2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden

maşallahhhhhhhhhhhhh tosuncuğa
alllahım bana da nasip etsin dua edinnnnnnnn bana

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ah çok iiii olurdu...
patron yok benim şimdilik patronnnnnnnn
elemanları işe yollamam lazım düzeni tutturup gideceğim:deli:

kendi kendimin patronuyum diyosun haa:) süpermiş, söyle patronuna hiç gelmesin sen idare edersin orayı. sabahları işçileri çalışanları düzenler, sonra eve gidersin süpper oluuuuur.:sila:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kızlarrr bende ctesi 2.düzey ayrıntılımı yaptırdım oğlum tosunum 2 hafta önde gidiomuş doğuma eylülün ilk haftası dediler sevinesem mi üzülsem mi anlamadım
nasıl çıkacaksa o sıpa normal doğumla benden

ayyy ne güzel bayram bebişide olabilir deseene. melisss seninkinide bayramda bekliyorumm. eee ilk bayram hemen bayramlıklar giydirilip ilk harçlıklar toplanır:cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces bakıyorum ticker hemen koymuşun canım nasıl koyuluyor

7910 ticker sitesini aç canım google'dan, yukardan pregnancy'yi secip yap tickerını. asagida tarihli bi bölüm var oraya sat tarihini gir. bitince ticker olustur de ve BB code bölümünü oldugu gibi kopyalayıp, profil düzenledeki imza bölümüne yapıştır.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kendi kendimin patronuyum diyosun haa:) süpermiş, söyle patronuna hiç gelmesin sen idare edersin orayı. sabahları işçileri çalışanları düzenler, sonra eve gidersin süpper oluuuuur.:sila:

he ya valla ay sonu bugün işlerimde var ssk ödemeleri felan onları halledicem
kızlar günaydın melis söledi artık bu sayfadaymışız nasılsınız hepinize iyi bir hafta diliyorum

wowwww hoşgeldin
ne güzel herkes gelsin

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Neyyyyyy 2hafta önde miiiiii, maşallah kuzum maşallah sana da oğluna daaaaa. ne yedin de büyüttün canım sen o melegi o kadar, bence sevin canım, 2 hafta erken dogurcaksin iste, 2 hafta daha beklemekten kurulmus oldun bence süper bişi bu, baska neler dedi doktorun bakalım?

benim yememle alakası yokmuş oğlum aç gözlüymüş cnm amcasına çekmiş sanırım eşimin ailesinde 4,5 kg den az bebek yok bende erken doğacağı için çok mutlu oldum sağlığı yerindeymiş oldukça hareketliymiş hepinizi çok seviomuş oğluşum -ciko

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar ben geldim
KK daki kızlar bizi arıyor yazık ya
herkez biryerlere gitti
bir çoğuna mesaj attım bizi bulsunlar diye
offff benimde kafam karıştı
bir oraya bir buraya :deli:

hoşgeldin canım, ben de ordaki kızlara yazmak istiyotum şurda burdayız diye ama benim üyelik tamamen iptal edilmiş, açılma şansı da yok yane. sen iyi ki atmissin mesaj.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benim yememle alakası yokmuş oğlum aç gözlüymüş cnm amcasına çekmiş sanırım eşimin ailesinde 4,5 kg den az bebek yok bende erken doğacağı için çok mutlu oldum sağlığı yerindeymiş oldukça hareketliymiş hepinizi çok seviomuş oğluşum -ciko

hohooooyt biz de onu çok seviyoruz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar