igdedali
❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
O bilir işini malihamişle nasıl olcek hiç yapmadım
O bilir işini malihamişle nasıl olcek hiç yapmadım
tamam ben o konuda deneyimsizim çünkümO bilir işini mali
Olur beybisi sıkıntı yokkk@matematik61 sen kaptan yardımcısısın biliyorsun dimi
Bundan sonra bizim kilo bildirimleri senden sorulur
Cilveli kahvelerim
Takım kaptanımız :hippotalamus
Kaptan yardımcımız: matematik61
CİLVELİ KAHVELER
●hippotalamus
●Gülbe seker
● matematik61
● pempikzx
● furkanlipek45
● neslelf165
Yetti artık yaptığımız yapboz diyetler Ekli dosyayı görüntüle 24223
Zayıflama maceramıza daha disiplinli bir şekilde tam gaz burdan devam ediyoruz
Disiplin olmadan zayıflanmıyor cilvelilerim... O yüzden takımcak uymak zorunda olduğumuz kurallar var.. Kurallarımıza uyup beni hiç üzmeyeceğinize eminim
●Öncelikle cafemizi ihmal etmek yok.. Burdan menü, spor, kilo bildirimi ve taktiklerinizi konuşucaz.. Malum kalabalıkta menüler arada kaynayabilir
Sohbet muhabbet cafe de..
●Unutmayın ki bizler SİSTERlarız.. Hepimizin amacı sağlıklı ve hep beraber mutlulukla kilo vermek.. Yarışma işin ciddiyeti..Tabiki birinci olmak ve en çok kiloyu vermek istiyoruz ama bunun için gereksiz hırslar yapıp sisterlığımıza leke sürmek yok .. Neticede biz birlikte güzeliz
●Menü bildirmek zorunlu.. Haftada 2 kere mazeretsiz menü bildirmeyen 1 hafta takımlardan uzaklaştırılır. 1 hafta boyunca düzgün menü verirse tekrar takımlara girmeye hak kazanır.
●Günde en az 3 lt su içilmesini istiyorum kızlar.. Bu da çok önemli..
●Gerekmedikçe şok diyetler yapmak yok... amacımız sağlıklı zayıflamak
●İstisnai durumlar hariç günü en geç 19.00'da kapatıyoruz..
●Tartı günümüz CUMARTESİ.. Bundan önceki son 2 gün ektra dikkat ediyoruz ve ödem yapacak hiç bir şey YEMİYORUZZZZ
●Haftada 2 gün hariç spor yapmaya özen gösteriyoruz.. En az yarım saat sporunuz olsun.. İp de atlarsak tadından yenmez
●Menüler lütfen ertesi güne kalmasın. Hergünün menüsü o gün 23.00'a kadar verilsin. Ertesi güne kalan menüyü verilmemiş sayıyoruz.
●Kontrol tartımız Salı günüdür. Haftasonu ödemi olanlar pazartesi halletsin ve salı mutlaka eksi ile gelsin
●Eğer bireysel birinci çıkarsa aramızda ya da takımcak birinci olursak pazar günleri ufak ve haber vererek küçük bir kaçamak hakkımız olabilir.. Bu kısım benim insiyatifimde ve süpriz olacak
●Şunu unutmayın ki cilvelilerim; burda kilo vermek dışında bir aile gibi olmalıyız
Birbirimizin verdiği kilolara sevinip, birimiz kilo alırsa elimizden geleni yapmak üzere söz veriyoruz
Spor puanları eklenecektir en kısa zamanda
Harbii esraya ulasan yok mu keske o da gelseDimi Esra dan hiç ses Yok gittii
Bende bi hayirlamaya çıktım takimlarii bi hos oldum beeLen sizi başka takımda görünce duygulanıyorum bu geçici mi normal mi?
Allah ayırmasın...
İnsanın yenesi gelmiyor ama yenecez napalım
Niye ki yawBende bi hayirlamaya çıktım takimlarii bi hos oldum bee
O hala içinde derinlerde bir yerde bir ehli keyif hatunuAnladım cnm..
Bu arada adının altındaki ismi değişsen keşke
Bide hedef kilon kaç bernam ?
Olmaz bana gönder@hippotalamus kuzum bizim oralarin minzi diye bi peyniri var lor gibi cok tuzlu degil.Biz onu tereyagda kavurup yeriz kahvaltida.ondan yesem olur mu?
Esra’ya ben birsürü mesaj attım ama dönmedi maalesef çok üzüldüm, geleceğim sesi ama gelmedi, umarım birşey olmamıştırDimi Esra dan hiç ses Yok gittii
Ben balığım desemmNiye ki yaw
Sorma flo koruma mantigindan tekrar diyete gecmek cok zorluyoO hala içinde derinlerde bir yerde bir ehli keyif hatunu
Teşekkürler cnm... hep bereber inş..Hayırlı olsun hippo boll eksilerr..
Tabiii en cokk eksii bizim olcak ama
Cafe ye gel kızz.. ne güzel sohbet muhabbet ordaBen balığım desemm
Cafe ye gel kızz.. ne güzel sohbet muhabbet orda
Cnm sende 20 küsur kilo verdin.. kendini en iyi sen bilirsin.. bence de bi şaşırt kendini ama şöle cumartesi tartı günü. Daha 3 gün var.. bu günde normal beslenip yarına da duruma bakabilirsin.. ne kadarlık artın?Tam buraya geliyodum valla hippo anlamadim ki ne oldu menuleri goruyon.dun aksam 6bucukta yedim en son spor da yaptim ona ragmen pazartesiye gore artidayim.Bugun eve erken gitcem o yuzden oglen yemicem okulda.onun yerine cevizle elma getirdim.acaba aksam da sut meyve ya da ceviz yiyip gunu detoks gibi mi kapatsam diyorum bi sasirtayim kendimi?
Akşam yoğurt meyve ya da süt meyve güzel eksi getiriyor berna deneTam buraya geliyodum valla hippo anlamadim ki ne oldu menuleri goruyon.dun aksam 6bucukta yedim en son spor da yaptim ona ragmen pazartesiye gore artidayim.Bugun eve erken gitcem o yuzden oglen yemicem okulda.onun yerine cevizle elma getirdim.acaba aksam da sut meyve ya da ceviz yiyip gunu detoks gibi mi kapatsam diyorum bi sasirtayim kendimi?