2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay canım benim eşimde aynen böyle bekar hayatı yaşamış öğrencilikte falan benden güzel yemek yapar :lilav::lilav: bazen beni kendisi içeri gönderir süsler tabakları öyle getirir hiçte yemek seçmez.tek kötü yanı var oda soğan yemez yemeklerde :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Aaaaaa özgecim, benimki de sogan yemez, evlendigimden beri sogan almadım eve ben. benim de isime geldi dograması pek zor gelirdi soganı.işin garibi ben de yiyemiyorum aartık.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
ay canım benim eşimde aynen böyle bekar hayatı yaşamış öğrencilikte falan benden güzel yemek yapar :lilav::lilav: bazen beni kendisi içeri gönderir süsler tabakları öyle getirir hiçte yemek seçmez.tek kötü yanı var oda soğan yemez yemeklerde :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ayy özgemm soğansız yemek düşünemedim bir an.Ben bayılırım bol soğanlı salçalı baharatlı yemeklere.eşimin annesi yani kayınvalide hazretleri çalışan bir anne olduğundan oğlunu bu konuda pek mütevazi yetiştirmiş saolsun.ama onların bir hafta sonu ziyafetleri vardır akıllara zarar valla:cokkomik:
işte bunun içinde eşim bendeki yemek yapma potansyeline hep hayran kalmıştır.hatta evliliğimizin ilk ramazanında çalışma arkadaşlarına bir iftar daveti vermiştik.bende o gün aşmışım kendimi.soğuğu sıcağı salatası böreği tatlsı derken 15 çeşit falan yemek hazırlamışım.bunlar topluca gelip salona girince masanın başında donup kalmışlardı ve hepside Leonun sırtını sıvazlayıp "şanslı adam seni" diye pek bir şişirmişlerdi.Amann benim eşimi görmeyin gitsin.bir kabardı bir kabardı anlatamam:cokkomik:bekar arkadaşlarına dönüp "darısı başınıza beyler" deyip ağız burun kıvırmasını asla unutamam:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
teşekkürler canım
feyrukacım sonunda belli oldu demek çoookk sevindim gözünüz aydınn:teytey:
bugün meloş ve ben dışında başka kontrolü olan var mı acaba? meloşumm inşallah güzel haberlerle dönücezzz:1:
kızlarr şimdi acil hazırlanmam lazım benim 11:20 randevumuz listeye değişiklikleri gelince yaparım öpüyorum herkesiii
canım hemen yaz bize çook merak ederim
Aaaaaa özgecim, benimki de sogan yemez, evlendigimden beri sogan almadım eve ben. benim de isime geldi dograması pek zor gelirdi soganı.işin garibi ben de yiyemiyorum aartık.

ya cess özellikle bir yere misafirliğe gideceksek zor oluyor aç kalıyor kocacığım.bizde nazımız geçen biriyse önceden söylüyoruz ne yapalım :lilav::lilav:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Aramıza hoşgeldiniz

Maşallah size canım...nazarlardan korusun rabbim

Benim kocacımında ne yiyeceği belli olmaz..
Bugün çok sevdiği bir yemeği yemek istemeyebilir
Yada sevmediği bir yemeği canı isteyebilir
Oğlumuz babasını örnek alırsa ayvayı yediğimin resmidir
saol tatlım
oğlumuz annesini hiç üzmeyecek yardımcı bile olacak inşallah
yılmaz bakar hayatı yaşamdı ama 13 yıl annesini baktı.annesi diyaliz hastası ve yatalaktı..evin işinden yemeğine kadar yılmaz ilgilendi...bu sebeple okumadı garibim..benim eşim lise mezunu ben üni herkes evlendiğimizde aaaa nasıl yani demişti ama benim gözümde benim kocam doktora yapmış insan..çok zevi ve kültürlüdür.ben onun gönül zenginliğine vuruldum bana yeter
valla ben k besine geçer geömez herşeyi yedircem, hiçbişiyi birbirine karıştırmadan yedircem hem de cunku herseyin tadını anlamasını istiyorum. bu arada kızlar bebeklere bakla bal ve çilek uzun süre yazak oluyo biliyosunuz de miiii? Allah korusun çok kötü sonuçlar dogurabiliyo.

aaa evet çok önemli bunlar

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
hoşbulduk kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın ben iyiyim çok şükür sizlerde hepiniz iyisinizdir umarım işler var geçmişi okuyamadım bide şimdi çizelge nasıl yapıcam biri bana anlatabilirmi:acep:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
ben yemek yapmaktan ziyade tatlı yapmayı seviorum eşim kilo alıo sonra rejimdeyimdie söylenio erkekleri anlamak zor:3:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım hemen yaz bize çook merak ederim

ya cess özellikle bir yere misafirliğe gideceksek zor oluyor aç kalıyor kocacığım.bizde nazımız geçen biriyse önceden söylüyoruz ne yapalım :lilav::lilav:

