2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
günaydın kızlarrrrrrr, ay sabah gördüm şok oldum inanın. çok üzülmüştüm ayrı mı kalcaz diye neyseki yeni bi yer bulmuşunuz :)))
kaybolmuş olmamak güzel değil mi...

iptal ederler canım isteğin üzerine-rgulu
istemişmiyim acaba :))))

Hüzünlendim kızlar ya, 4190 sayfa olmuş, 10.000 leri görecektik güya, garip oldum yani. Buraya alışmak zaman alacak benim için...

Öbür tarafa üye olurken Beliz mi Berkin mi bilmediğim için BelizBerkin yapmıştım, şimdi Beliz olduğunu bildiğim için değiştirdim nicki. Herkes tanır nasılsa diye de düşündüm...
evet bende gördüm, sayıya bak ya dedim 4190...
Elvin elbette tanıdık seni ama ne olur üzülme, yer adı farklı sadce, biz yine bir aradayız..

Günaydın kızlarrr:huhuu:.Biraz güneşli biraz kapalı yani kararsız bir izmir sabahından sevgiler hepinize.Cesimizde gelmiş olleyyy:sila:
umarım herkesi toplarız en kısa zamanda.Bu arada bebişlerimiz ne durumda bakıyım.acaba annelerinin düştüğü bu komik afaroz edilme durumlarını hissedip, bizim hakkımızda "ne kadarda birbirine bağlı savaşçı ruhlu annelerimiz var bizim böyle" diyee düşünüp bizi takdir ediyorlarmıdır:lilav:
herşey onlarr için. okada stres sinir bozukluğuna rağmen bizi birbirimize bağlayan minik prens ve prenseslerimizede sonsuz sevgiler ve öpücüklerrrrr:kedim::kedim::kedim::kedim::kedim:
karşıyakada da güneş yok ama yaz geldiiiiiii, yarım kollulara geçtim bile :))))

Sitemize Hoşgeldiniz Arkadaşlar sitemizle ilgili takıldığını veya bilmek istediğiniz hangi konu olursa olsun bizlere sorabilirsiniz seve seve yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz keyifli paylaşımlar diliyorum:sirin:
teşekkür ederiz, hoşbulduk...
kızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi :)) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük :))
kızımızı üzmeyelim, hayırlısı olsun canım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Aman güzel olsun canım artık yaa.walla tam depresyon havaları bunlar.bebişlerimizinde bizimde güneşe ihtiyacımız var artık.ama izmirin yazındanda korkuyorum bu sene açıkcası.canım Allah yardımcımız olsun diyeyim şimdiden :cokkomik:

ÇOK SICAK GEÇMİCEKMİŞ DİYOLAR bu sene yaz için ama insallah oyle olur.

kızlaaar ilk sayfaya bakın size bi sürprizim var :1::1::1:

süpper olmuş canım yaaaaaaaaaaaa, ellerine saglik seninnnn.

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
kızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi :)) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük :))
ay hayırlı olsun canım :huhuu: stres yok sağlıklı olsun yeter dimi
Hem çabucak büyüyor bebekler aldıklarını giydirirsin sonra kız cicisi alırsın

Hüzünlendim kızlar ya, 4190 sayfa olmuş, 10.000 leri görecektik güya, garip oldum yani. Buraya alışmak zaman alacak benim için...

Öbür tarafa üye olurken Beliz mi Berkin mi bilmediğim için BelizBerkin yapmıştım, şimdi Beliz olduğunu bildiğim için değiştirdim nicki. Herkes tanır nasılsa diye de düşündüm...

Elvincim üzülme yahu inan buranında hiçbir farkı yok
Yıllardır burdaymışız gibi :cokkomik:

(bide bu curly midir nedir cinsiyeti erkek yazıo ne işi var onun .....):cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Sitenin ilk üyesi canım o kesin sahibi

kızlar olmadı göbek topicine açıktan yazarsınız sayfa iptal edilse de görünecektir ordan tabiii silmez iseler msjı.ama bi şekilde ulaşmalıyız

Açıktan yazarsak yine birsürü gereksiz insanla uğraşırız canım bence gerek yok

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

prensesler kervanına bir melek dahamı katılıyormuş.Çok tebrik ederim canım:huhuu:
Ben kızım olcağını öğrendiğimden beri daha bir duygusal ve nazlı olmuştum.Bakalım sende ne hisler uyandırcak bu kız annesi olma fikri:lilav:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr.... biz geldikkkkkk:huhuu:
günaydııjnnn.
günaydın herkesee:cicek::cicek::cicek::cicek:
kontrolümüz var bugün uyuyamadım:1: geldim erkenden:1::1:
ayy incim çok heyecanlıyım yaa acaba hala gelinim olmaya devam edecekmi :nanik::nanik: hayırlı haberlerle bekliyoruz seni
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:zuzu::zuzu:

bugün 13,30-14,30 arası 2.düzey ultrasyona gireeğim bana dualar edin kızlar ya heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnn
canımmmm heyecanlanma oğluşunu göreceksin en güzel bizden çook selam söyle dualarımız seninle
kızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden
oh oh maşallah ya nazar işaretide yokki ne yapsak
Günaydın kızlarrrr :uzgun:

günaydın elvin apla hoşgeldiiinn :sila::sila:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar