ne güzel iki evlat allah bağışlasınAllah bağışlasın.. benimde 9 yaşında oğlum var.. bide 2 yaşında oğlum var
yaş kaç acaba
ne güzel iki evlat allah bağışlasınAllah bağışlasın.. benimde 9 yaşında oğlum var.. bide 2 yaşında oğlum var
Ben 29 yaşındayım erken evlendim.. 19 yaşında..acelem vardı sankine güzel iki evlat allah bağışlasın
yaş kaç acaba
tamam kaptanım tesekkür ederim sizi asla mahçup etmem ben@pamukskr cumartesi kilonu muhakkak bildir.. sonraki hafta yarışa dahil olursun.. @Ausencia_ kefil sana yoksa hemen listeye almazdım.. bizi mahçup etmeyeceğine eminim
Bak cnm ilk sayfada kurallarımız var bi oku... menüler,sporlar, taktikler burdan.. ama muhabbet cafeden devam bi sıkıntı oldu mu buradan yaz kilo ile ilgili.. artı olur ödem olur.. hep beraber çözüm bulalım
Bide yeme düzeninden bahset.. 3 öğün mü yiyorsun genelde?? Neye hayır diyemezsin? En çok ne sana kilo aldırdı yeme şekli olarak?
Ben 29 yaşındayım erken evlendim.. 19 yaşında..acelem vardı sanki
Öncelikle ekmeği tam tahıllı yada tam buğday ekmeği al.. onu da sadece kahvaltıda 2 dilim yiyerek başla.. kahvaltı dışında yeme..zamanla farkedeceksin ki kahvaltıda 2 dilim bile fazla gelmeye başlıcak..tamam kaptanım tesekkür ederim sizi asla mahçup etmem ben
3 öğün kesin yerim bazen 4 olur ikindi arası yaparım
aslında çok yiyen bir insan değildim ama bu hesaplar dikkat etmeler bende bir şuur kaybına sebep oldu
çok ekmek yemeye başladım böyle yemeğe bana bana offf
Benimki de simdiden 3.'nun yolunu yapiyoevlilik için erken yaşmış ama güzel şey genç anne olmak bende isterdim 2. çocuğu ama malesef ki
eşim istemiyor tabi şartlarda izin vermiyor
Iyyy iğrenç şeyler onlar.. seninkiler gibi sağlıklı mıOglen ben cevizle elma yerken yanimda pide borek mercimek koftesi ve tatli yediler
Saol canım benim hep gel uğra bize.. beğendin mi?? İlk sayfada düzenlemem gereken bişi çarptı mı gözüneGrubunuz hayırlı, uğurlu ve boool eksili olsun cilveliler
Her hafta tartıda sevinçten horon tepin inşallah
Öncelikle ekmeği tam tahıllı yada tam buğday ekmeği al.. onu da sadece kahvaltıda 2 dilim yiyerek başla.. kahvaltı dışında yeme..zamanla farkedeceksin ki kahvaltıda 2 dilim bile fazla gelmeye başlıcak..
Pirinç pilavını tamamen kesiyoruz zayıflama sürecinde. Ara sıra 2 kaşık bulgur pilavı olur.
Patatesi kesiyoruz
Paketli gıda yok
Hamur işi börek çörek KURABİYE yok
Tatlı zati yok
Bunları yemiceksin cnm.. diyelim canın çok çekti hemen buraya gel bizle paylaş.. çözüm bulalım..
Yemeden önce mutlaka danış bize ki grubun anlamı olsın.. yedikten sonra yedim çok pişmanım deme lütfen
Anlaşılmayan bişi var mı
Cnm ben seni bilmediğim için yine de yazim dedimkaptanım buraya yazdığım an hepsi çıktı hayatımdan merak etme sen
ben bir kısır döngüye düşmüş çırpınıyordum
bu hava beni kendime getirdi
sen hi merak etme karşında diyeti aylarca hiç bozmayıp 1 ssat ağlama krizi geçirmiş ama genede bozmayım 56 kg yu
yaşamış bir insan var
ama işte bir de oarada kalaydım iyidi be kaptanım
Benimki de simdiden 3.'nun yolunu yapiyo
Not: daha 1 tane 22 aylik oglum var
Cnm ben seni bilmediğim için yine de yazim dedim
İnş tekrar 56 ya düşersib ve seni koruma grubuna alırız
kuzum her hafta listesini ilk sayfaya koy derim ben. Her hafta da güncelle. geçen haftakini hemen koy mesela..Saol canım benim hep gel uğra bize.. beğendin mi?? İlk sayfada düzenlemem gereken bişi çarptı mı gözüne
Bu haftakini koymayı düşünüyorum inş cnm.. form yok soruyorum zati.. daha o kadar ciddi bi şey yok gibi geldi.. hani yeni üye kaydı giriş falan?kuzum her hafta listesini ilk sayfaya koy derim ben. Her hafta da güncelle. geçen haftakini hemen koy mesela..
bir de yeni gelenler için kendilerini tanıtmalarını sağlayacak bir form hazırlarsan çok rahat edersin. Sana özel mesaj atmalarını istersin o formu da. böylece bilgileri asla kaybolmaz. Çok kolaylık oluyor.
aynısından bende de var bi tane 3., 4. Hayali kurup tek bebeyle yetinenBenimki de simdiden 3.'nun yolunu yapiyo
Not: daha 1 tane 22 aylik oglum var
işte hazır dursun da.. gelen görür doldurur diye dedim..Bu haftakini koymayı düşünüyorum inş cnm.. form yok soruyorum zati.. daha o kadar ciddi bi şey yok gibi geldi.. hani yeni üye kaydı giriş falan?