2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Kaptanim yaa benim karnım belim ağrıyor yatiyom küçük kız tepeme çıkıyor kalkiyom gidiyor çizgi izlemeye hiç keyfim yok yani bugün spora ara versem ne dersin yüruyus olur belki çünkü terziye gitmem şart başka zaman zor

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
Çocuğu severim canım lakin yanında yardımcı olacak doğumda ve sonrası zaten sezeryan çok zor oluyor yinede hayirlisi
Evet bende seviyorum hatta bakarken bizde hep az çocuk var onlara kızıp 3 4 tane ard arda dogurcam ALLAH nasip ederse dedim. Ama dog4u söylüyosun gurbette çocuk büyütmek çok zormuş şimdi oğlum 27 ay lik hala wc ye birlikte gidiyoruz .. 2. Çocuk düşüncesi bile bana bu kadar bağlı bi oğlum varken korkutyyo yinede en güzelini Rabbim bilir ne zman nasibi varsa o zaman olsun inşallah

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Evet bende seviyorum hatta bakarken bizde hep az çocuk var onlara kızıp 3 4 tane ard arda dogurcam ALLAH nasip ederse dedim. Ama dog4u söylüyosun gurbette çocuk büyütmek çok zormuş şimdi oğlum 27 ay lik hala wc ye birlikte gidiyoruz .. 2. Çocuk düşüncesi bile bana bu kadar bağlı bi oğlum varken korkutyyo yinede en güzelini Rabbim bilir ne zman nasibi varsa o zaman olsun inşallah
Aynen canım amin inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar