2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
@pamukskr cumartesi kilonu muhakkak bildir.. sonraki hafta yarışa dahil olursun.. @Ausencia_ kefil sana :) yoksa hemen listeye almazdım.. bizi mahçup etmeyeceğine eminim :)

Bak cnm ilk sayfada kurallarımız var bi oku... menüler,sporlar, taktikler burdan.. ama muhabbet cafeden devam ;) bi sıkıntı oldu mu buradan yaz kilo ile ilgili.. artı olur ödem olur.. hep beraber çözüm bulalım :)

Bide yeme düzeninden bahset.. 3 öğün mü yiyorsun genelde?? Neye hayır diyemezsin? En çok ne sana kilo aldırdı yeme şekli olarak?
tamam kaptanım tesekkür ederim sizi asla mahçup etmem ben

3 öğün kesin yerim bazen 4 olur ikindi arası yaparım
aslında çok yiyen bir insan değildim ama bu hesaplar dikkat etmeler bende bir şuur kaybına sebep oldu
çok ekmek yemeye başladım böyle yemeğe bana bana offf :şok::şok:
:utangac:

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
tamam kaptanım tesekkür ederim sizi asla mahçup etmem ben

3 öğün kesin yerim bazen 4 olur ikindi arası yaparım
aslında çok yiyen bir insan değildim ama bu hesaplar dikkat etmeler bende bir şuur kaybına sebep oldu
çok ekmek yemeye başladım böyle yemeğe bana bana offf :şok::şok:
:utangac:
Öncelikle ekmeği tam tahıllı yada tam buğday ekmeği al.. onu da sadece kahvaltıda 2 dilim yiyerek başla.. kahvaltı dışında yeme..zamanla farkedeceksin ki kahvaltıda 2 dilim bile fazla gelmeye başlıcak..

Pirinç pilavını tamamen kesiyoruz :hayir:zayıflama sürecinde. Ara sıra 2 kaşık bulgur pilavı olur.

Patatesi kesiyoruz :hayir:

Paketli gıda yok :hayir:

Hamur işi börek çörek KURABİYE yok :hayir:

Tatlı zati yok

Bunları yemiceksin cnm.. diyelim canın çok çekti hemen buraya gel bizle paylaş.. çözüm bulalım..

Yemeden önce mutlaka danış bize ki grubun anlamı olsın.. yedikten sonra yedim çok pişmanım deme lütfen :hayir:

Anlaşılmayan bişi var mı:huri:

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Öncelikle ekmeği tam tahıllı yada tam buğday ekmeği al.. onu da sadece kahvaltıda 2 dilim yiyerek başla.. kahvaltı dışında yeme..zamanla farkedeceksin ki kahvaltıda 2 dilim bile fazla gelmeye başlıcak..

Pirinç pilavını tamamen kesiyoruz :hayir:zayıflama sürecinde. Ara sıra 2 kaşık bulgur pilavı olur.

Patatesi kesiyoruz :hayir:

Paketli gıda yok :hayir:

Hamur işi börek çörek KURABİYE yok :hayir:

Tatlı zati yok

Bunları yemiceksin cnm.. diyelim canın çok çekti hemen buraya gel bizle paylaş.. çözüm bulalım..

Yemeden önce mutlaka danış bize ki grubun anlamı olsın.. yedikten sonra yedim çok pişmanım deme lütfen :hayir:

Anlaşılmayan bişi var mı:huri:

kaptanım buraya yazdığım an hepsi çıktı hayatımdan merak etme sen
ben bir kısır döngüye düşmüş çırpınıyordum
bu hava beni kendime getirdi
sen hi merak etme karşında diyeti aylarca hiç bozmayıp 1 ssat ağlama krizi geçirmiş ama genede bozmayım 56 kg yu
yaşamış bir insan var
ama işte bir de oarada kalaydım iyidi be kaptanım

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
kaptanım buraya yazdığım an hepsi çıktı hayatımdan merak etme sen
ben bir kısır döngüye düşmüş çırpınıyordum
bu hava beni kendime getirdi
sen hi merak etme karşında diyeti aylarca hiç bozmayıp 1 ssat ağlama krizi geçirmiş ama genede bozmayım 56 kg yu
yaşamış bir insan var
ama işte bir de oarada kalaydım iyidi be kaptanım
Cnm ben seni bilmediğim için yine de yazim dedim :)

İnş tekrar 56 ya düşersib ve seni koruma grubuna alırız :)

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Saol canım benim :) hep gel uğra bize.. beğendin mi?? İlk sayfada düzenlemem gereken bişi çarptı mı gözüne :)
kuzum her hafta listesini ilk sayfaya koy derim ben. Her hafta da güncelle. geçen haftakini hemen koy mesela..

bir de yeni gelenler için kendilerini tanıtmalarını sağlayacak bir form hazırlarsan çok rahat edersin. Sana özel mesaj atmalarını istersin o formu da. böylece bilgileri asla kaybolmaz. Çok kolaylık oluyor.

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
kuzum her hafta listesini ilk sayfaya koy derim ben. Her hafta da güncelle. geçen haftakini hemen koy mesela..

bir de yeni gelenler için kendilerini tanıtmalarını sağlayacak bir form hazırlarsan çok rahat edersin. Sana özel mesaj atmalarını istersin o formu da. böylece bilgileri asla kaybolmaz. Çok kolaylık oluyor.
Bu haftakini koymayı düşünüyorum inş cnm.. form yok soruyorum zati.. daha o kadar ciddi bi şey yok gibi geldi.. hani yeni üye kaydı giriş falan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar