Canımm biraz önce aradı başka yerden telefonu bozulmuş Berna listeyi yapabilir mi dedi@hippocan nerdesin kuzu hani bildirimin
Tamam canim uyumustum valla ben de kitap okurken.toplayayim bildirimleriCanımm biraz önce aradı başka yerden telefonu bozulmuş Berna listeyi yapabilir mi dedi
Sorun yok kaptanimKızlar kusura bakmayın ya.. 2 bildirim günü bişi çıktı.. şimdi eşim geldi onum telden girdim..
Kuzu pamugun hedefi kacti bi de.listeye girmeden onceki baslangic kilosu?Kızlar kusura bakmayın ya.. 2 bildirim günü bişi çıktı.. şimdi eşim geldi onum telden girdim..
Dur bulim ya.. pamuk bugün gelmezKuzu pamugun hedefi kacti bi de.listeye girmeden onceki baslangic kilosu?
Sana zahmet kuzum.liste hazir tuzdemiz cok guzelDur bulim ya.. pamuk bugün gelmez
55 hedefi de kaçla geldi hatırlamıyorum .
Yok kuzum yapmadım dur yakaymGulbisim sen kilonu cafede paylasip ausu etiketlendin mi? Izne ayrildin ya hukumsuzlerdesin artik
Sana zahmet kuzum.liste hazir tuzdemiz cok guzel
Simdi eklicem canim.yemek yapoyodum.teldeyim ben de pc yok@matematik61 cnm naptın?? Eşim gidicek çıkıcam.. aklım burda..
O zaman ki kilomu tam olarak bilmiyorum canım tahmini 69 diyor dum@pamukskr kuzu gecen hafta degil onceki haftaki kilon kacti? Bi de hedefin Listeye gitcen ya bunlari yazmam lazim
Kaptanım cok mutlu oldumGrubumuzun şampiyonu da cafe deki şampiyon gibi @pamukskr oldu
Çok tebrik ederim pambıkım
Kesin haftanın bireysel dereceside sana gelicek