Bende hit yapmak istiyorum yaa
Cnm menün güzel ama sanki hep aynı tarz besleniyorsun.. yani bunu açıklayamıyorum ama hep benzer sanki menülerin.. yani vücudu biraz şaşırtmak lazım..Kaçamaksız 5. Gün
Sabah 9.30
1 armut
Saat 10.30
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
4 ceviz
Ara 15.30
1 kase yoğurt
10 badem
Yarım acur
Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak bol etli nohut
1 kelek
Belki kahve
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Aferim kahvaltının amacı ne?? Güzelce karnını doyuracaksın akşama kadar acıkmıcaksın.. şimdi tb ekmeği ile tost bulanilir misin?Kaptanim sabah canim istemedi kahvalti etmedim az sutlu nescafeyle 3 hurma huplettim.ama simdi karnim gurulduyo
Bulamam tabi kiAferim kahvaltının amacı ne?? Güzelce karnını doyuracaksın akşama kadar acıkmıcaksın.. şimdi tb ekmeği ile tost bulanilir misin?
Tamam cnm.. akşama ne yiceksin?Bulamam tabi ki
Korkma yahu cevizim sutum elmam var cok acikirsam yerim birini.ben sadece haber vereyim dedimdi
Oglen icin hellimli salata getirdim aksama da mantar sote.Tamam cnm.. akşama ne yiceksin?
Cnm ben aslında diyete başladım başlayalı emzirdiğim için pek ödem suyu içmedim.. sütü azaltıyor diye..@hippotalamus kaptanım nasıl bi ödem suyu önerirsin elimi ayagimi sis hissediyorumm
Tamam cnm.. öğlene kadar dayan.. kahve iç..Oglen icin hellimli salata getirdim aksama da mantar sote.
Dun epwy ac kaldim bugun de kahvalti yapmayinca 2 ogun yiyeyim diyorum
Tamam canım limonlu su yapayim teşekkür ederimmCnm ben aslında diyete başladım başlayalı emzirdiğim için pek ödem suyu içmedim.. sütü azaltıyor diye..
Ama bikaç basit ödem suyu önerim olur..
Tarçın çocuklu su
Limonlu su
Limonlu naneli su
Elma suyu
Demek istediğini çok iyi anlıyorum kuzum ama tek korkum şu tartıda artı çıkmak böyle frenledim en azından diye ekstra birşey koyamıyorumCnm menün güzel ama sanki hep aynı tarz besleniyorsun.. yani bunu açıklayamıyorum ama hep benzer sanki menülerin.. yani vücudu biraz şaşırtmak lazım..
Bak mesela öğlene yoğurt falan koymuşsun inan görünce sevindim
Yani aslında derdim şu.. şu an kilo fazla ya.. inş tedavi sonuç verince patır patır gidecek kilolar.. hah işte.. 80lerde falan duraklamaya girsen menüde çıkaracak bişi yok çünkü zaten az yiyorsun ..
Anlatabildim mi bilmiyorum az karışık oldu ama
En azından kahvaltıya 1 2 dilim tb ekmeği ekleyebilirsin cnm.. kilolar gitmeye başlayınca çıkarırız.. ya da içiyorsun gerçi ama çorba.. öğlende içebilirsin..Demek istediğini çok iyi anlıyorum kuzum ama tek korkum şu tartıda artı çıkmak böyle frenledim en azından diye ekstra birşey koyamıyorum
ipekcim sen benim takımımda görünmüyosunMenümm:
8: 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates
Azcik menemen
1 dlm tbe
13:avuç ici kadar forumda tavuk
Yarim kase yoğurt
18.20: kazan kebabi 2 küçük patlıcan
Boll salata
Su:2.5
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş:150 puan
150 ip:10 puan
160 puan
@hippotalamus @begüm75
Bende de yok Begüşüm cumadan itibaren alabilirizipekcim sen benim takımımda görünmüyosun
acaba takıma girdiğinden emin misin? yada zeynoşumda mısın acaba? @23Zeyno
değilsen geçen cumadan beri sporlarını toplu yazabilrisen seni seferoğullarına alayım yazamazsan istersen yarından itibaren alayım? ne dersin?