ilknurum 5. haftadan evvel anlayamazsın gülüm..adetinin en az bir hafta geçmesini beklemen gerekir..ben anladığımda 5 haftalık hamiştim
rabbim hrpinize hayırlısını versin bir an evvel mutlu haberlerizinizi alırız inşallah...
Ne zaman olman gerekir peki normalde? Ayrıcanaaa da diğer belirtiler var mı?
Erken belirtiler;
Adet gecikmesi,
Göğüs uçlarında hassasiyet,
Akıntı...
Bunlar en erken belirtilerVar mı sende
Ayrıca adet geciktikten 1-2 hafta içinde test yaparsın belli olur. Eğer idrarda çıkmazsa kanda Beta HCG hormonuna baktıracaksın
ya hesapladığıma göre yumurtalama dönemim bu hafta tabi bilemem belkide vardır ama belirti hemen oluyormu ki yani 1 haftalık falanda olsa oluyormu o belirtiler ki
o belirtiler hemen olmayabilir canım..benim akıntı hemen olmamıştı..göğüsler hassaslaşıyor ama o da ilk haftada olmuyor..benim bir tek belirtim çok sık idrara çıkmamdı..varmı öle bişey?
yok ama dün göğüs ucunda sancı oldu bir ara böyle sanki şiş batıyordu ama bugün bişey yok
senin şimdi iki haftamı var adetine..
o belirtiler hemen olmayabilir canım..benim akıntı hemen olmamıştı..göğüsler hassaslaşıyor ama o da ilk haftada olmuyor..benim bir tek belirtim çok sık idrara çıkmamdı..varmı öle bişey?
Valla ben 5 liralık testlerle yapmıştım GülbincimHemde akşam 10'da net gösterdi
Arkadaşımda betaz hcg yaptırttı, onun gözükmedi. Ertesi gün test aldı 5 liralık, onda hamile olduğunu öğrendi
İlknurcum, stres yapma kuzum ya
Bıcırım, sanki adet olacakmışsın gibi göğüste hassasiyet oluyor, böyle patlayacakmışsın gibiAkıntın baya yoğunlaşıyor
Sık idrar çıkma da vardı, ben unuttum bak onuBende çok çıkardım, çok kötü bişi sürekli tuvalete taşınmak
Valla ben 5 liralık testlerle yapmıştım GülbincimHemde akşam 10'da net gösterdi
Arkadaşımda betaz hcg yaptırttı, onun gözükmedi. Ertesi gün test aldı 5 liralık, onda hamile olduğunu öğrendi
İlknurcum, stres yapma kuzum ya
Bıcırım, sanki adet olacakmışsın gibi göğüste hassasiyet oluyor, böyle patlayacakmışsın gibiAkıntın baya yoğunlaşıyor
valla ne bileyim onlar kaç defa yaptılar çıkmadı...her insanda farklı belirtiler gösteriyor işte canım..mesela benim miğde bulantım hiç olmadı millet bulantıdan ölüyor ilk üç ayda..
bu sık idrara çıkma ben de var aslında ama önceden de vardı erkek olsam gidip prostat var mı die baktırıcamneyse ya beklemek en iyisi olmayabilir de dimi belki ilerde olacak herkesin ilk denemelerde olmuyo ki rahat olmam lazım
ay hiç sorma canım yaa..valla bıktım tuvalete girmekten bi ilk zamanlar çok oldu ortalarına doğru azaldı biraz ..bi de şimdi bebek büyüdükçe artık tuvalette yatmaya başlıcam herhalde yakında..
ya ben en iyisi bekliyim ayın 10 da belli olur piskolojikmidir nedir aslında göğüslerim biraz normale göre büyüdüleradetimde 1 gün bile şaşmaz benim
bekleyelim of ya çok var daha ilknurcuğum daha 15 günden fazla var benim senin şurda ne kalmış ki
bu sık idrara çıkma ben de var aslında ama önceden de vardı erkek olsam gidip prostat var mı die baktırıcamneyse ya beklemek en iyisi olmayabilir de dimi belki ilerde olacak herkesin ilk denemelerde olmuyo ki rahat olmam lazım
Ben size sakin olun diyorum ama ben ne yapıcam acaba