bu arada acaba doktora gitmeden folik asit kullanmaya başlansa ne olur zaten her halükarda vermiyolar mı? bi de acaba kilo yapıyo mu:sok
Canım folik asit kullanman lazım, istersen eczaneye git; ama bence doktora da git; çünkü evlendin 1 sene oldu ya da olacak smear testi falan yaptırt
Bende kilo yapmamıştı canım
valla ya forumda aynı anda ne kadar kişi hamile kalırsa o kadar güzel olacak bıcır var şimdilik kesin isteyen sen ben fındık var ama onun da neti gidecek(
haklısın canım da bizim burda kadın doğumcu yok kastamonuya gitmem lazım o yüzden test yapıp hamile olduğumu görünce giderim die düşündüm
Hoşgeldin canım
Nasıl gidiyr evlilik? Çalışmalar başladı mı
hımm tamam o zaman uygunmuş ben daha pahalıdır die düşünüyodum da ondan sordum:sok
valla ya forumda aynı anda ne kadar kişi hamile kalırsa o kadar güzel olacak bıcır var şimdilik kesin isteyen sen ben fındık var ama onun da neti gidecek(
Süper süper
Fındıkta gitmez umarım
Canıms en bilirsin; ama geçte kalma.
Özelliği de bunlar canım;
Hamilelik döneminde tüm temel besin maddelerinden yeterince ve düzenli olarak alınmalıdır. Çünkü anne karnındaki bebeğin sağlıklı gelişimi ve sağlıklı olarak doğması annenin dengeli ve yeterli beslenmesi ile mümkündür. Hamilelikte folik asit anne sağlığını korurken doğumsal rahatsızlıkların oluşma riskini azaltmaya yardımcı olabilir.Folik asit suda çözünen B grubu vitaminlerindendir. Kırmızı kan hücreleri oluşumu için gereklidir ve hamilelik döneminde ihtiyaç artmaktadır. Bebeğin bedensel sağlığı için destekleyicidir.