2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdi bunlari bir de kendi isteginiz uzerine iptal edilmiştir yazıyo bende, sende de oyle mi.

benim ctesi günü cezalıydı 3 gün. aradan 2 saat geçti aynı msj ı yolladılar. isteğiniz üzre kapatıldı diye. demekki bunlar kendi iptal edemiyo bizim üyelikleri. bi dalavereyle sanki biz iptal ettirmişiz gibi yapıp kapatıyolar hesabı

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim ctesi günü cezalıydı 3 gün. aradan 2 saat geçti aynı msj ı yolladılar. isteğiniz üzre kapatıldı diye. demekki bunlar kendi iptal edemiyo bizim üyelikleri. bi dalavereyle sanki biz iptal ettirmişiz gibi yapıp kapatıyolar hesabı

kesin var öyle bir nane. entrikacılar yaaa.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
aman onlara kalmıştık sanki

sen de cevap yazabiliyomusun onlarai kendileri iptal etmemisler uydurmayın biyerinizden diye. amaaaan neyse.
evet yaniiiiiiiiii
günaydın canım, curlyi niye davet eytmiyoruz ki ??? aramızda bişey mi var acaba :p
benide atmış saolsun, ziyaretçiler gri nickleri olmadan gelsin dedim diye galiba :))))
bizi toptan şutladılar işte boşverin ya
biliyorlardı geri dönüp bişey yapacağımızı korktular
Günaydın kızlarrrr :uzgun:

günaydın tatlım

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
cnm ben online olmalarını bekliorum online olduklarında yazacağım burayı şimdi yazarsam benide silecekler bu sefer hiç ulaşamıycaz
bide bu curly midir nedir cinsiyeti erkek yazıo ne işi var onun ..... da:s

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kızlar olmadı göbek topicine açıktan yazarsınız sayfa iptal edilse de görünecektir ordan tabiii silmez iseler msjı.ama bi şekilde ulaşmalıyız

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cnm ben online olmalarını bekliorum online olduklarında yazacağım burayı şimdi yazarsam benide silecekler bu sefer hiç ulaşamıycaz
bide bu curly midir nedir cinsiyeti erkek yazıo ne işi var onun kk da:s

canım bu sitenin adresini harf aralarında birer boşluk bırakarak yaz ama mesajında e mi. yoksa çıkmıyo site adresleri, ..... diye çıkıyo aklında olsun.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
günaydın kızlarrrrrrr, ay sabah gördüm şok oldum inanın. çok üzülmüştüm ayrı mı kalcaz diye neyseki yeni bi yer bulmuşunuz :)))

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr.... biz geldikkkkkk:huhuu:

Günaydın.. -rgulu-rgulu
bu sitenin görüntüsüne alışamadım bi türlü :böö:

günaydın pembecim ve gülay. sabah gelir gelmez açtım ay kimsecikler yok. panik yaptım bişeymi oldu diye. yeni hafta yeni gün hayırlara vesile olsun canlarım

günaydın herkesee:cicek::cicek::cicek::cicek:
kontrolümüz var bugün uyuyamadım:1: geldim erkenden:1::1:

Herkeslere günaydııııııın, ay şükür kavuştum size arkadaşlarım, sizsizlik ne zormuş yaaaaaaa.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:zuzu::zuzu:

günaydınnnn kızlarrrrrrrr hayırlı olsun yeni sitemiz

Offff benim yazdığım özel mesajlarda editlenmiş
kızlar bulamıycak burayı
başka bir yol arıyorum

günaydın canlarrr.....
ayy ne güzel butun kızlar toplandık-ciko-ciko-ciko
incicigım heyecanla beklıyorz donusunu hayırlısı olsun inşşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar