Allah ipek yaa2 ay yoktum ya ev uçmuş yere konduramadım daha
Allah ipek yaa2 ay yoktum ya ev uçmuş yere konduramadım daha
Bugün çok erken yedim 7 deEuyandik 8 de kahvaltı yaptım pazara felan da gidicemKahvaltıyı kaçta yaptın ki?? 3 öğün mü yicen?
Kahve iç bakim bi.. bastırıyorsa akşama kocana onu verir sen de hafif geçir ..Benimde az şuan acim onu mu yesem aksama kocam yer diyodm gelgit akil oldm şuan
Tamam olur o zmn..Bugün çok erken yedim 7 deEuyandik 8 de kahvaltı yaptım pazara felan da gidicem
Bende 6 da kalktım 8 de kahvaltıBugün çok erken yedim 7 deEuyandik 8 de kahvaltı yaptım pazara felan da gidicem
Yemesem bayilirim galiba cokca temizlik yaptım neden anlamadim ama aşırı acıktım sabah ta haşlanmış yumurta yemiştim oysaki bide spor yaptım ondan miki acikmamTamam olur o zmn..
2 günde kabak yapsam kaptanim olur mu bana iyi geliyo kabak arada da sut hurma yaparım veya yogurtBugün pro al madem.. yarına fasülye cuma da kabak yada detoks yaparsın olur mı?
Hoşgeldin canım tanisamadik galiba ben yoktum ipek ben
Hoşgeldin canım tanisamadik galiba ben yoktum ipek ben
Olur cnm ..2 günde kabak yapsam kaptanim olur mu bana iyi geliyo kabak arada da sut hurma yaparım veya yogurt
Cnm bilgilerini tekrardan paylaşalım ki bıurdaki arkadaşlar da tanısın seni
Adın kamer mi?merhaba hoşbulduk kamer ben
Cnm bilgilerini tekrardan paylaşalım ki bıurdaki arkadaşlar da tanısın seni
Boy
Kilo
Evli/bekar
Meslek
Bize kendinden bahsetsen azcık necisin kimcisin?
Çocuk var mı cnm?kaç yıllık evlisin?merhaba evet adım kamer
boy 163
kilo tahminen 69
evliyim
34 yaşındayım 2 ay sonra 35
istanbul
ön muhasebe yönetici asistanlığı şuan herbirşey
neciyim işte ele bi insanım
evde olmayı çok severim
insanlara laf anlatmaya çalışmam çünki anlamazlar
inadım yoktur küs zaten kalamam
ama silersem
biter
aslında herkesi severim ama insanlar malesef zorlar
Çocuk var mı cnm?kaç yıllık evlisin?
Allah bağışlasın.. benimde 9 yaşında oğlum var.. bide 2 yaşında oğlum var12 yıllık evliyim
9 yaşında oğlum var