feyruka cnm çok sevindim cinsiyeti öğrenmene güle güle büyüt pamuk kızını allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
çok teşekkür ederim canım yaaa, 5,5 aydan sonra nihayet gösterdi bizimkisi. çok mutluyum )
feyruka cnm çok sevindim cinsiyeti öğrenmene güle güle büyüt pamuk kızını allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
kaybolmuş olmamak güzel değil mi...günaydın kızlarrrrrrr, ay sabah gördüm şok oldum inanın. çok üzülmüştüm ayrı mı kalcaz diye neyseki yeni bi yer bulmuşunuz ))
istemişmiyim acaba )))iptal ederler canım isteğin üzerine-rgulu
evet bende gördüm, sayıya bak ya dedim 4190...Hüzünlendim kızlar ya, 4190 sayfa olmuş, 10.000 leri görecektik güya, garip oldum yani. Buraya alışmak zaman alacak benim için...
Öbür tarafa üye olurken Beliz mi Berkin mi bilmediğim için BelizBerkin yapmıştım, şimdi Beliz olduğunu bildiğim için değiştirdim nicki. Herkes tanır nasılsa diye de düşündüm...
karşıyakada da güneş yok ama yaz geldiiiiiii, yarım kollulara geçtim bile )))Günaydın kızlarrr.Biraz güneşli biraz kapalı yani kararsız bir izmir sabahından sevgiler hepinize.Cesimizde gelmiş olleyyy:sila:
umarım herkesi toplarız en kısa zamanda.Bu arada bebişlerimiz ne durumda bakıyım.acaba annelerinin düştüğü bu komik afaroz edilme durumlarını hissedip, bizim hakkımızda "ne kadarda birbirine bağlı savaşçı ruhlu annelerimiz var bizim böyle" diyee düşünüp bizi takdir ediyorlarmıdır:lilav:
herşey onlarr için. okada stres sinir bozukluğuna rağmen bizi birbirimize bağlayan minik prens ve prenseslerimizede sonsuz sevgiler ve öpücüklerrrrr
teşekkür ederiz, hoşbulduk...Sitemize Hoşgeldiniz Arkadaşlar sitemizle ilgili takıldığını veya bilmek istediğiniz hangi konu olursa olsun bizlere sorabilirsiniz seve seve yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz keyifli paylaşımlar diliyorum:sirin:
kızımızı üzmeyelim, hayırlısı olsun canımkızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi ) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük )
Canımmm zaten biliyordun gelemeyeceğini..
Strese sokma kendini..bebişini..
Günaydın kızlarrrrr
Umarım çok güzel bir gün geçiririzzz
canlar ben cıkıyorum bugun yogun bı gun olacak ewlılk yıldonummz kuafor yemek hazırlık bı suru ısss opuyormmmm
Aman güzel olsun canım artık yaa.walla tam depresyon havaları bunlar.bebişlerimizinde bizimde güneşe ihtiyacımız var artık.ama izmirin yazındanda korkuyorum bu sene açıkcası.canım Allah yardımcımız olsun diyeyim şimdiden
kızlaaar ilk sayfaya bakın size bi sürprizim var :1::1::1:
belki bir umut diye izin olabilir diye düşündük ama olmadı
görümcemle gideceğim
ay hayırlı olsun canım stres yok sağlıklı olsun yeter dimikızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi ) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük )
Hüzünlendim kızlar ya, 4190 sayfa olmuş, 10.000 leri görecektik güya, garip oldum yani. Buraya alışmak zaman alacak benim için...
Öbür tarafa üye olurken Beliz mi Berkin mi bilmediğim için BelizBerkin yapmıştım, şimdi Beliz olduğunu bildiğim için değiştirdim nicki. Herkes tanır nasılsa diye de düşündüm...
(bide bu curly midir nedir cinsiyeti erkek yazıo ne işi var onun .....)
kızlar olmadı göbek topicine açıktan yazarsınız sayfa iptal edilse de görünecektir ordan tabiii silmez iseler msjı.ama bi şekilde ulaşmalıyız
MEloşçumYılmaz ne iş yapıyodu? tatili de hafta içi galiba onun de mi?
kızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi ) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük )
günaydııjnnn.günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr.... biz geldikkkkkk
ayy incim çok heyecanlıyım yaa acaba hala gelinim olmaya devam edecekmi :nanik::nanik: hayırlı haberlerle bekliyoruz senigünaydın herkesee:cicek::cicek::cicek::cicek:
kontrolümüz var bugün uyuyamadım:1: geldim erkenden:1::1:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:zuzu::zuzu:
canımmmm heyecanlanma oğluşunu göreceksin en güzel bizden çook selam söyle dualarımız seninlebugün 13,30-14,30 arası 2.düzey ultrasyona gireeğim bana dualar edin kızlar ya heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnn
oh oh maşallah ya nazar işaretide yokki ne yapsakkızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden
Günaydın kızlarrrr :uzgun: