inciii süper olmuş :dj:dj:dj
Olsun canım eminim o daha çok gelmek istiyordur ama işede oğlu için gidiyor dimi
hem de nasıl beni hemen ara sakın bekletme diyor...
bu arada sabah kırmızı rujumu sürdüm oğluma muhteşem gözükmek istiyorum
Olsun canım eminim o daha çok gelmek istiyordur ama işede oğlu için gidiyor dimi
ÇOK SICAK GEÇMİCEKMİŞ DİYOLAR bu sene yaz için ama insallah oyle olur.
süpper olmuş canım yaaaaaaaaaaaa, ellerine saglik seninnnn.
CANIM SÜPERSİNN SÜPERSİNNN SÜPERSİNNN.ELLERİNE SAĞLIK....
:
incim liste güzel olmuş eline sağlık
inci süpersinnn
süper olmuş eline sağlık ) ben de listmiz de kayboldu dyiye üzülüyodum ) ama bu arada benimki erkek değil kızzzzzzzzzzzzzz ))
Amman hoşgeldin Esreacim, ödümüz kopuyodu sana uaşamıcaz diye.
isim olarak ne oldugu onemli degil canım, iyi yapsin da balıkları o yapıyodur sen yiyosundur artıkın negzel. benim eşim hiiiç yemek yapamaz, yapmaz yani sevmez. ama yapılanı çok güzel yer
kopyacı seniiiiiiiiiiiiii:zuzu::zuzu:sağolun kızlar
azmettim yaptımm-ciko
asıl esranın ellerine sağlıkk bilgileri kopyalayıp yapıştırdım ama aralarına da değişiklikler yapmam gerekti
kızlar hepinize mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum, biz kaçıyoruz oğluşumla, öptüm hepinizi-rgulu
mymel bana face adını yaz
günaydııjnnn.
ayy incim çok heyecanlıyım yaa acaba hala gelinim olmaya devam edecekmi :nanik::nanik: hayırlı haberlerle bekliyoruz seni
canımmmm heyecanlanma oğluşunu göreceksin en güzel bizden çook selam söyle dualarımız seninle
oh oh maşallah ya nazar işaretide yokki ne yapsak
günaydın elvin apla hoşgeldiiinn :sila::sila:
valal benim eşim bugüne kadar bana akşam yemekte ne var dememiştir.tek çeşit yapsam ya da hiç yapmasam neden yapmadın demez.ne varsa onu yer ya da yapar...yemek iş elişi ona göre çok gereksiz.önemli olan beraber olmamızmış.beraber yapar yeriz işte cescim.
valal benim eşim bugüne kadar bana akşam yemekte ne var dememiştir.tek çeşit yapsam ya da hiç yapmasam neden yapmadın demez.ne varsa onu yer ya da yapar...yemek iş elişi ona göre çok gereksiz.önemli olan beraber olmamızmış.beraber yapar yeriz işte cescim.
Valla bayıldım bayıldım bu duruma, ben mutlaka yaparım yemek, çeşit önemli degil ama önemli olan en kısa zamanda yenmesi ve mümkünse akşamdan hazırlanmış olması. acikinca çok sinirli oldugu icin ben de aksamdan yapmaya calisiyorum mumkun mertebe ertesi gunun yemegini, yoksa gerliyoruz ama hamilelikten sonra degisti tabe, daha cok bekleyebiliyo yemegin hazir olmasını cunku artık aksamdan yapamıyorum cogu zaman.hatta artık accık yardım bile ediyo.çok mesuduuuuum.
hem de nasıl beni hemen ara sakın bekletme diyor...
bu arada sabah kırmızı rujumu sürdüm oğluma muhteşem gözükmek istiyorum
Valla bayıldım bayıldım bu duruma, ben mutlaka yaparım yemek, çeşit önemli degil ama önemli olan en kısa zamanda yenmesi ve mümkünse akşamdan hazırlanmış olması. acikinca çok sinirli oldugu icin ben de aksamdan yapmaya calisiyorum mumkun mertebe ertesi gunun yemegini, yoksa gerliyoruz ama hamilelikten sonra degisti tabe, daha cok bekleyebiliyo yemegin hazir olmasını cunku artık aksamdan yapamıyorum cogu zaman.hatta artık accık yardım bile ediyo.çok mesuduuuuum.
Canım sende bende şanslı guruptanız anlaşıldı.mesela benim babam yemek konusunda çok prensipliydi3 çeşit yemeği salatası ve tatlısı olmadan sofraya oturmaz surat yapardı.bende tüm erkekler öyle sanar,evlilikten tırsardım.:3:
aa sonra bir baktım Leo'm pek mülayim bu konularda.tabi 10 yıl aileden uzak yaşamış olmasının verdiği bir avantaj bu.tek çeşit yemeğe bile teşekkür eder minnet duyar canım kocacım
ama ben severim yemek yapmayı.mümkün olduğunca düzenli yapıyorum herşeyimi.tabi çalışmıyorumda yapıcam yani
Maşallah size canım...nazarlardan korusun rabbim
Benim kocacımında ne yiyeceği belli olmaz..
Bugün çok sevdiği bir yemeği yemek istemeyebilir
Yada sevmediği bir yemeği canı isteyebilir
Oğlumuz babasını örnek alırsa ayvayı yediğimin resmidir
Benim kocacımında ne yiyeceği belli olmaz..
Bugün çok sevdiği bir yemeği yemek istemeyebilir
Yada sevmediği bir yemeği canı isteyebilir
Oğlumuz babasını örnek alırsa ayvayı yediğimin resmidir
ya evet ben yine de yemek yaparım...yılmaz sebze yemez çok nadir onun sevdiklerini yaparım genelde...kendim için ayı ve az yaparım...çok saolsunlar bunaltmazlar allahta onları bunaltmasınCanım sende bende şanslı guruptanız anlaşıldı.mesela benim babam yemek konusunda çok prensipliydi3 çeşit yemeği salatası ve tatlısı olmadan sofraya oturmaz surat yapardı.bende tüm erkekler öyle sanar,evlilikten tırsardım.:3:
aa sonra bir baktım Leo'm pek mülayim bu konularda.tabi 10 yıl aileden uzak yaşamış olmasının verdiği bir avantaj bu.tek çeşit yemeğe bile teşekkür eder minnet duyar canım kocacım
ama ben severim yemek yapmayı.mümkün olduğunca düzenli yapıyorum herşeyimi.tabi çalışmıyorumda yapıcam yani
teşekkürler canım
feyrukacım sonunda belli oldu demek çoookk sevindim gözünüz aydınn:teytey:
bugün meloş ve ben dışında başka kontrolü olan var mı acaba? meloşumm inşallah güzel haberlerle dönücezzz:1:
kızlarr şimdi acil hazırlanmam lazım benim 11:20 randevumuz listeye değişiklikleri gelince yaparım öpüyorum herkesiii