selam
bende 2010 da hamile kalmak istiyorum
2007 de de hamile kalmak istemiştim
ve 2008
ve 2009:aglayan:
inşallah 2011 topiğine girmeme gerek kalmaz
Gülbincim sağol canımcım
Allah tüm bebek isteyenlerin sesini duyar 2010'da herkes bebişlerine kavuşur
ben de 5 yıldır hamile almak istiyorum bitanem..ama hep içim buruk kaldı..ilk defa bu kadar yaklaştım..allah yardımcımız olsun..sizin problem ne canım...tedavi görüyormusunuz..
yerim ben tuanayı şeker mi şeker 4 kardeş daha gelicek yani kendisi gibi :besik: :besik: :besik: :besik:
inşallah fundacım Allah gönlüne göre versin herkesin
selam
bende 2010 da hamile kalmak istiyorum
2007 de de hamile kalmak istemiştim
ve 2008
ve 2009:aglayan:
inşallah 2011 topiğine girmeme gerek kalmaz
rabbim gönlne göre versin insallah melegim dualarimdasiniz
bende 2010 da hamile kalmak ve bebiş sahibi olmak istiyom:aglayan:
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
benim bekarken prolaktinim yüksekti adet düzensizliğim vardı
ilk bebişim klomen tedavisiyle oldu...şimdi 9 yaşında
son 3,5 senedir düzenli adet oluyorum
bu seferde fazla gelişip kistleşiyor yumurtalarım
2007 de tedaviye başlamıştım bu yaza kadar devam ettim hiçbi sonuç alamadım temmuzda bıraktım tedaviyi
2010 şubatta tekrar gidecem doktora
bende 2010 da hamile kalmak ve bebiş sahibi olmak istiyom:aglayan:
prolaktin benim de yüksekti canım..şu an ilaç kullanıyorum..165 e çıkmıştı..şu an düşmüştür sanırım ilaca devam ettiğim için..o çok önemli bişey değil adetin de düzene girdiğine göre allah en kısa zamanda verir inşalah canım
off 165 mi
benimki hiç o kadar çıkmamıştı
en son 55 ti
dostinex kullandım benim prolaktini birtek o ilaç düşürdü
diğerleri yan etki yaptı içemedim
birde hayıt suyunu denemeni tavsiye ederim canım
ben 3 senedir dostinex kullanıyordum hayatım..diğerleri bana da yaramadı..zaten son gittiğim şu an tedai olduğum doktorum.dostinex kullanmamız daha doğru olur dedi..şu an düştü sanırım..zaten o ilacı almaya başladıktan 2 saat sonra hormon düşmeye başlıyor..ben onu kafama bile takmıyorum..şimdi tek düşüncem şu aşılamamın tutması
yenimi yaptırdın canım aşılamanı
inşallah tutar
aslinda bende bir oglum var birde kizim olsun isterdim tabiki ilk once en onemlisi saglikli olmasi esim cok istiyor ben kararsizim yasimda ilerledi yani hem istiyorum hem istemiyorum zor bi karar :dusun:
bugün 6. günüm..ayın 6 sından sonra test yapıcam adetim gelmezse..allahım ne olur tutmuş olsun:dusun: