2010 yılında hamile kalmak isteyenler.. Haydi birlikte bu yola başkoyalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
Doritoscum inşallah bir dahaki sefere bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım.

Canım çok geçmiş olsun. Ben de boş gebelik geçirmiştim. :aglayan:

Allah hepimize sağlıklı hamilelik dönemi geçirmek nasip etsin

canım benim yaa boş gebelikten sonra oldumu bebişin inşallah canım hayırlısıyla olucak olucak yakın zamanda

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
canım benim bizde başlayalı 2 ay oldu bu ay umutlarım söndü nedense çok üzüldüm daha iki ay oldu aslında yıkıldım dün akşam rabbim inşallah hayırlısını versin.

Canım yeni daha ya. İnşallah çok bekletmez meleğin

Peki doktora gittin mi canım?

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
Bana yapmadı hiç ya:( Ben neden olduğunu bilmiyorum yani. Offf.. Doktorumu değiştireceğim:(

canım banada açıklamada bulunmadı sadece tekrarlama riski az dedi ama tabiki içine sinmiyorsa değiştir dr ni bende merak ediyordum nedenini doktorsitesi diye bir site var oraya yazdım cvpladılar sende bi bak istersen güzel bi site.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
canım banada açıklamada bulunmadı sadece tekrarlama riski az dedi ama tabiki içine sinmiyorsa değiştir dr ni bende merak ediyordum nedenini doktorsitesi diye bir site var oraya yazdım cvpladılar sende bi bak istersen güzel bi site.

Bana pataloji falan yapmadılar ama:(

Sadece ilk gebelikler de olabilir. Bir daha tekrarlama olasılığı da az dedi.

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
Bana pataloji falan yapmadılar ama:(

Sadece ilk gebelikler de olabilir. Bir daha tekrarlama olasılığı da az dedi.

canım benim banada öle dediler ilk gebelikte olur dediler takma kafana diyorum ama benimde takılmıyo değil içinin rahat etmesini istiyosan git bi dr ye bakalım benim amcamın kızıda geçirdi boş gebelik şimdi 2 tane sağlıklı çocukları oldu yani ilk gebelik olur takma kafana kattıkça vücudumuzda etkileniyor iyi düşünelim iyi olsun.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
canım benim banada öle dediler ilk gebelikte olur dediler takma kafana diyorum ama benimde takılmıyo değil içinin rahat etmesini istiyosan git bi dr ye bakalım benim amcamın kızıda geçirdi boş gebelik şimdi 2 tane sağlıklı çocukları oldu yani ilk gebelik olur takma kafana kattıkça vücudumuzda etkileniyor iyi düşünelim iyi olsun.

Doğru diyorsun canım. Gebe kalınca iş bitmiyor. Esas zorlu süreç o zaman başlıyor. Allah herkese hayırlı gebelik geçirtmeyi nasip etsin

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
kızlar yaa adet düzensizliği olan varmı aranızda varsa bişiler kullanıyomusunuz ben dr ye gideceğim ama adet düzensizliği yaşıyorum bebeğimin olmasına engel değil dimi.

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
mrb busem adet düzensizliği bazı dr lara göre engel çünkü yumurtlama zamanını bilmiyosun bende vardı o evlenmeden önce 1 sene doğum kontrol hapı kullandım düzeldi ama oda bekar olduğumdan kullandım inşallah sende daha alternatif tedavi uygular dr un meleğinin en kısa zamanda gelmesi dileğiyle

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
mrb busem adet düzensizliği bazı dr lara göre engel çünkü yumurtlama zamanını bilmiyosun bende vardı o evlenmeden önce 1 sene doğum kontrol hapı kullandım düzeldi ama oda bekar olduğumdan kullandım inşallah sende daha alternatif tedavi uygular dr un meleğinin en kısa zamanda gelmesi dileğiyle

sağol canım benim benim adetim gününden ya 2 gün yada 1 gün önce geliyo bazende 1 -2 gün sonra inşalllah doğum kontrol hapı yazmaz dr gidecem cumartesi günü teşekkür canım bilgin için.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Canım 1-2 gün fazla problem değil. Genelde öyle oynamalar olur. Bu arada gittin mi doktora?

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
Canım 1-2 gün fazla problem değil. Genelde öyle oynamalar olur. Bu arada gittin mi doktora?

canım bende duydum hatta dr ler bile problem olmadığını sölüyor ama içimiçimi yiyor bi giddicem cumartesi günü dr ye gitmedim daha aktarlarda civanperçemi diye ot satılıyor çayını yapıp içiyomuşsun oda düzenliyomuş ama ben dr ye danışmadan bişi kullanmayacam belki dr gerek duymayacak bişiye inşallah öle olur
sen kaç günde bir oluyosun adet sendede oluyomu 1-2 günlük oynamalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar