filtre kahve az muz
Aksam
Peynirli salata biraz sebze
Avm deydik bir kalabalık bir kalabalık
Hıııı cokta seyyyy.puhaaaa cok guldumSen bu menüyle var yaaaaaarı çevirme yaparsın