Yaşadığın en komik olayı anlatır mısın?ooooo o kadar çokki ama en son doğumdan 2 ay sonra kontrole gittiğimde hemşirenin beni hamiş sanıp makinaya kontrole yollamasıydı göbüş kalınca bu oluyor demek :gul:
İdol gördüğün kişiler var mı?yok
Yaşamda elinde olsa en çok ne yapmayı isterdin?sakin bir sahil kasabasında eşim ve kızımla 24 saat yaşamak isterdim
Keskelerin oldumu hicgeç anne olmasaydım diyorum
Yasamak istedigi özel bir ülke var mi?türkiye
Hayatta en basarili oldugu bir olayi anlatirmisin?18 yaşından beri hayatımı kendim yönlendirmem ailemi utandırmadan onlarada maddi manevi yardımcı olarak
Hayatında olmazsa olmaz dediğiniz şeyler varmı-kizginkızım eşim annem
Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun geceden şırınga ediyorum sabaha dipçik gibi oluyom :gul:
kendimle barışık olmam sanırım
Ne tür müzikler dinlersin-sarkipop
Özgürlük, yaşamın neresinde sencebir banka oturup rahatça simit yiyorsan yanından geçen çocugada veriyorsan budur
Hayattan neler istedin neler buldunçok şükür istedimi buldum
Çogunlukla keske mıdır hayat..yooooo
Hayatındakı en buyuk destekcın kımdır?:hanimbye:annem
En cok sevdıgın hobın nedır?dikiş dikmek sinema
En guzel yaptıgın yemek nehepsi dermişim ama fırın yemeklerini daha iyi becerdim söylenir
Nasıl bır yasayıs tarzın var?rotesto:serra dan önce ve sonra diye iki hayatım var :gul:
Ideallerı var mı?valla ideallerimin çogunu şükür becerdim kızım için olanlar var sadece
Mutluk senın ıcın ne ıfade edıyor?sabah uyandığımda eşim yanımda kızımda yanımda ise sağlıklı isek işte bu
oooo süper fınduk