2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar bu sitenin moderatörleri eski ....cılar
ben tanıyom okeytepe eski üylerdendi şimdi burayı o kurmuş
yeni eve taşınmış gibi hissediyorum kendimi
alışmak zaman alıcak

Özgenin yeni eve taşınma rüyası buna dalalettir belki de:) bir nevi yolculuk oldu bizim için. ben severim değişiklikleri. tebdili mekanda ferahlık vardır degil mi ama.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
BENDE ÖMÜRÜ Bİ LİSELİ KIZI SIKIŞTIRIKEN GÖRDÜM BAYA SAMİMİYDİLER... KIZI Bİ PARALADIM. SONRA AĞLAYA AĞLAYA KOŞUYODUM FİLAN... UYUZ OLDUM :uzgun::uzgun:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Konuyu toplam 24 üye okuyor. (19 kayıtlı üye ve 5 misafir)
elmakurdumusun, arslananası, ces1234, ceygul, duygusedat, eb_has, entube6, esila4, esra1980, feyruka, hndrdl, Lehale, lila5, mymel, nazali, pembedana, perle, sevbor, sevgim86

Bu misafirler kimki şimdi? :acep:

Sahi kim bu misafirler.pek paronayak olduk elmakurdum demi yaaa:uzgun:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Özgenin yeni eve taşınma rüyası buna dalalettir belki de:) bir nevi yolculuk oldu bizim için. ben severim değişiklikleri. tebdili mekanda ferahlık vardır degil mi ama.

Evet cesim hepimiz için hayırlı olsun.
İnşallah herkezi bulabiliriz Mehtap tan haber yok değilmi
Liberty ye mesaj attım fakat silmişlerdir.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
bu arada sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum. kalça ve belimin yan ve arkalarındaki derilerim resmen döküldü. bembeyaz pul pul oldular, sanki güneşte yanmışım da soyulcakmışım gibi. ben de akşam keseyle ovaladım hep döktüm onları. su da içiyorum nemlendirici de sürüyorum ama neden ooldu anlamaaıdm. sizde de oldu mu böle bişi. 11inde randevum var sorucam doktoruma heralde önemli bişi degildir de mi, yılan gibi deri değiştirdim tabiri caizse.

bende yok canım öyle birşey sen bziden öndesin belki ondandır

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende yok canım öyle birşey sen bziden öndesin belki ondandır

herkeste olcagını zannetmiyorum, hani çok kaşınıyo demiştim ya ben vucudum, bence bu sebeple kaşınıyomuş, çünkü cildim pullanalı beri kaşıntı kalmadı.dün keseyle dökünce ama o pullarıbebek gibi oldu valla cildim :) çatlak bebek tabe:) önceden vardı da çatlaklarım

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

:3: :3: :3:

BENDE ÖMÜRÜ Bİ LİSELİ KIZI SIKIŞTIRIKEN GÖRDÜM BAYA SAMİMİYDİLER... KIZI Bİ PARALADIM. SONRA AĞLAYA AĞLAYA KOŞUYODUM FİLAN... UYUZ OLDUM :uzgun::uzgun:

Dekoder açık kalmıştır korkma :sila:

Sahi kim bu misafirler.pek paronayak olduk elmakurdum demi yaaa:uzgun:

Bence diğer yerden geldiler tespit ediyorlar kim var kim yok diye

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

malesef mahtap ve liberty kaldı. liberty'nin adı Tuba idi, face adresini vermişti bi ara ama hatırlamıyorum. kızının kırmızı tişörtlü resmi vardı faceinde.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
teşekkürler canım
feyrukacım sonunda belli oldu demek çoookk sevindim gözünüz aydınn:teytey:
bugün meloş ve ben dışında başka kontrolü olan var mı acaba? meloşumm inşallah güzel haberlerle dönücezzz:1:
kızlarr şimdi acil hazırlanmam lazım benim 11:20 randevumuz listeye değişiklikleri gelince yaparım öpüyorum herkesiii

evet canım nihayetinde belli oldu :))) ama %100 diyemem dedi.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: çok alemsin gülay.buarada büyük harfle yazma canım yasakmış

canım liberty geldi diye biliyorum yanlışmıyım arkadaşllar :sinifsinif:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

ben bakıorum ama gelen giden yok eski topic e bu ziyaretçilerde siteye yeni üye olup nası bu kadarçabuk kaynaştığımızı merak edenlerdir sanırım onlarada slm olsun :cicek::dj

ceygul

Üye
Tepki
45
günaydın kızlar bende bugün kasık ağrılarıyla uyandım sanırım haftasonu çokkk yorulmuşum neyse şimdi geçti biraz abone olduğumuzkonulara yorum eklendikçe maıl gelıyor ya nerden değiştircem ben bunu bulamıyorum maıl adresım doldu taştı

ceygul

Üye
Tepki
45
herkeste olcagını zannetmiyorum, hani çok kaşınıyo demiştim ya ben vucudum, bence bu sebeple kaşınıyomuş, çünkü cildim pullanalı beri kaşıntı kalmadı.dün keseyle dökünce ama o pullarıbebek gibi oldu valla cildim :) çatlak bebek tabe:) önceden vardı da çatlaklarım

canım benimde aynen öyle vücudum nemlendirici olarak ne kullanıyorsun benim alerjiden sonra başladı koltukaltım bile pulpul oldu:uzgun::uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar