seksülük demek ben demek ben demek seksülük demek :gul:
her ikiside canım akıllı gacıysan ögrenirsin azucuk emek
:bayil::bayil::bayil:
Delüsün kızım sen
:findik::findik:
seksülük demek ben demek ben demek seksülük demek :gul:
her ikiside canım akıllı gacıysan ögrenirsin azucuk emek
kSo'm hayırlı olsun birtanem:esse:
Hadi bakalım başlayalım terlemeye ne dersin
koltugun hayırlı olsun bitanem
slm ksom hayırlı olsun koltuğun ben şimdilik bişey sormuyorum düşünüp gelicem inşallah:teytey::teytey:
valla çevremde böyle olaylar çok yaşandı aileleri kısıtladı şehir değiştirdi ama olacagın önüne geçilmiyor ama kızımın tanıdıgım kadarıyla onun akıl çevçevesinden olaya yaklaşır anlatırdım hatta ailemize iyice sokardım o genci ki kızım farkkı kendi görsün diye oyalardım evliliği ertelemenin her yolunu arardım numaradan hasta gibi hastaneye dahi yatardım son çare :dedikodu:-aysehayırlı olsun koltuğun kso...
eline büyük bir miktarda para geçse ilk ne yapardın? valla güzelim miktar baya baya büyükse ne demek kendi hayallerim için ayırır geri kalanı dagıtırdım zaten
Bana da o paradan verir miydin? oooo asıl amaç belli oldu ondan bana para hayali kurdurmuşsun vayyyy
ne demek canım söyle ne kadar lazım:yandanyandan:
İlerde kızının evlenmek istediği kişiyi tasvip etmiyor olsan ne yapardın? :dedikodu:
Merhaba KSO cum koltuğun hayırlı olsun canım
Mutlu olmak için çaba harcaman gerekiyor mu yoksa ufakcık şeylerden mutlu olan birimisin
Ben tek geçiyorum canım öpüyorum seni
Bu sorunun cevabına göre devam edeceğim-ayse
slm tatlım
sımdı sıra benım sorularımda
boyun kac cm?ama sadece boyu yazsaydım olmamı neyse battı balık durumu boy:165 cm kilo :73 :dedikodu:
kg?
essenın suıtı hakkında dusunceklerın-ayserüzgargibi geçti :gul:
senle ben bıadada tek kalsak ne olur sencekovalamaç oynardık
nette kac saat takılıyosunişteysem 4-5 saat evde en fazla 1 saat
en cok hangı bolumler forumlarda dıkkatını ceker?hepsi aslında ama şu sıra geyikteyim
sevdıgın mevsım hangısı?ilkbahar
hayatında ıstemedıgın bırı varmı senı gıcık eden?olmazmılmaz:
keskelerın cokmu ?tek keşkem daha önce anne olsaydım diyorum
eşinde en cok sevdıgın ve sevmedıgın huyları?inadını sevmem öldürüyor benilmaz:sevdiğimse yumuşacık yüregi
serra-hmm senı cok yoruyormu:besiktebebek:yormazmı ama ona can feda:findik:
hangı takımlısıngalatasaray
benım hurım olmaya varmısın yokmusun ahhh ahhh diyorum sahibim var bebegim coşkun oyar benilmaz:
en cok sevdıgın yemek tatlı ve tuzluher yemeği severim ama alinazik favorim (benim yaptıgım) tiremisu tuzluda dereotlu pogaça
aile baglarınız nasıl ?böyle bir ailem oldugu için şanslıyım sevgi saygı ve sıcak bir ailem var
senı cok optummm cnm:dedikodu:
aşkolsun yalan yok -ayseen sevdiğin türk dizisi hangisi?ezel:teytey:
forumda en sevdiğin bölüm hangisi?geyik şu sıra
yapmayı en sevmediğin ev işi hangisi? ütü
kitap okuyor musun?kızım doğalı sadece bebek çocuk egitimi sağlığı kitapları
en son hangi filmi izledin?avatar
her şeye hemen ağlar mısın yani çok duygusal mısın?garip durumlarda aglarım gidişler yitişler çaresizliklerde
eşinle severek mi evlendin yoksa görücü usulü mü?zorla verdiler beni falakalardamı kalmadım aç susuz ne zorluklara baş diettim ama everdiler
kız tabiiki severek çıtırım o benim :findik:
eşine aşık mısın?sence he hep senmi soracan bunuda ben sana bırakayım
sanırım bi kızın var daha kaç çocuk düşünüyorsun?ALLAH ona ömür versin ama 1 tane daha istiyorum:dedikodu:
hayatımın dönüm noktası dediğin bi olay nedir anlatırmısın?babamın vefatı
hayatta en üzüldüğün günü anlatır mısın?babamın vefatı annemin kanser oldugunu ögrendiğim gün
hepimiz yakınlarımızdan kazık yemişizdir seni şu kişini yaptığı şunu asla unutamam dediğin olay nedir anlatır mısın?ben çok çabuk güvenirim ailemden büyük kazık yemedimde arkadaşlarımdan yedim
şimdilik bunları cevaplayabilirsin ama samimi ol gerçekleri yaz):beyazbayrak:
bende seni öptüm :dedikodu:kimse görmesinde :findik:
gitme ilk gözümü açanım nayır nolamaz :bayil:vay benı optugunu coskun gormesın ha -kizgin senınle eskı mazımı ne cabuk unuttun-zebani gıdıyom ıste gıcık :hihh:
zorla verdiler beni falakalardamı kalmadım aç susuz ne zorluklara baş diettim ama everdiler
allah seni netmesin emi manyak
BENI Naldattın nALCAK noftem gıdıyorum butun asklar yuregımde..
sana korkular bırkaıyorum bırde yenı baslangıclar
bır kendım bır ılaclı gazozum gıdıyorummmmmm:sarki::hihh:
Selam canım bende mesleğini merak ettim,cevaplarsan sevinirim. Koltuğun hayırlı olsun.