Ya zaten bu aralar, çok üzgün bişiler karıştıramıyoruz diye :zopa:
liseli fantesilerimi var nedir rüyalarıma giriyo, acayip dövdüm ama kızı :sila::sila:
evet ya naısl yaptınız anlatırmısınız ben de yapmak istiyorum :-(((
şekerler öpüyorum sizi kahvaltı yapıp çıkıcam kendinize iyi bakınys:ys:
herkeste olcagını zannetmiyorum, hani çok kaşınıyo demiştim ya ben vucudum, bence bu sebeple kaşınıyomuş, çünkü cildim pullanalı beri kaşıntı kalmadı.dün keseyle dökünce ama o pullarıbebek gibi oldu valla cildim çatlak bebek tabe önceden vardı da çatlaklarım
canım benimde aynen öyle vücudum nemlendirici olarak ne kullanıyorsun benim alerjiden sonra başladı koltukaltım bile pulpul oldu:uzgun::uzgun:
Ya zaten bu aralar, çok üzgün bişiler karıştıramıyoruz diye :zopa:
liseli fantesilerimi var nedir rüyalarıma giriyo, acayip dövdüm ama kızı :sila::sila:
ben bakıorum ama gelen giden yok eski topic e bu ziyaretçilerde siteye yeni üye olup nası bu kadarçabuk kaynaştığımızı merak edenlerdir sanırım onlarada slm olsun :cicek::dj
Herkese merhabalar kızlaarrrr:sirin:
Eşim bugün 14.30 gibi gidecek işe,o saate kadar gelemem malum
Çok öpüyorum hepiniziiiiiiii
canım bazılarının mevsim değişikliğinde oluyor cilt değiştirmesi benim ablamdada olur belki ondandır.birde artık güneş kremi kullanmamızgerekiyor galiba
canım mevsim değişikliğinden olabilirbu arada sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Kalça ve belimin yan ve arkalarındaki derilerim resmen döküldü. Bembeyaz pul pul oldular, sanki güneşte yanmışım da soyulcakmışım gibi. Ben de akşam keseyle ovaladım hep döktüm onları. Su da içiyorum nemlendirici de sürüyorum ama neden ooldu anlamaaıdm. Sizde de oldu mu böle bişi. 11inde randevum var sorucam doktoruma heralde önemli bişi degildir de mi, yılan gibi deri değiştirdim tabiri caizse.
Kızlar bu sitenin moderatörleri eski .....
ben tanıyom okeytepe eski üylerdendi şimdi burayı o kurmuş
yeni eve taşınmış gibi hissediyorum kendimi
alışmak zaman alıcak
canım mevsim değişikliğinden olabilir
nemlendirici olarak bebe yağı kullanıyorum doktor şöyle dedi. banyoda son durulandıktan sonra kurulan bebe ayğını sür, sonra üstünden bir kere daha su geçir. kurulanınca terar sürüyorum bebe yağını. bir de çatlaklar için mustela kullanıyorum. ama benim heryerim degil sadece kalçalarım ve belimin yan ve arkaları. başka yerimde yok, sanırım gennişleyen yerlerimde oldu . sen sordun mu doktoruna ne alerjin var senin?
bende bebeyağı kullanıyorum tek banyoda çatlaklar için daha krem almadım bende biara kasık bölgemde alerji olmuştu sebebi belli olmayan sonra geçti ama baya bi güneşte yanmışımda soyuluyo gibi olmuştu sonra göğüs kısmımda falanda oldu şimdi kuruluk var sadece arada soyuluyo yine tabikide
Canim öyle eskiler degiliz biz, lütfen kisaltmada olsa o siteden bahsetmeyin.
Bu site yeni kurulmus bir sitede degil ayrica. Kurucusu Adminimiz erkek.
çatlak kremi dedigin de nemlendirici aslında. bebe yağı yeter diyo çoğuları. benim doktorum avokado ve susam yağını karıştırıp sür iyi gelir dedi ama başlamadım henüz.
inşallah öyledir Meloşçum. ben tiroitten korktum. haşimato var bende. hormonlarımı etkilemedi daha ama takipteyim, temmuzda da tiroitten kistim alınmıştı ya, tiroitten midir diye korktum ama öyle olsa heryerim olurdu heralde. benim sadece orta tarafım. neyse geçer heralde yaaaaaaaa.
Canım ben ismi görünce "okeytepe" eski bir üye.
Ondan karıştırmış olabilirim.
Ok bahsetmeyiz zaten topluca sürgün yedik ordan
Hımmm buranın kurucusudamı erkek
o bizi sürmez dimi