günaydıııınnnnnnnnnnnn
saadet günaydın canım
günaydıııınnnnnnnnnnnn
cURLY DÜN BANA MESAJ ATMIŞ
ÜYELİKLERİNİ KENDİLERİ İPTAL ETTİ DİYE
evet canım üyeliğiniz kendi isteğiniz üzerine iptal edilmiştir diyor.
süre:hiçççççççççççççç
hiç olduk bak sen
cURLY DÜN BANA MESAJ ATMIŞ
ÜYELİKLERİNİ KENDİLERİ İPTAL ETTİ DİYE
günaydın canım, curlyi niye davet eytmiyoruz ki ??? aramızda bişey mi var acabasaadet günaydın canım
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdi bunlari bir de kendi isteginiz uzerine iptal edilmiştir yazıyo bende, sende de oyle mi.
benim ctesi günü cezalıydı 3 gün. aradan 2 saat geçti aynı msj ı yolladılar. isteğiniz üzre kapatıldı diye. demekki bunlar kendi iptal edemiyo bizim üyelikleri. bi dalavereyle sanki biz iptal ettirmişiz gibi yapıp kapatıyolar hesabı
Günaydın kızlarrrr :uzgun:
evet yaniiiiiiiiiiaman onlara kalmıştık sanki
sen de cevap yazabiliyomusun onlarai kendileri iptal etmemisler uydurmayın biyerinizden diye. amaaaan neyse.
bizi toptan şutladılar işte boşverin yagünaydın canım, curlyi niye davet eytmiyoruz ki ??? aramızda bişey mi var acaba
benide atmış saolsun, ziyaretçiler gri nickleri olmadan gelsin dedim diye galiba )))
biliyorlardı geri dönüp bişey yapacağımızı korktularbenim ctesi günü cezalıydı 3 gün. aradan 2 saat geçti aynı msj ı yolladılar. isteğiniz üzre kapatıldı diye. demekki bunlar kendi iptal edemiyo bizim üyelikleri. bi dalavereyle sanki biz iptal ettirmişiz gibi yapıp kapatıyolar hesabı
Günaydın kızlarrrr :uzgun:
günaydın belizin annesi, berkine ne oldu???Günaydın kızlarrrr :uzgun:
Offff benim yazdığım özel mesajlarda editlenmiş
kızlar bulamıycak burayı
başka bir yol arıyorum
kızlar bulamıycak burayı
başka bir yol arıyorum
cnm ben online olmalarını bekliorum online olduklarında yazacağım burayı şimdi yazarsam benide silecekler bu sefer hiç ulaşamıycaz
bide bu curly midir nedir cinsiyeti erkek yazıo ne işi var onun kk da:s
cnm ben online olmalarını bekliorum online olduklarında yazacağım burayı şimdi yazarsam benide silecekler bu sefer hiç ulaşamıycaz
da:s
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr.... biz geldikkkkkk
Günaydın.. -rgulu-rgulu
bu sitenin görüntüsüne alışamadım bi türlü :böö:
günaydın pembecim ve gülay. sabah gelir gelmez açtım ay kimsecikler yok. panik yaptım bişeymi oldu diye. yeni hafta yeni gün hayırlara vesile olsun canlarım
günaydın herkesee:cicek::cicek::cicek::cicek:
kontrolümüz var bugün uyuyamadım:1: geldim erkenden:1::1:
Herkeslere günaydııııııın, ay şükür kavuştum size arkadaşlarım, sizsizlik ne zormuş yaaaaaaa.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:zuzu::zuzu:
günaydınnnn kızlarrrrrrrr hayırlı olsun yeni sitemiz
kızlar bulamıycak burayı
başka bir yol arıyorum