Ya hippom maşallah oğlullarin pek tatlıi ALLAH bagislasin ne kadar erken anne olmuşsun çok guzeeeelllllllAllah bağışlasın.. benimde 9 yaşında oğlum var.. bide 2 yaşında oğlum var
Ya hippom maşallah oğlullarin pek tatlıi ALLAH bagislasin ne kadar erken anne olmuşsun çok guzeeeelllllllAllah bağışlasın.. benimde 9 yaşında oğlum var.. bide 2 yaşında oğlum var
Bende de var daha 2.cocuk 1 yaş olacak 3 olsun diyor geçen gün baya morelim bozuktu esimde patladim 3.felan isteme diyeaynısından bende de var bi tane 3., 4. Hayali kurup tek bebeyle yetinen
onlar için sıkıntı yok tabisiiii hayat ayni olacak 3 ,4 farketmez . Bide bize sorBende de var daha 2.cocuk 1 yaş olacak 3 olsun diyor geçen gün baya morelim bozuktu esimde patladim 3.felan isteme diye
Çocuğu severim canım lakin yanında yardımcı olacak doğumda ve sonrası zaten sezeryan çok zor oluyor yinede hayirlisionlar için sıkıntı yok tabisiiii hayat ayni olacak 3 ,4 farketmez . Bide bize sor
Evet bende seviyorum hatta bakarken bizde hep az çocuk var onlara kızıp 3 4 tane ard arda dogurcam ALLAH nasip ederse dedim. Ama dog4u söylüyosun gurbette çocuk büyütmek çok zormuş şimdi oğlum 27 ay lik hala wc ye birlikte gidiyoruz .. 2. Çocuk düşüncesi bile bana bu kadar bağlı bi oğlum varken korkutyyo yinede en güzelini Rabbim bilir ne zman nasibi varsa o zaman olsun inşallahÇocuğu severim canım lakin yanında yardımcı olacak doğumda ve sonrası zaten sezeryan çok zor oluyor yinede hayirlisi
Aynen canım amin inşallahEvet bende seviyorum hatta bakarken bizde hep az çocuk var onlara kızıp 3 4 tane ard arda dogurcam ALLAH nasip ederse dedim. Ama dog4u söylüyosun gurbette çocuk büyütmek çok zormuş şimdi oğlum 27 ay lik hala wc ye birlikte gidiyoruz .. 2. Çocuk düşüncesi bile bana bu kadar bağlı bi oğlum varken korkutyyo yinede en güzelini Rabbim bilir ne zman nasibi varsa o zaman olsun inşallah
Tamam cnm ara ver bugün.. yoruldun 2 gündürKaptanim yaa benim karnım belim ağrıyor yatiyom küçük kız tepeme çıkıyor kalkiyom gidiyor çizgi izlemeye hiç keyfim yok yani bugün spora ara versem ne dersin yüruyus olur belki çünkü terziye gitmem şart başka zaman zor
Ayy diyorum nerde gördü saol cnm hepimizin evlatlarınıYa hippom maşallah oğlullarin pek tatlıi ALLAH bagislasin ne kadar erken anne olmuşsun çok guzeeeelllllll
Yoğurt meyve fln ye o zmn..Aksam yemegi yememeye karar verdim bugun detoksumsu bisey olsun dedim kippo ne yiyem aksama @hippotalamus
Ancak geldim@Gulbe seker gülbiş nerdesin??
Bana yogurt ye dedinYoğurt meyve fln ye o zmn..
Ayy unuttum.. süt meyve yapBana yogurt ye dedin
Sut meyve mi bi kase mercimek corbasi mi?Ayy unuttum.. süt meyve yap
Yaa mercimek seni şişirmiyorsa mercimek.. bak benim en sevdiğim çorbadır ama artık kasesi bile şişiriyo.. bugün yaptım ama yemicemSut meyve mi bi kase mercimek corbasi mi?
Gunduz sabah minnak muz oglen elma yedim de.
Ikisini de dene tatafini sec kaptan