kızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi ) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük )
Aaaa hayırlı olsun canım, alışveriş yapmışmıydın sen peki hiç?
kızlar bu arada c.tesi gülfeme gittim bebeğin cinsiyeti kız dedi ) o kadar erkek demişken şimdi kıza döndük )
ayyy heyecanın sewsınler canı az kalms saate ben bıle heyecan yaptımm:lilav:haticecim günaydın
teşekkür ediyoruz
evet çok heyecanlıyım meryem
ayy canım üzülme burdada muhabbet alır yurur merak etme hem bak herkes toplanıyo neguzel muhım olan bı arada olmak
tühhh esaraya haber veremedik yaaa
kızlar herkese haber verilebilecekmi? face2i maili olmayanlara nasıl duyurulacak?
ayyy heyecanın sewsınler canı az kalms saate ben bıle heyecan yaptımm:lilav:
ooo hayırlı olsun cnm nısaya gtmekten wazmıgectın
Aaaa hayırlı olsun canım, alışveriş yapmışmıydın sen peki hiç?
ay canım maşallah demek kızımız geliyor :bebecik:bebecik
Kızlar bir arkadaşı face den buraya getirecek biri lazım kimin özeline atayım
ayyy heyecanın sewsınler canı az kalms saate ben bıle heyecan yaptımm:lilav:
ooo hayırlı olsun cnm nısaya gtmekten wazmıgectın
Kızlar bir arkadaşı face den buraya getirecek biri lazım kimin özeline atayım
canlar ben cıkıyorum bugun yogun bı gun olacak ewlılk yıldonummz kuafor yemek hazırlık bı suru ısss opuyormmmm
ay evet yılmaz gelemiyor canım çok sıkkın tabiiiiiiiiiii işte bugün
Teşekkürler meryemciğim bende çok iyiym ama dün kuşadasına amcamızı ziyarete gitmiştik.çok uzun bir yolculuk olmamasına rağmen belim acayip ağrımış.hatta bel yastığını bile koymuştum koltuğuma ama ne çare:uzgun:resmen sancılar içinde vardık kuşadasına.yorucu oldu ama şükür sağsalim gittik geldik bu gün dinlenmece yapıyoruz işte güzel kızımla:lilav:güyadın haticem bız ıyıyız sen nasılsınn...
eewt cok super bısekılde baglamıs mınıklerımız bızı bırbırımzıee
günaydın canım gerçekten hava çok garip, ama güneşli ve 23 derece olcakmış ilerleyen saatlerde. güzel olcak yane herşey bebişlerimizi içiiiiiiiiiiiiiiiiin.
teşekkür ederiz misafirperverliginiz iciiiin.