bizim de öyle ev ziyaretine gittigimiz yakınlarımız, arkadaşlar ve ailelerimiz biliyolar artık, soğan ve sarımsak koymuyolar yemeklere. böyle yerse tansiyonu oynuyo kötü oluyo baya, ama kırmızı et yemekleri de sogansiz olmuyo di mi Özgecim, etin kokusu kaliyo sanki, gerçi kırk yılda bir yaparım ben, o da kuzu hayatta yemem danadan yaparım ama soganı olmayınca eksikli oluyo kırmızı et yemekleri.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ayy özgemm soğansız yemek düşünemedim bir an.Ben bayılırım bol soğanlı salçalı baharatlı yemeklere.eşimin annesi yani kayınvalide hazretleri çalışan bir anne olduğundan oğlunu bu konuda pek mütevazi yetiştirmiş saolsun.ama onların bir hafta sonu ziyafetleri vardır akıllara zarar valla:cokkomik:
işte bunun içinde eşim bendeki yemek yapma potansyeline hep hayran kalmıştır.hatta evliliğimizin ilk ramazanında çalışma arkadaşlarına bir iftar daveti vermiştik.bende o gün aşmışım kendimi.soğuğu sıcağı salatası böreği tatlsı derken 15 çeşit falan yemek hazırlamışım.bunlar topluca gelip salona girince masanın başında donup kalmışlardı ve hepside Leonun sırtını sıvazlayıp "şanslı adam seni" diye pek bir şişirmişlerdi.Amann benim eşimi görmeyin gitsin.bir kabardı bir kabardı anlatamam:cokkomik:bekar arkadaşlarına dönüp "darısı başınıza beyler" deyip ağız burun kıvırmasını asla unutamam:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

maşallah becerikli arkadaşım benimm.. benimde ramazanda aniden misafirimin geleceği tuttu 1 saat içinde hazırlamam gerekti eşimede pilavı yaptı allaaah adam beni rezil etti misafirlerin yanında pilavı ben yaptım yetiştiremedi dedi:1::1::1::1::1: ben şoklardayım tabi ilk misafirimizdi.ama kötü niyetle söylemedi saf kocacığım benim :sinifsinif::sinifsinif:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
hoşbulduk kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın ben iyiyim çok şükür sizlerde hepiniz iyisinizdir umarım işler var geçmişi okuyamadım bide şimdi çizelge nasıl yapıcam biri bana anlatabilirmi:acep:
canım bak burda var....
canım diğer ticker sitelerinden yapamadım ama burdan yaptım ben;

ordan en üstten pregnancy seçin beğendiğinizi işaretleyin her ikisinde de

count date : son regl tarihinizi yazın in weeks işaretleyin mesajınızı yazın rengini seçin create my ticker and get the cod a tıklayın

sonra bb code bölümünü kopyalayın.. profilime gelin sonra orda imzayı düzenle varorda çıkan mesaj bölümüne yapıştırın kaydedin bukadar

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol tatlım
oğlumuz annesini hiç üzmeyecek yardımcı bile olacak inşallah

yılmaz bakar hayatı yaşamdı ama 13 yıl annesini baktı.annesi diyaliz hastası ve yatalaktı..evin işinden yemeğine kadar yılmaz ilgilendi...bu sebeple okumadı garibim..benim eşim lise mezunu ben üni herkes evlendiğimizde aaaa nasıl yani demişti ama benim gözümde benim kocam doktora yapmış insan..çok zevi ve kültürlüdür.ben onun gönül zenginliğine vuruldum bana yeter

aaa evet çok önemli bunlar
Allah Allah kime neymiş ki zaten senin eş seçiminden. Liseden sonrası zaten meslek seçimi sadece, asıl insan kendini yetiştiriyo, ne üniversiteyi bitirmiş insanlar gördüm ben, hırt hırt cahil olan. öenmli olan üniversite degil bence. senin eşin de yıllarca annesine bakarak en zor sınavı vermiş bence hayatta, insan gibi insanmış, atmamış başından helal olsun kocana, tebriklerimi ilet lütfen kendilerine. hasta olmasa bile başından atmak isteyenler varken analarınıi o herşeyiyle ilgilenmiş,

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
bizim de öyle ev ziyaretine gittigimiz yakınlarımız, arkadaşlar ve ailelerimiz biliyolar artık, soğan ve sarımsak koymuyolar yemeklere. böyle yerse tansiyonu oynuyo kötü oluyo baya, ama kırmızı et yemekleri de sogansiz olmuyo di mi Özgecim, etin kokusu kaliyo sanki, gerçi kırk yılda bir yaparım ben, o da kuzu hayatta yemem danadan yaparım ama soganı olmayınca eksikli oluyo kırmızı et yemekleri.

evet bazı yemekler hiç soğansız olmuyor kendimede yrıca yapmaya eriniyorum ama ne yapayım bende soğansız yiyiorum :sinifsinif::sinifsinif: seni rüyamda gördüm dedim okudunmu o mesajı canımmm

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
maşallah becerikli arkadaşım benimm.. benimde ramazanda aniden misafirimin geleceği tuttu 1 saat içinde hazırlamam gerekti eşimede pilavı yaptı allaaah adam beni rezil etti misafirlerin yanında pilavı ben yaptım yetiştiremedi dedi:1::1::1::1::1: ben şoklardayım tabi ilk misafirimizdi.ama kötü niyetle söylemedi saf kocacığım benim :sinifsinif::sinifsinif:

Ayy çok şirin.bak ne güzel kompleksizmiş senin eşin canım.her erkek bunu söylemez heee:lilav:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
herkese günaydın-ciko-ciko
bi geçmişe bakıyım dedim ama ne uzun fazla zamanım olmadığı için biraz okuya bildim:eek:ys: kahvaltı yapım kızımla biraz gezelim dedik iyileşmişken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar