2010 yılında hamile kalmak isteyenler.. Haydi birlikte bu yola başkoyalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
canım bende duydum hatta dr ler bile problem olmadığını sölüyor ama içimiçimi yiyor bi giddicem cumartesi günü dr ye gitmedim daha aktarlarda civanperçemi diye ot satılıyor çayını yapıp içiyomuşsun oda düzenliyomuş ama ben dr ye danışmadan bişi kullanmayacam belki dr gerek duymayacak bişiye inşallah öle olur
sen kaç günde bir oluyosun adet sendede oluyomu 1-2 günlük oynamalar.

Canım stres yapma kendine sakın.Streste gecikmede etkili. Benim de oynuyor bazen. Hatta ben hatırlıyorum 14-15 gün geciktiğini. Bende de sorun yok canım doktor bütün testlerimi yaptırttı. Olurmuş böyle.

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
Canım stres yapma kendine sakın.Streste gecikmede etkili. Benim de oynuyor bazen. Hatta ben hatırlıyorum 14-15 gün geciktiğini. Bende de sorun yok canım doktor bütün testlerimi yaptırttı. Olurmuş böyle.

cacanım çok sevindim problem olmadığına dedim sana oluyor böle benim de dr ilk hamilelikte oluyor böle demişti evet ya stresten,üzüntüden benim hep erken gelmiştir hatta bi kere çok stres yaptım 1 hafta arayla olmuştum stres tetikliyor bakalım bende gidiyim içim rahat etsin.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
cacanım çok sevindim problem olmadığına dedim sana oluyor böle benim de dr ilk hamilelikte oluyor böle demişti evet ya stresten,üzüntüden benim hep erken gelmiştir hatta bi kere çok stres yaptım 1 hafta arayla olmuştum stres tetikliyor bakalım bende gidiyim içim rahat etsin.

Aynen öyle canım ben 2 ay adet olmadığımı bilirim yani. Stres yapma. Hava değişikliği, yer dğeğişikliği herşey etkiliyor. Çok nariniz canım:cokkomik:

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
ALLAHIM BU YIL BEBEK ÖZLEMİYLE YANAN BÜTÜN AİLELERİN KUCAKLARINI HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARLA DOLDUR YARABBİM..KIZLAR EĞER AŞILAMAM TUTMUŞSA 10 OCAKTA ÖĞRENİCEM VE 2010 YILININ TAZE ANNE ADAYLARINDAN OLUCAM...ALLAH HEPİMİZİN YANINDA OLSUN..VE GEBELİĞİ BEKLEYEN HERKESE YARDIMCI OLSUN..ARKADAŞIM BÖYLE BİR TOPİC AÇTIĞIN İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM..YENİ YIL HEPİMİZE UĞUR UMUT GETİRSİN...AMİNNNN....

aminn canım inşş mutlu haberlerini alırız.güzel dileklerin içinde çok saol Allah razı olsun.bende anne olmak istiyorum artık:aglayan:Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşş.

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
kızlar yaa adet düzensizliği olan varmı aranızda varsa bişiler kullanıyomusunuz ben dr ye gideceğim ama adet düzensizliği yaşıyorum bebeğimin olmasına engel değil dimi.

canım bendede adet düzensizliği var ama bende tiroid var ondan olabilir benimki.bende iki gün önce dr gittim doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıcam ama tedirginim bende bu harplar daha kötü sonuçlarda doğurabiliyomuş.Allaha sığındım arttık inşş kötü bişey olmaz.sanada düzene girmesi için böle bi uygulama yapabilir.

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
bendede vardi adet duzensizligi bendeki asiri kanamam oluyordu hatta uc ay bile hic durmadan devam ettigini bilirim o yuzden hastanelerde bile yatmistim asiri kansizliktan dogumkontrol hapida duzenliyor ama cocuk istedigimiz icin ozamanlar kullanmiyordum sonra kurtaj yapildi yani rahimici temizleme ondan sonra hemen hamile kalmistim simdi 12 yasinda bir oglum var bende cok stres yapiyordum insallah diliyorumki RABBIM tum cocuk isteyen herkeze nasip eylesin

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
bendede vardi adet duzensizligi bendeki asiri kanamam oluyordu hatta uc ay bile hic durmadan devam ettigini bilirim o yuzden hastanelerde bile yatmistim asiri kansizliktan dogumkontrol hapida duzenliyor ama cocuk istedigimiz icin ozamanlar kullanmiyordum sonra kurtaj yapildi yani rahimici temizleme ondan sonra hemen hamile kalmistim simdi 12 yasinda bir oglum var bende cok stres yapiyordum insallah diliyorumki RABBIM tum cocuk isteyen herkeze nasip eylesin

canım bendede adet düzensizliği var ama bende tiroid var ondan olabilir benimki.bende iki gün önce dr gittim doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıcam ama tedirginim bende bu harplar daha kötü sonuçlarda doğurabiliyomuş.Allaha sığındım arttık inşş kötü bişey olmaz.sanada düzene girmesi için böle bi uygulama yapabilir.

arkadaşlar ben dün dr ile konuştum dediki 2-3 günlük oynamalar düzensizlik değil dedi ama benim adetime 2 gün kala felan kahverengi lekeler geliyor bitimindede bi problem olabilir dedi bunun için gidicem çok korkkuyorum Allah ıma sığındım inşallah hayırlısı olsun rabbim yüzümüze gülsün.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
bugün 11. günüm..sanki hafif hafif karnım ağrıyor...allahım ne olur yardım ett:aglayan::aglayan::aglayan:

Aşkım benim,dualarım her zaman seninle,unutma..
Her zaman dualarımdasın canım benim..
Rabbim yüzünü güldürür inşallah
Güzel haberler alır,meleğinde anneciğine sıkı sıkı tutunur inşallah

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
arkadaşlar ben dün dr ile konuştum dediki 2-3 günlük oynamalar düzensizlik değil dedi ama benim adetime 2 gün kala felan kahverengi lekeler geliyor bitimindede bi problem olabilir dedi bunun için gidicem çok korkkuyorum Allah ıma sığındım inşallah hayırlısı olsun rabbim yüzümüze gülsün.

İnşallah canım benimRabbim yüzünüze gülsün inşallah
Ben bu topiğe uğramak istemiyorum:aglayan:
Sizlerle alakası yok,sadece çok duygulanıyorum inanın bana..:aglayan:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
bende planliyorum canim 2010 yilinda dourmayi.allah hepimize butun isteyenlere nasip eder insallah.allah hic kimseyi gozu yolda koymaz insallah

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
Rabbım yuzunu guldursun canlarım...
Rabbımhepınıze bu muhtesem duyguyu tattrsın ısallah..
ama sezeryan olmamaya calısın sansınızı zorlayın cokta abartmayın ama:besik: :D:D-hmm

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
kızlar..aşılamam tutmadı...bu sabah geldi kırmızılar...hiç iyi değiliz..rabbim sen bilirsin...:aglayan::aglayan:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
kızlar..aşılamam tutmadı...bu sabah geldi kırmızılar...hiç iyi değiliz..rabbim sen bilirsin...:aglayan::aglayan:

:uzgun:Gülbinim inan çok üzüldüm birtanem..
Ne demeliyim seni nasıl teselli etmeliyim bilemiyorum ama tek bildiğim sakın ola inancını kaybetme birtanem:gitme:
Ne olur:gitme:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar