Hoşgeldin cnm.. 1 ziyaretçi gözüküyo amaBakim bakim şu Cilveli hatunlara derken üye yok ziyaretçi çok acebasıııııı burda Bi türbe mi var
Hoşgeldin cnm.. 1 ziyaretçi gözüküyo amaBakim bakim şu Cilveli hatunlara derken üye yok ziyaretçi çok acebasıııııı burda Bi türbe mi var
Bu 1 ziyaretçi sizden gitmiyor emmeee gönül bağı var sanırsam hippocuuummmHoşgeldin cnm.. 1 ziyaretçi gözüküyo ama
Aa hala burdaBu 1 ziyaretçi sizden gitmiyor emmeee gönül bağı var sanırsam hippocuuummm
Tamam cnm sen bilirsin.. kuru meyven varsa sütlü kahve ile hurma ceviz de yiyebilirsinYemiyim corba yaa sutun yanina armut yiyeyim
Menü güzel de cnm akşam yemeksiz nasıl dayanıcan bilmiyorum...Kaptanim menüyü veriyom
8.00
1yumurta zeytin yeşillik salatalık peynir 1dilim tb ekmeğinde fırında peynirli ekmek
12.30
1elma
15.45
1mandalina
17.30
Peynirli salata yoğurt (canım yemek istemedi kaptanim hatta bunuda yemeyecektim geç vakitte acikirim diye)
Su bol icildi +maden suyu 1sise
Spor yapamadim sadece biraz yürüyüş varsa saymayayim
@hippotalamus @begüm75
Artik cok gecTamam cnm sen bilirsin.. kuru meyven varsa sütlü kahve ile hurma ceviz de yiyebilirsin
Tamam cnm bugünlük böle olsun ama daha sağlıklı akşam yemekleri bekliyorumBen de menu vereyim
Sabah 08.00
Muz süt yulaf
Oglen 12.30
4 ceviz
1 elma
Aksam 18.00
1 bardak süt
1 armut
Aralarda galiba 3 kupa az sutlu nescafe ictim.
Su az simdilik ama 2ye tamamlicam
Spor gece yaparim yapinca eklerim.
Yatmadan da yesil cay icerim
@hippotalamus
Yarin oglen hellimli salata akşam mantar sote yicem inşallahTamam cnm bugünlük böle olsun ama daha sağlıklı akşam yemekleri bekliyorum
Ohhh mis gibiYarin oglen hellimli salata akşam mantar sote yicem inşallah
Sorun olmaz inşallah kaptanim sagolasinMenü güzel de cnm akşam yemeksiz nasıl dayanıcan bilmiyorum...
Sporu biliyorum geçmiş olsun
ben pek anlamam kaptanim yaa menü yorumlamaktanCilveli kahvelerim
Yalnızca ben değil isteyen herkes birbirinin menüsünü yorumlasın.. benim görmediğim bi ayrıntıyı başkası görür yada bikaç kişi tarafından beğenilmek motivasyonumuzu arttırır
Kahvaltıda ekmek yokşoklardayım bayılacam şaşkınlıktanBende menü verim...
Uyanınca 2-3 üzüm attım ağzıma..
10.30da kahvaltı
Soğanlı 2 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
1 zeytin
Şekersiz çay
Ara
1 salkım üzüm
Akşam 17.15te..
1 tabak közlenmiş patlıcan domatesli falan...
1 kase yoğurt
Su 3+
Spor yapıcam inş..
@Ausencia_ @Miu
Bayadır ekmek yemiyorum ki.. o yaylaya özgü bişiydi.. sıcak tandır aklımı çeldiKahvaltıda ekmek yokşoklardayım bayılacam şaşkınlıktan
Menüyü çok beğendim. Spor eksik kalmasın pilizzzzzz
Bayadır ekmek yemiyorum ki.. o yaylaya özgü bişiydi.. sıcak tandır aklımı çeldi